Pins of the week #1 2

  • Skrevet:21.02.2015 Pixel Icons Klokken:17:47 Pixel Icons Kategori: Ukentlig

Nebula-negler // Sukulent-bur // DIY Smykkestativ

Uglekrans // Sommerfugl-pynt // Brudebukett
Lanterne // Heklet revelue // Grillet Vannmelon og fersken salat

Jeg er en skikkerlig "pin-addict" og sitter store deler av tiden jeg tilbringer på dataen på Pinterest. Jeg får så mye fantastisk inspirasjon og har hele tiden lyst på et stort flott hus jeg kan huse alle ideene i. Jeg ser på alt mulig rart av forskjellige pins, både mat, DIY, blomster, håndarbeid og inspirasjons-bilder. Nå tenkte jeg at jeg kunne begynne å dele de med deg, for jeg finner jo så mange fantastiske ting. Også må vi jo da samtidig skryte av alle de flinke folkene i verden som legger til og lager disse pinsene!

Har egentlig tenkt til at dette kan legges ut på fredager, men innen jeg rakk å bli ferdig med innlegget igår, var klokken så mye, at den første får komme ut på en lørdag!
Ha en super lørdags ettermiddag og kveld!  

#Pinterest #Pin #Inspirasjon #Lanterne #Håndarbeid #Hekle #Lue #Mat #Vegetar #Salat #Blomster #Krans #Ugle #DIY #Sommerfugl #Brud #Negler #Sukulent #Smykke #Smykkestativ

DIY konglekule 4


I år kommer julepynten sent(eller tidlig eventuellt), neida! Kongler trenger da ikke å bare være jul! Jeg elsker kongler, og syntes de kan passe inn året rundt, disse konglekulene er jo supre som vinduspynt, på et fat, hengende i flere høyder og ute i snøen! 

Alt du trenger:
Kongler - Finn dem ute, eller kjøp de på nille, panduro eller i en lokal blomsterforretning.
Oasis- eller isopor-kule - Fås kjøpt på panduro
Ståltråd - Gjerne 18-tråd, en ganske tykk en for bedre hold.
Limpistol
Mose - Valgfritt! Kan kjøpes i de fleste blomsterforretninger eller plukkes i skogenPå det første bildet viser jeg godt at du kan velge hvem vei du vil sette konglene.  Og mose er bare for å dekke den grønne/hvite kulen som vil syntes noen steder mellom konglene. Her er det selvførgelig mulig å være kreativ for å dekke, men jeg syntes mose passer for å understreke at det er brukt naturmaterialer. 

Hvis du skal henge opp konglekulen er det greit og bestemme seg for dette tidlig, for lettest å feste en ståltråd tvers igjennom kulen og sikre den godt. Da er det lett senere å velge hva man vil henge den opp med. 

Nå kan det være greit å stifte så endel kongler til å starte med, da velger du hvem vei konglen skal syntes fra utsiden av kulen, og snurrer ståltråden rundt den motsatte siden. 
 Nå er det egentlig bare å stikke konglene inn i isopor- /oasis-kulen og passe på å ha på godt med lim fra limpistolen. Det lønner seg å ha godt med lim på ståltråden også, og vente til limet har tørket før du bruker konglene som støtte for kulen, hvis ikke kan de løsne igjen. Men når de først sitter, så sitter de godt.

Jeg sitter nå å lurer på om jeg skal orke å ta på mose på kulen min, eller om jeg bare skal henge den i vinduet som den er. Jeg virkelig elsker kongler! 
The earth laughts in flowers 3

  • Skrevet:09.02.2015 Pixel Icons Klokken:17:11 Pixel Icons Kategori: Blomster

Jeg er egentlig super glad for at min hvite orkide endelig har begynt å blomstre. Jeg merker godt det at de har en lang hvileperiode, for min brukte ca 1 år på å blomstre igjen. Den har nå i alle fall fått masse nye fine blader da, så litt livstegn har den i alle fall vist!
Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er spesielt glad i hvite blomster, men hvite orkideer er bare nydelig. De ser liksom så uskyldige og har et slikt dust preg over seg, så jeg kan ikke annet enn å være glad i denne vidunderlige skapningen 

Blomster-helg 6

  • Skrevet:06.02.2015 Pixel Icons Klokken:21:12 Pixel Icons Kategori: Blomster

De siste dagene i uka har jeg tilbragt på sofaen så fort jeg har kommet hjem fra jobb. Formen er så absolutt ikke på topp, så jeg er så utrolig sliten når jeg kommer hjem. Har faktisk mest lyst til å gå å legge meg nå, klokken 21 på en fredag! Så derfor har det ikke kommet mest oppdateringer fra meg i det siste. Men idag tenkte jeg at jeg i alle fall kunne vise frem noen bilder og kreasjoner fra jobben den siste uken. Her har man virkelig fordelene med å jobbe i blomsterbransjen 


Så, nå tar jeg helg, med strikketøyet, pleddet og ullsokkene, så får vi håpe på bedre form og at jeg kan komme sterkere tilbake neste uke. Ha en fortreffelig helg! 

Smykketre fra naturen 11


Dette blir da bursdags gave til lillesøster, som fyller 12 år imorgen. Hun har ønsket seg et smykketre, og da benyttet jeg sjangsen til å løpe ut i naturen og samle drivved og grener. Så, etter litt tilpassing, en god klem med limpistolen og et godt strøk maling var vi der. Det var vel og merke ikke veldig morro å male alle smågrener og kriker og kroker, men kan ikke si meg misfornøyd med resultatet. Ønsker meg egentlig et slikt smykketre selv. (Men hvis jeg drar inn fler smykketrær til meg selv nå tror jeg samboeren får fnatt, haha!

Egentlig utrolig enkelt å lage, men veldig morsomt, så får vi bare håpe at lillesøster blir fornøyd imorgen! Nå skal jeg nyte resten av fridagen min med strikketøy og serie, mens vi håper at formen holder seg på topp til imorgen. Ha en fin ettermiddag og kveld!

#Gave #Bursdag #DIY #Tre #Natur #Smykketre #Mote #Maling #Foto #Nikon

My treasure chest - strikkejakke 6

  • Skrevet:02.02.2015 Pixel Icons Klokken:20:09 Pixel Icons Kategori: Håndarbeid

Min store skatt, en grå strikkejakke! Jeg har ikke strikket jakken selv, men er ekstremt glad i den! Lang, god, myk og sitter på meg nesten overalt! I følge oppskriften skulle det egentlig vært hemper øverst, men jeg forelsket meg helt i disse knappene, så derfor lagde jeg hemper og sydde i knapper. Min store, nydelige skatt, strikket i fantastisk Tweed garn fra SandnesGarn. Oppskriften på denne finnes i hefte nr 1414. 

#Strikke #Hekle #Håndarbeid #Klær #Tweed #SandnesGarn #Knitlove #Foto

Gaven med det lille ekstra 5

  • Skrevet:01.02.2015 Pixel Icons Klokken:18:14 Pixel Icons Kategori: Blomster

Hva med å gi bort en gave, hvor den er dekorert litt ekstra? Dette var noe jeg lagde i november engang, med andre ord kanskje ikke den tiden man tenker mest på å gi bort eller å kjøpe et fuglebad. Men, jeg må si jeg syntes det var utrolig koselig når kunden kom å spurte om vi kunne gjøre noe med dette for å "piffe" det opp litt. 

Dette kunne stå på et bord, sjenk, i gangen eller lignende helt til blomstene ikke lenger var så pene, for så å bli satt ut i hagen til pryd for øyet og glede for fuglene når våren kommer. Ikke trenger det å bli så fryktelig dyrt heller. Om jeg ikke husker helt feil tror jeg fuglebadet med blomster kom på rundt 300,- totalt. Med andre ord, en super gave! 

#Blomster #Høst #Vår #Fuglebad #Hage #Dekor #Dekorasjon #Blomsterdekoratør

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits