Vinn en studded bra! 2

 

Hos motebloggen.com kan du for øyeblikket vinne en studded bra! Hvor kult er ikke det? I samme slengen vil jeg forresten annbefale nettop deg å lese litt igjennom bloggen også, for Benedicte er virkelig en god blogger, spør du meg! Hun driver også fotostudio i drammen, om du vil ha en bra fotoshoot til en billig penge! Les mer om både konkurransen og foto på bloggen hennes; motebloggen.com!

 

Jeg er også med i trekningen av en drømmefanger(hjemmelaget også!) på denne bloggen! Flott jente med en utrolig fin hobby!

Sensommer/høst - Deltager i fotokonk 0

Kanskje litt stort/langt bilde. Men uansett det eneste bildet jeg har som jeg føler er litt høst-lig annlagt, til tross for at bildet faktisk er tatt på vinteren. Hva mener du, høst- eller vinter-bilde?
Fotokonkurransen jeg er med i, kan du finne hos denne fine jenta. Bare klikk her.

Jeg blir også med i en fotokonkurranse på denne fine bloggen, med disse tre bildene:

Hva syntes du om bildene?

Og vinneren eeeeeeeer; 1

Seriøst, jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet for alle dere som har vert med! Jeg har ikke hatt tid eller mulighet for å få avsluttet konkurransen før nå, enda jeg lovte dere at jeg skulle gjøre det en eller annen onsdag! Uff nei, jeg må klare å skjerpe meg! 

 

Men, stemmene er telt opp, og vinneren, med overlegne stemmer er;

Therese Knapskog!

Gratulerer så mye til deg! Send meg en mail, så skal vi finne ut hvordan du får brukt gavekortet ditt! 

Og til alle dere andre; jeg skal prøve å ha en konkurranse igjen snart, hvor jeg også skal prøve å være litt flinkere med å holde tidsfristene.

Avstemningen avsluttes på onsdag 27! 0

Stem frem hvem som skal vinne! 16

Jeg hadde i forkant bestemt meg for å velge ut 4 bilder som jeg mente jeg likte best. Det hele viste seg å bli vanskeligere enn hva jeg trodde, og jeg endte da opp med 6. Siden jeg er altfor glad i bilder som ikke er direkte bare sånn "å en blomst *knips*" så har jeg valgt ut i fra de bildene som også skillte seg ut litt. Og jeg må bare si at det var en vanskelig sak å velge, for de var utrolig flinke, alle sammen! 

Regler; Kun 1 stemme per IP-adresse. Altså, du kan ikke stemme fra to pc'er på samme nettverk med mindre dere har to forskjellige blogger dere er lenket til.
Enkelte av bildene har en ekstra stemme fra før, fordi de har likt facebooksiden min.
Jeg kommer ikke til å godkjenne kommentarene på dette innlegget, slik at ingen kan se hvem som vinner, før avstemningen er avluttet.
Du skriver enkelt og greit tallet på bildet du vil stemme på i en kommentar, så har du stemt.

 Bilde nr 1. Rosa rose dekket med vanndråper. Ganske perfekt fokus, og vanndråpene er fantastiske!

Bilde nr 2: 3 hvite roser. Kanskje et ganske standar bilde, men jeg elsker det. De hvite rosene mot den litt "gamle" bakgrunnen og underlaget, og de friske grønne bladene. 

Bilde nr 3: En nydelig rød Pelargonia i et utrolig fint lys. Jeg liker spesiellt godt detaljen med knoppene nederst i bildet.

Bilde nr 4: En nydelig lilla blomst jeg ikke er sikker på navnet på. Lyset gjør bildet så spesiellt at det rett og slett blir nydelig, til tross for hvor kornete det er! 

Bilde nr 5: Helt nydelig lys, og det at hele glasset er med er noe ikke alle tenker på. Dette er et fantastisk bilde, fordi det skiller seg litt ut fra de andre, med vinkler og hva som er med i bildet. 

Bilde nr 6: Jeg må si jeg elsker bildet rett og slett på grunn av lys og vinkel. Det er et lys de fleste er utrolig redd for, men her har det blitt perfekt! Vinklen på blomstene er også morsom, og gjør mye av bildet!

 

Så folkens; STEM I VEI! Hvem bilde likte du best?

Siste frist til å melde seg på konkurransen! 3

Konkurransen avsluttes klokken 22.00 idag, med andre ord, du kan melde deg på til klokken 22! 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

Imorgen avsluttes konkurransen!!! 1

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN

 

Du kan vinne et gavekort på App Store til 150,-. Bare klikk på linken over!

Fredag avsluttes konkurransen om gavekort fra App Store! 2

Konkurranse - Vinn gavekort fra App Store 12

Da er det duket for fotokonkurranse! Jeg tror dette er den første gangen jeg noen gang, på noen blogg har en konkurranse med en fysisk premie! Men, jeg har et gavekort jeg ikke får brukt selv liggende, så da tenkte jeg at det heller er noen der ute, som vil ha mer bruk for det enn meg!

Ettersom det ble ganske overflod på folk som ville ha Blomster som tema, så er det da dette som blir temaet. Ettersom min interesse for foto ikke er altfor liten, så vil jeg derfor få se blomsterbilder fra dere der ute! Blomster er et av mine favoritt-motiv, så dette gleder jeg meg masse til! Så ja, dette er en fotokonkurranse! Jeg håper på å se mange forskjellige bidrag av forskjellige blomster fra dere søte sjeler der ute.

Ang. premien; Premien er et gavekort på 150kr på App Store, med andre ord, du må ha en mac, Ipad, Ipod, Iphone etc for å kunne bruke det. Jeg har selv ingen ting fra Apple, så da har jeg ingen som helst bruk for det, så da går det til mine herlige lesere!

  • Bidragene kan dere vise på 2 måter, enten legge det ut på deres egen blogg, med link til konkurransen, for så å poste linken til innlegget i kommentarfeltet her, eller dere kan sende bilde på mail til meg. HUSK å mere mailen med FOTOKONKURRANSE! til livinginlovedesign@gmail.com
  • Om du vil ha et ekstra lodd i trekningen, kan du også like facebook-siden min, som omhandler bilder. Christina Blåhella photography på facebook her. Men da må du huske å skrive det i kommentaren eller i mailen! 

Konkurransen avsluttes den 1. Juni klokken 22.00!

Litt inspirasjon, tatt av meg;

Hvilket tema skal jeg ha i konkurransen? 3

Jeg kan friste med at jeg har en liten ting liggende her som kan friste endel der ute. Personlig har jeg ikke noe bruk for den, og tenkte derfor at en heldig sjel kunne få den. Men, for at noen av dere der ute skal få muligheten til å få denne lille tingen, må dere hjelpe meg å svare på dette, slik at jeg kan sette i gang konkurransen. Det blir en fotokonkurranse, men derimot temaet vet jeg ikke hva blir. Derfor har jeg laget denne, slik at dere kan velge et av temaene jeg har skrevet opp, eller dere kan komme med et eget ønske. Det temaet som blir mest populært blir da valgt. 

Et lite hint om hva som blir premien, er at det er et gavekort.

Er med i konkurranse for scrappe-entusiaster! 0

Jeg har alltid hatt en lidenskap for scrapping. Men etter vi flyttet hit, kan jeg ikke skryte på meg at det har blitt mye av det. Utsyret mitt er godt plassert i hylla mi, og det siste jeg scrappet tror jeg var bordkortene til konfirmasjonen min. Nei, jeg scrappet et helt enkelt julekort til mamma rett før jul. Så, derfor hiver jeg meg på denne konkurransen i håpet om at jeg kan få litt nye godsaker som kan hjelpe meg igang igjen! 

Klikk her for å komme til konkurransen så du også kan melde deg på, om du er scrapping-entusiast!

Konkurranse om å vinne personlig almanakk 2

Jeg er med i en konkurranse på denne(<-- click) bloggen, hvor du kan vinne et gavekort på en personlig almanakk. Hadde vert utrolig morsomt å vunnet noe slikt, ettersom dette er noe jeg har siklet på over lengre tid. Virkelig!

Lykke til om du også velger å melde deg på, og til alle de andre som allerede har meldt seg på!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits