Jeg skulle ønske 1

// Kilde til bildet \\

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne skrive om alt jeg har på hjernen her på bloggen. Livet bak smilet er ikke alltid bare helt supert og det er mye en skal igjennom. Til tider trenger jeg egentlig et sted å få ut ting, så jeg må nesten si jeg angrer på at jeg ikke opprettet bloggen anonymt, eller rett og slett at jeg ga meg ut for å være anonym. Ting var så mye enklere da jeg hadde den gamle bloggen min, hvor jeg var nesten helt anonym. Jeg føler det blir feil og brette ut absolutt hele privatlivet mitt når hvem som helst kan lese det og samtidig vite at det er jeg som skriver det. 

Er jeg den eneste som tenker slik?

Blir aldri fornøyd 0


Jeg blir seriøst aldri fornøyd med mine egne design. Jeg er allerede møkk lei designet mitt og vurderer å sette sammen et helt casual og lyst design. Jeg syntes bloggdelen i designet mitt nå er for liten, ettersom jeg bruker endel bilder. Jeg føler rett og slett at bildene jeg tar i breddeformat(slik som bildet over) blir for små. Jeg syntes også at bloggen blir "for innesperret" med tanke på de mørke fargene. Kanskje designet mitt blir helt casual hvitt etterhvert? Jeg tviler faktisk ikke på meg selv, der. Selvom jeg tviler litt, haha. Bestemme seg, hva er det?

Hva syntes du at jeg burde gjøre?

Kan noen rydde opp i hodet mitt? 2

Bildet lånt herfra _link_

Hodet mitt har alltid vert et rotete kaos, ofte værre en rommet mitt. Det er til tider mer rot enn andre ganger, men det blir aldri helt ryddig der(jeg snakker fortsatt om hodet mitt). Tanker, plikter, sanger, idèer osv. klarer ikke å sortere seg selv, de hoper seg opp. Jeg klarer heller ikke å sortere og rydde der oppe helt selv. Det er i grunn ganske umulig, såvidt jeg har funnet ut. Den siste tiden har det virkelig vert kaotisk der. Jeg jobber med et bloggdesign jeg syntes var ganske så bra, helt til jeg så en variant jeg ikke har prøvd meg på selv enda, men som jeg fikk tanker om å kunne klare å lage noe av selv(her sikter jeg til et type oppsett, ikke direkte å kopiere/stjele en annens arbeid). Ikke nok med dette, men så har jeg endel problemer som snurrer rundt og tar en masse kapasitet. Personlige problemer, julestress, problemer med å bestemme design-messig, hår-dilemma osv. Samtidig som at i tilegg til at jeg har mine egne problemer, så har jeg et par andre som også lar meg høre om alle deres problemer. De vil gjerne har hjelp fra meg også, som gjør at tankene mine blir til et enda mer komplett kaos. I stunder som dette, kunne jeg virkelig ønske at det gikk ann å legge hjernen på hylla en stund, slik at kroppen kunne blitt uthvilt. For ikke nok med at jeg enda sliter ganske så mye med "bivirkninger" og tilbakefall etter kyssesyken og egentlig ikke orker stort, så skal dette tære på hjernen min så mye, at uansett hvor mye jeg sover så er jeg aldri uthvilt, fordi hjernen rett og slett får hele kroppen til å jobbe og bli utrolig sliten.

Med tanke på at det ikke går ann å legge hjernen på hyllen til nedstøving, så skulle jeg ønske det vertfall gikk ann med tankene. Sette de inn i en hylle, slik at de hadde stått som bøker, og at du heller kunne ta de frem èn og èn og løse problemene hver for seg. I stunder som nå, er det jeg som skulle vert Gud og tenkt over disse tingene slik at jeg kunne puttet inn disse egenskapene når jeg skapte menneskene(og der skapte jeg enda mer kaos oppe i hodet mitt).. Tror ikke jeg er den eneste som er enig med meg selv der....

I tilleg vil jeg si tusen takk til Line for gjesteinlegget hun skrev til meg. Så utrolig fine ord, fra en så utrolig fin jente. Jeg ble så glad inni meg når jeg leste det og smilet mitt ble bare større og større. Jeg og Line har virkelig hatt en utrolig fin tid sammen og det er et vennskap jeg tror og håper kommer til å vare livet ut. For jeg og Line(og Nico) er en tokløver(trekløver) som ikke kan skille lag, virkelig!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits