Godt nytt år -2012 2

  • Skrevet:01.01.2012 Pixel Icons Klokken:01:31 Pixel Icons Kategori: Årstider

Godt nytt år til dere alle. Jeg sitter for øyeblikket hos bestekompisen min hvor jeg har tilbringt kvelden med god mat, pakkeleken og fyrverkeri. Hatt en utrolig koselig kveld og kost meg masse. Håper dere der ute også har kost dere i kveld. Så godt nytt år vidre, og ha en super kveld.

Jul - Bilder 5

  • Skrevet:24.12.2011 Pixel Icons Klokken:00:05 Pixel Icons Kategori: Årstider


 // Nikon D3100 // 18-55mm // Meg

Mine steg til julestemning 2

  • Skrevet:12.12.2011 Pixel Icons Klokken:23:30 Pixel Icons Kategori: Årstider

Jeg håper virkelig ikke det bare er meg som føler det kribler litt i magen, og virkelig føler at julestemningen begynner å komme når man hører denne sangen? For meg er det heller ikke jul før Coca-Cola har sluppet julereklamen sin. Nei, ingen jul uten Coca-Cola, hehe. 

Jeg har lært meg en liten ting, at julestemningen, den kommer verken av at du går å venter på den, eller at du gjør for mye for å få den! Med andre ord, hvis du skal ha julestemning kan du verken sitte på ræva og forvente at alt kommer av seg selv, men du kan heller ikke styre rundt, stresse deg igjennom juleshoppingen, pynte hele huset og juletreet allerede tidlig i desember eller slike ting. Du skal kose deg igjennom førjuls tiden, du skal kose deg mens du er på juleshopping og ikke minst, det er adventspynten som skal opp først! Selve julepynten skal ikke opp før nermere jul, og juletreet, det skal helst ikke komme i hus før noen dager før jul, og det skal ikke pyntes før lille julaften! 

Litt pepperkake baking med gode venner eller familie er bare et plus, hvor du da gjerne kan dra frem nisseluene og kose dere med å pynte pepperkakene skikkerlig. Å høre på litt julemusikk mens du slapper av om kvelden, eller mens du gjør rent er heller ikke skadelig, men julemusikk kan også komme i for store doser. Prøv å få tid til å slappe av, og kose deg i førjuls tiden, selvom det ikke alltid kan være super enkelt. Prøv heller å prioritere litt, begynne tidlig med julegavene eller å vertfall ha skrevet en liste med forslag til hva du kan kjøpe til de forskjellige. Den siste her skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så flink til, men jeg prøver å ta det med ro og kose meg litt når jeg kan. 

Et siste tips, som gjeller absolutt alle, er at i juletiden er det viktig å ta vare på de rundt seg. Ikke bli for stresset med å kjøpe julegaver, å bake eller å pynte, du skal huske på at du ikke er alene, og du skal verdsette de rundt deg litt ekstra!

Ellers vil jeg ønske alle en fin førjuls tid, og håper alle kan klare å komme litt i julestemning! Førjuls-klem fra Christina

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits