Ukens blogganbefaling; Krist.in 7

Klikk på bildet for å komme til Kristin sin blogg

Jeg vil gjerne få la ukens anmeldelse gå til Kristin. Jeg må inrømme at jeg ble forelsket med en gang jeg kom inn på bloggen hennes og Kristin har nå fått en ny leser! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har funnet denne bloggen før altså, for denne bloggen falt i smak hos meg. Kanskje en typisk jente-blogg ja, men alikevel så er det ikke baare outfit og sminke som går igjen her. Kristin skriver variert om hverdagen og slikt og har også nydelige bilder med. Go check it out guys! I beg you, and you'll love it!

Til alle dere som ikke vant, så kan dere melde dere på neste ukes bloggvurdering fra mandag, eller dere har en ny sjangse til neste ukes annbefaling neste torsdag, så ikke gi opp! Dessuten er dere alle kjempesøte!

Meld deg på ukens blogganbefaling -AVSLUTTET 4Klar å få med poenget med at du melder deg på i kommentarfeltet og du der med. Du kan også melde på andre blogger du syntes fortjener en annbefaling! 
Jeg trekker ut den/de bloggene jeg liker best på lørdag.    

Det er ikke lenger mulighet til å melde seg på!

Ukens blogganbefalinger 0


Fretexmatch.blogg.no

Fretexmatch er virkelig en blogg med mening. Jentene bak bloggen skriver rett og slett om det at vi kan gjøre noe nyttig, samtidig som det vil hjelpe mange mennesker. De vidreformidler budskapet til fretex på en bra måte og i tillegg legger de ut noen kupp du kan gjøre der. Tenk deg hvor mange klær som er handlet på for eksempel Bik Bok, som du kan kjøpe for halve prisen på fretex?

 

Saltskrik.blogg.no

Bloggen til Katharina går for det meste på engelsk, med noen enkelte norske innlegg. Bloggen er veldig fin for folk som er glad i klær og mote. Jeg liker bloggen hennes fordi hun har mye bilder, og ikke altfor store mengder tekst, samtidig som hun skriver innholdsrike innlegg. Jenta er flink til å kle seg og hun er flink til å ta bilder. Hva mer ønsker en jente å se?

Denne uken ble det to blogger som ble trukket ut. Jeg må si at de fortjente litt oppmerksomhet begge to, og du gjør ikke dumt i å stikke innom noen av bloggene. På mandag kan du melde deg på ukens bloggvurdering om du ikke var heldig her. Ukens bloggvurdering blir trukket helt random, da random.org er verktøyet jeg bruker. Annbefalingene blir trukket ut av meg, da av de bloggene jeg liker best.

Hva syntes du om ukens blogger?

Meld deg på ukens blogganbefaling - AVSLUTTET 5

Beklager for at dette innlegget ikke kom igår som jeg lovet, men jeg er litt vel glemsk for tiden, så det kommer nå istede.

Formuler på en eller annen måte at du er med i kommentarfeltet, så annbefaler jeg en eller flere blogger på lørdag, ut i fra hvilke blogger jeg liker. Du kan også melde på en blogg du liker, om du også vil det.

Det er nå ikke lenger mulighet til å melde seg på, og jeg kommer snart med ukens annbefaling(er)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits