Just take a moment to breathe and look around you 2

  • Skrevet:31.01.2015 Pixel Icons Klokken:17:26 Pixel Icons Kategori: Foto


"Just stop whatever you are doing, take a moment to look around, look at the world"

Jeg er så altfor dårlig til å gjøre dette selv ganske ofte. Det er egentlig helt utrolig hva man kan legge merke til hvis man bare stopper opp, tar et lite pust i bakken og ser på omgivelsene rundt seg. Slik blir blandt annet de beste motivene til en fotograf til.

Dette bildet var helt ærlig bare noe jeg tok av det første jeg hadde i sikte når jeg endelig hadde fått kjøpt meg nytt minnekort til kameraet mitt, det var så deilig å endelig få den kvaliteten jeg er tilfreds med på bildene mine. Så nå gjenstår det bare å huske å ta det med seg rundt omkring og ta seg tid til å titte rundt seg. 

Da vil jeg ønske god helg til deg, samtidig som jeg minner deg på å ta deg tid til å se deg om og titte på omgivelsene dine! 

#Foto #klokke #nikon #helg #motiv #hverdag

så mye mer enn en bolle med vann 7

  • Skrevet:29.01.2015 Pixel Icons Klokken:18:10 Pixel Icons Kategori: Blomster


Jeg må beklage for den rotete bakgrunnen, men en glassbolle som til vanlig veier et par kilo, med sikkert 10 liter vann, stener osv. var ganske tungt, og ikke minst kranglete å flytte på. Det var ille nok fra vannkrana og til kasseområdet på jobben!

Tro det eller ei, innholdet i bollen er ekte, det er Dendrobium Orkidè og Eukalyptus blader. Disse er fullt levende, og holdbare selv druknet i vann på denne måten. Egentlig kan du bruke nesten alt du kommer over i en slik bolle, men jeg syntes det er utrolig koselig med både blomster og lys, så derfor syntes jeg dette er en fantastisk idè. Flytekoppene til telysene er også helt supere, nå slipper du å være trist over at de fleste flytelys ble ulovlig! 
Slike boller kan du egentlig fylle med nesten hva som helst, både blåskjell, stener, sommerfugler(falske såklart), grener, kongler osv.. Her er det bare fantasien som setter grenser! Eneste du på tenke på, er om det du har tenkt til å bruke i den tåler vann. 

Hva med deg, hva syntes du? 

#Dekor #Blomst #Blomster #DIY #Interiør #Vann #Dekorasjon #Hjem

"When the sun has set, no candle can replace it." 5

  • Skrevet:28.01.2015 Pixel Icons Klokken:19:18 Pixel Icons Kategori: Foto

Solnedganger på vinterstid er virkelig noe av det vakreste jeg vet om. Naturen overrasker stadig med sine fantastiske farger og nydelige teksturer. 

#Foto #Sol #Solnedgang 

back on track..? 2

  • Skrevet:26.01.2015 Pixel Icons Klokken:18:26 Pixel Icons Kategori: Blomster

Det må jeg si, at må er virkelig lenge siden jeg har vert innom her. Men det har jeg nå tenkt til å gjøre noe med. Jeg savner egentlig bloggen litt, så, ikke det er ikke sikkert at jeg kommer til å være innom hver eneste dag, men jeg kan garantere noen oppdateringer i uka. 

Idag har jeg lyst til å starte med å fortelle om de fantastiske islyktene vi har laget på jobben. Disse er super enkle å lage, enten du har form eller ikke. På jobben hadde vi stjerneformede islykt-former, men på moseplassen.no kan du finne flotte måter å lage islykter på uten å bruke forhåndskjøpte former. 
Ved å følge denne linken vil du komme til Moseplassen, og finne gode forklaringer på ulike metoder å lage islykter på!Det siste bildet ble desverre veldig dårlig når jeg ikke har noe kamera for øyeblikket. Minnekortet mitt har blitt ødelagt, så det er noe jeg må få tak i snart.. 
Men var ikke lyktene bare nydelige? En helt super måte å bruke opp blomster som du vet at bare vil holde en kort stund til. Holder det seg på minusgrader kan jo disse lyktene holde i en evighet! 

 #Islykt #Blomster #Vann #Dekor #DIY #Vinter #Lys 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits