i love, i want, i need 5

 • Skrevet:20.09.2013 Pixel Icons Klokken:23:06 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon


Jeg har så sinnsykt lyst på tatovering, problemet er vel bare det at jeg både vil ha den og den og den og den, men tenker så langt at jeg vet hva jeg burde tenke over. Det er så sinnsykt mye fine tatoveringer der ute, både store, fargerike tatoveringer av hodeskaller, blomster og alt annet, eller de klassiske skriftene, drømmefangerene og fuglene. Vel, jeg har alltid hatt lyst på en drømmefanger, men sammen med fjær og fugler på skulderbladet syntes jeg dette begynner å bli oppbrukt av alt og alle. Jeg har også egentlig sinnsykt lyst på en litt "skjult" tatovering i mellom fingrene. Ble forresten utrolig forelsket i den med stjernene nedover fingeren! 

Den første tatoveringen jeg skal ha, har jeg vert fast bestemt på i mange år allerede, det skal være en fotlenke med et kamera hengende på den, samt et hjerte. Senere kan jeg også "henge på" andre ting jeg føler betyr mye for meg. Men tro meg, jeg skal ha fler tatoveringer enn den! Først må jeg bare fylle 18 og ha penger..... 

 

#Tatovering #Tattoo #Awesome #Love #Wants #Elsk

Sinnsyke minecraft skills 2

 • Skrevet:23.07.2013 Pixel Icons Klokken:07:43 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon


 

Å loke inne på planetminecraft.com er rett og slett farlig.. Å se alt dette, pluss en hel masse mer sinnsyke kreasjoner som folk har laget er virkelig blitt en ny hobby, en farlig en også med tanke på hvor mye tid jeg bruker på det. Men, jeg kan jo trøste meg med at jeg ikke får gjort serlig mye produktivt med to brune armer med gips.. Brått så kunne man ingen ting på egenhånd lenger.. 
Men herlighet så mye inspirasjon man får av å se på dette, og jeg må si det, at jeg gleder meg som en unge til en pc uten så mye lagg, samt to friske armer slik at jeg også kan være med å bygge, sammen med resten av huset, som egentlig bare ser ut som en stor gaming-stasjon for øyeblikket... 

Tumblr, sånn pluss minus 0

 • Skrevet:08.01.2013 Pixel Icons Klokken:14:06 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Legg spesiellt godt merke til det siste bildet..

Jeg elsker 2

 • Skrevet:28.10.2012 Pixel Icons Klokken:13:09 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Bildekilde

... Å dusje i altfor varmt vann, og føle det nesten brennende vannet renne langsomt nedover kroppen min. DET er herlig det!

Det psykologiske spørsmålet 0

 • Skrevet:30.09.2012 Pixel Icons Klokken:20:34 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Bilde kilde

Ja, det er faktisk et psykologisk spørsmål. Når det står noe rosende eller noe du kan kjenne igjen den du er forelsket i, tenker du på den personen med en gang, om du vil eller ei!

Krysset av på listen 0

 • Skrevet:14.06.2012 Pixel Icons Klokken:17:09 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Oppsummering; Jeg har også klappet en vill elg. Den stod i hagen vår og var faktisk kosete, mamma derimot ble livredd.
Jeg har ca 3 drømmefangere, hvorav den ene faktisk henger over sengen min.

Dette er da ting jeg har gjennomført. Bildene er funnet her 

The funny vs sad truth 4

 • Skrevet:28.05.2012 Pixel Icons Klokken:15:57 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Dette bildet kan nok mange kjenne seg igjen i. Det er på en måte litt komisk, og på en annen veldig trist. Rollene på bildet kan også være byttet om, det skal jeg ikke utelate! Desverre er fakta hard mot oss til tider...

Aner du hvor mye du kan løfte deg selv opp, ved å prøve å kommentere en ting ved deg selv du liker? Enten det er øret, pannen eller magen din, så spiller det ingen rolle! Alle personer er pene, på hver sin måte, selv du, selvom du ikke ser det selv!Husk fotokonkurransen som trekkes på fredag. Du kan bli den heldige vinner av et gavekort på App Store!

Inspo - Fashion and Clothing 2

 • Skrevet:20.03.2012 Pixel Icons Klokken:22:33 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Alle bildene er funnet på we heart it under kategorien clotes.

Skal jeg begynne å annbefale/vurdere blogger? 2

 • Skrevet:04.03.2012 Pixel Icons Klokken:15:11 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

// Merkelig typ selvportrett fra akershus festning i vinter \\

Jeg har tenkt på det et liten stund nå om jeg skal begynne å vurdere blogger igjen, men denne gangen har jeg også lyst til å begynne å annbefale blogger. På den gamle bloggen min drev jeg jo endel med vurderinger, noe jeg syntes er ganske morsomt egentlig, så dette blir kanskje noe som kommer tilbake. Men hva syntes du? 
En ting, er at jeg er veldig ærlig når jeg vurderer, så du får høre min ordentlige mening, ikke bare noe skryt fordi jeg vil være snill.

Burde jeg starte med å vurdere og/eller annbefale blogger et par ganger i uka?

You have to admit that this is reality 0

 • Skrevet:27.02.2012 Pixel Icons Klokken:23:28 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Why do it has to be like this?

Inspo - jewelry 1

 • Skrevet:19.02.2012 Pixel Icons Klokken:15:01 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon


Må virkelig si at dette er ting jeg godt kunne hatt i smykke-boksen min. Alle bildene er hentet via søk på "Jewelry" på we heart it.

The new trend 0

 • Skrevet:16.02.2012 Pixel Icons Klokken:21:45 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Jeg må bare få si at dette er så utrolig sant. Selvom mange har de samme plaggene, trenger man ikke å ha eksakt samme stil, sminke osv. Men slik er det visst blitt. Brunkrem har blitt en tro og merkeklær er en Gud. Hva er vitsen med at alle skal være like?

Take what you need 1

 • Skrevet:13.02.2012 Pixel Icons Klokken:20:37 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Flere enn meg som vil ha en slik i nærheten?
Hvor praktisk hadde ikke det vert?

Oh, I just love 1

 • Skrevet:12.02.2012 Pixel Icons Klokken:22:22 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Noen som har lyst til å ta på seg jobben med å begynne å bygge dette kunstverket på rommet mitt? -På forhånd, takk ♥

Digital Camera World 0

 • Skrevet:18.01.2012 Pixel Icons Klokken:21:49 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Når jeg var i oslo, brukte jeg rundt 130kr på dette bladet. Det er noe jeg ikke angrer på i det hele tatt! Å kjøpe et slikt blad i ny og ne er nok noe jeg kommer til å gjøre, av den grunn at det står så utrolig mye nyttig i de, og de hjelper deg til å bli en bedre fotograf via enkle guider. 

For å være helt ærlig tror jeg at dette er et av de beste innkjøpene jeg har gjort på lenge. Ikke nok med selve bladet på hele 162 sider, så fulgte det med en liten guide til hvordan man kan ta bedre bilder av vinterlandskap, OG en Photoshop guide på dvd! 
Bare se på disse sidene, hvor du får et lite inntrykk av hva bladet inneholder: 

Endel info og en 3-steps guide til å ta ordentlig dråpebilder! I tilleg til dette er det også lignenes sider om "Window-lit flowers" alså blomster i naturlig lys, Extreme macro, Smoking shots og "Stunning still lifes" som da er hvordan lage et hjemmestudio enkelt.


Photographer of the year. En totalt 13 sider lang repotasje hvor du ser topp 5 bilder i kategoriene Portraits, Wildlife, Documentary, Action and Movement, Family and friends, Creative License, Fashion, Gardens and Plants(siden på bildet), Landscapes og Travel.


Photo Advisor-sidene. Her er det spørsmål fra lesere, som blir besvart av folk som kan det. Du har guider og tips underveis som kan hjelpe deg med å forstå besvarelsene. Denne delen strekker seg over totalt 8 sider i bladet.


Lenger bak i bladet finner man også et intervju som strekker seg over hele 7 sider. Intervjuet er med en kjent fotograf, denne gangen John McMurtrie som er offesiell fotograf for Iron Maiden. Her står det en masse inntressangt lesestoff sammen med endel bilder som kan brukes som god inspirason.

Så da har jeg også skaffet meg photoshop, noe jeg aldri har brukt før. Dette blir spennende og jeg gleder meg masse til å prøve det ut!

Mine Hår- og Stil-ikoner 0

 • Skrevet:23.12.2011 Pixel Icons Klokken:16:43 Pixel Icons Kategori: Inspirasjon

Jeg har vel aldri vert noe mote-fiksert eller slik, men det er et par personer jeg kan si jeg virkelig digger stilen til. Noen forbilder må det vel være lov til å ha?

Kesha, altså jeg forguder egentlig hele dama. Hun er seg selv, hun er egentlig ganske så langt fra endel andre kjendiser som tar helt av og har totale stilbytter fra de begynner karrieren, til de har kommet et stykke. Men håret hennes, det har jeg alltid likt. Virkelig, jeg kan vel si jeg elsker håret hennes! Stilen også, for den del. Spesiellt den stilen hun har i videoen til Tik-Tok! Jeg har alltid vert glad i "rocka" klær, og hva jeg snakker om skjønner du om du titter på videoen.

Haley Williams - Ja, jeg er nok enda et paramore-fan, men hallo, har dere sett dama? Ikke nok med at hu har et fantastisk utseende, men se på håret hennes! Jeg har alltid vert gal når det kommer til hårfarger, og fargeidolet mitt er helt klart denne dama! Jeg skal ikke si noe på at jeg også har forelsket meg i endel av plaggene hun har brukt.. 

.. ..

Briana Evigan, eller egentlig ikke, det blir mer karakteren Andy West, fra filmen Step Up 2. - Tilbake til mine litt mer maskuline sider, ja. Jeg kan ikke noe for det, men posete bukser og korte topper, det er slik jeg liker det, helt ærlig. Gjerne korte topper og tette bukser, men alikevel, stilen til Andy har jeg bare lagt min elsk over! Beklager, men de maskuline sidene slår igjennom til tider, selvom jeg har funnet noe litt mer feminint i det siste.

Alle bildene er hentet fra google eller weheartit, men jeg orker ikke å linke hvert eneste bilde

Har vi noen stil- eller hår-ikoner til felles?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits