that boring bottle 2

  • Skrevet:30.08.2014 Pixel Icons Klokken:16:26 Pixel Icons Kategori: Blomster

For tredje dag på rad, kom det kunder innom butikken, som ville ha noe fint til en flaske. Vel, flaskepynt er jeg glad jeg rakk å øve litt på når jeg gikk på skolen, for nå har jeg virkelig fått prøvd meg ut! Første dagen ble det en bøtte med 2 flasker og høstblomster. Igår ble det en cognac flaske i en avlang potte med snittblomster i blåtoner, mens idag ble det vikling på høyt plan, da pynten skulle sitte rett på flasken. Morsomt er det å utfordre seg selv, og for første gang rakk jeg endelig å få tatt et bilde! Her ser du dagens resultat:

Så, mens stemmen min har blitt mer og mer borte eller over i pipetoner, har jeg da fått gjort noe også. Er jo så typisk at man skal bli syk når man har mye å gjøre, men pytt la gå. Er da heldigvis bare stemmen som er litt på bærtur for tiden, er ikke resten av kroppen, så da får heller kundene noe å flire av. Så man får se det positive i det uansett hvordan det går!

#Blomster #Flaske #Cognac #Flaskepynt #Avskårent #Blomsterbutikk #Jobb #Livet #Elsk #Foto 

another bride, another rose 1

  • Skrevet:26.08.2014 Pixel Icons Klokken:23:24 Pixel Icons Kategori: Blomster


På fredag ble det senjobbing på meg, var ikke ferdig på jobb før 23:30, men da hadde vi jammen meg vert effektive også. 3 bryllup, 3 personer som jobbet. 3 Brudebuketter, 4 brudepike-buketter og 9 knappehulls-blomster, totalt. Mange timer med flott klassekamerat og kollega, samt vår fantastiske sjef.

Er utrolig glad for at jeg har fått jobb på den lokale blomsterbutikken, det er så deilig å kunne gå til jobb, og ikke minst er det en fantastisk flink sjef, med kreativiteten med seg til 1000! Helt fantastisk yrke og alltid koselig å slå av en prat med kundene, da jeg kjenner litt til ca 90% av alle som er innom. 

Livet er herlig!

#Blomster #Jobb #Hverdag #Love #Roser #Bryllup #Brud #Blomsterbutikk #Life

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits