Blomster til bryllup 0

 • Skrevet:21.07.2014 Pixel Icons Klokken:17:05 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Hele fredagen gikk med til dette for min del, på spisestuebordet hos mamma og med god hjelp fra min mor, ble det både brudebukett, brudepikebukett og 5 corsager(sånn som mannfolkene har på dressen).

Tusen takk til Hanne for at jeg var den heldige som fikk lov til å lage blomsteroppsatsene til hennes bryllup! Dette var utrolig morsomt! 

Så nydelige alle var på bryllupsdagen! Bildet er lånt fra facebook profilen til bruden selv. 

#Bryllup #Dåp #Blomster #Brudebukett #Brudepike #Brudepikebukett #DIY #Love #Sommer

Lakkering av biler 1

 • Skrevet:02.07.2014 Pixel Icons Klokken:11:19 Pixel Icons Kategori: Dagbok
Long time no see, men her ser dere hva jeg bedriver tiden med. Å hjelpe til og titte på at dette blir gjort! Følg oppdateringene for oss på facebook: Blue Angel Paint & Airbrush 

Så nå står alt på spill for å få den øverste bilen(vår bil) klar til gatebil rudskogen den 10 Juli. Her går det i et kjør, også titter jeg selvførgelig innom jobben i mellom dette også. Kan ikke si jeg har mye tid til å kjede meg, nei! 

#Lakk #Airbrush #Biler #BMW #FordProbe #Ulv #AVP #AlienvsPredator #Delfiner #hav #Sommer #Jobb #Kos #Hobby

den berømte påske 1

 • Skrevet:18.04.2014 Pixel Icons Klokken:11:53 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg må helt ærlig si det, at med skole, praksis og jobb så har det blitt litt vel lite tid til andre ting. Stakkars kjæresten har jo nesten vert heldig om han har fått nattakyss når jeg har kommet hjem. Jeg har vert helt utkjørt så godt som hver dag, noe som tilsier at jeg har vert i seng før 24 hver dag. I påsken har jeg totalt 2(kanskje 3) fridager, og dagen idag er en av de. For å fullføre opplæring så fort som mulig har jeg jobbet mest mulig i starten, slik at det blir lettere å kunne ta ting på egenhånd. Dette tilsier faktisk at jeg allerede er ferdig på opplæring, så jeg har faktisk allerede hjulpet til med opplæring av andre. Sjefen er tydeligvis litt imponert av meg, og jeg har en stor fordel som går blomsterdekoratør og derfor kan navn og stell av så godt som alle plantene. Dette har virkelig hjulpet meg med både priser og kundebehandling! 

Dagen idag skal jeg bruke til å slappe av, nyte solskinnet og ikke minst nyte et par øl med gode venner på stranda ikveld. Nå feirer vi at det er nesten-sommer, ved å samles på stranda! Såå deilig at jeg ikke har lyst til å gi slipp på det! Allerede imorgen er det tilbake på jobb, og på søndag er det påskemiddag hos farmor. Påsken blir fortreffelig uansett hvordan jeg vender på det, spør du meg. Jeg får være med gode personer OG mer penger i lommeboka. 

Forresten har jeg byttet hårfarge igjen også, fra rosa til rødt! Etterveksten tok overhånd sammen med at fargen ble rett og slett utvasket og stygg, så da gikk vi til innkjøp av ny farge! Har jeg ikke søte figurer i jorden til treet mitt? hihi

#Foto #Nikon #Plante #Myrt #Barnslig #Jobb #Sommer #Påske #Kos #Hverdag #Blomster

Praksiselev og ny jobb 2

 • Skrevet:02.04.2014 Pixel Icons Klokken:20:55 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Helt ærlig, hva mer kan en blomsterdekoratør(-elev) drømme om, enn å bugne i blomster på alle kanter? Vel, på fredag var jeg på jobbintervju på Lier Planteland, et gartneri ikke langt fra skolen min og på tirsdag stakk jeg en tur innom for å høre hvordan sjefen lå an med søknadene og bestemmelsene. Dette resulterte i en kort samtale, som ga grunnlaget for at jeg også fikk jobben. Samme dag, jobbet jeg mine tre første timer, hvor jeg ble opplært i kassa, lærte presset på å måtte huske alle priser i hodet og virkelig teste mine kunnskaper både på plantenavn, stell, redskaper og endel annet som har med dette å gjøre. Vel, jeg skal virkelig si at jeg ikke har peiling på gjødsel, jord og insektmiddel, men for al del, dette tar det ikke lang tid før jeg skal ha peiling på! Jeg er bare superglad for at jeg får lov til å jobbe i et slikt fantastisk drivhus(ja, butikken er faktisk inne i et drivhus, hvor vi også produserer våre egne planter!), det å ha blomster rundt seg på alle kanter. Det eneste jeg savner er snittblomstene, jeg er jo vant til å måtte sette opp buketter, jeg!

Idag derimot, har jeg fått være praksiselev hos Tulipa på Konnerud i Drammen. En koselig blomsterbutikk med gale ansatte. Virkelig en koselig dag, morsomme folk og god stemning. Ikke minst har jeg fått prøve meg på ting som å skrive begravelseskort, lage bestillinger, sortere ut bestillinger, snitte haugevis med blomster og oppleve et nytt morsomt miljø! Jeg gleder meg til imorgen, og resten av dagene med denne gjengen! 

Haha, det er nesten bare helt sært hvor mye jeg setter pris på og elsker yrket mitt. Men, jeg tror da det er en god ting?

#Blomster #Jobb #Gartneri #Gartner #Blomsterdekoratør #Tulipa #Blomsterbutikk #Skole #Yrke #Hverdag #Elske #Love #Life

20-års party 0

 • Skrevet:29.03.2014 Pixel Icons Klokken:18:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Det er lørdag og igår fyllte den yngste gutten i huset 20 år, dette må jo feires! Derfor har vi sendt svigerfar ut av huset og 20-åringen har snudd huset på hodet og invitert en drøss med venner. Dette vil for min del si at jeg bare kan glemme å sove noe særlig i natt. Derfor, får man gjøre det beste ut av det og dra på seg finstasen, prøve å smiske til seg noen øl og ha det gøy med resten av flokken. Det er jo bare irriterende og sitte på soverommet med laptopen i fanget og irritere seg over bråket som skjer nede, haha! 

Så da gratulerer jeg Stian Bergerud med dagen, og hopper med i de siste forbredelsene før gjestene kommer. Ha en super helg, alle sammen!

lovely spring 0

 • Skrevet:24.03.2014 Pixel Icons Klokken:19:04 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Har vert så nydelig vår-vær ute idag, at det er bare trist å være i så dårlig form.. Men, man kan ikke annet enn å håpe at smertene avtar, slik at jeg kan bruke morgendagen på å søke lærlingeplasser og lete etter vårtegn å fotografere. Er alltid våren som er noe av den største foto-inspirasjonen for min del. Vet ikke helt hvorfor, hehe! Så, noen som kanskje har tilbringt dagen på noen bedre måte enn meg, som stort sett har ligget under dyna og tviholdt på varmeflaske-sauen min?

#Foto #Sunset #Bilde #Nikon #Sol #Syk #Vår #Inspirasjon

kakesalg på Bondens Marked 0

 • Skrevet:23.03.2014 Pixel Icons Klokken:22:19 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 
Igår var det markedsdag i Drammen sentrum og i den sammenheng var jeg, kjæresten og svigerfar på stand for å selge ferske bakevarer fra Sand Gård. Dette var en morsom dag med masse blide folk til tross for det dårlige været. Vi solgte faktisk så bra, at etter bare et par timer måtte vi sende svigerfar til Gulskogen for å hente mer bakervarer. Tro det, til tross for nesten pøsende regnvær! Vi hadde etterspørselen på varer allerede før vi rakk og sette opp party-teltet og dermed også før vi rakk å få ut verken bord eller varer fra hengeren. Gøy var det så absolutt, og jeg gleder meg til neste gang! Jeg må virkelig også få si hvor stolt jeg er over kjæresten, som virkelig ga alt og både overrasket og imponerte utrolig mye! Der viste han virkelig en side jeg ikke har sett av han før. Var også koselig å se igjen vikaren vi har hatt i klassen for tiden, som også maste etter Kesamboller før vi hadde fått opp bordene, for dette var visst fast for henne! Skulle ikke tro, at Sand Gård var de eneste som lagde Kesamboller! Men jeg skal love deg de er gode!

 

Dagen idag derimot, har så absolutt ikke vert så bra som gårsdagen. Den har inneholdt altfor mye smerter, iforhold til oppturer. Største oppturen var å bruke noen kroner av gårsdagens lønn på cheeseburger på stasjonen, thumbs up for godt kosthold! Kesam-boller og Cheeseburger, liksom!

På bildet ser du meg til venstre og svigerfar til høyre, med litt av naboteltet, som solgte hjemmelaget ost. Må si det, at man alltid finner mye godt på bondens marked!

 

#BondensMarked #Stand #Drammen #Bakeri #Kaker #Salg #Kesamboller #Familie #Lørdag

Kronblad Pikene til topps på fylkesmessen! 0

 • Skrevet:13.03.2014 Pixel Icons Klokken:14:13 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Igår var det fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter fra Buskerud, Telemark og Vestfold i Mjøndalshallen. Det var totalt 800 elever og 166 ungdomsbedrifter som deltok på messen. Min ungdomsbedrift, Kronblad Pikene UB tok 1plass i Beste Yrkesfagerlige Ungdomsbedrift, og fikk også en nominasjon til NM! Dette var det beste som kunne skje oss, etter en så lang dag! Personlig måtte jeg stå opp klokken 05:00 og var på skolen klokken 07:00, programmet i Mjøndalshallen startet klokken 08:00 og ble avsluttet klokken 18:00, så vi var ikke hjemme før klokken var nermere 21:00! 

Men, dette var en utrolig morsom dag og jeg vil gratulere alle bedriftene som møtte opp, med en masse flotte produkter og utstillinger! Her var det MYE å se frem til, og håpe og se på markedet senere!

#Ungdomsbedrift #UngtEntreprenørskap #UE #Messe #Skole #KronbladPikene #Førsteplass #NM #Konkurranse #Stolt

400 days, my love 1

 • Skrevet:03.03.2014 Pixel Icons Klokken:23:00 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Til tross for dårlig vær på søndag, ble det feiret fastelavens faktisk på hele to forskjellige tradisjoner! Tidlig på dagen gikk nemlig turen til Sand Gård, hvor det var Russisk vinteravslutning med pannekakefest og dukkebrenning, altså den russiske versjonen av fastelavens, noe som var veldig koselig. Senere utpå kvelden ringte mamma, som hadde bakt altfor mange boller og derfor lurte på om vi hadde lyst på norske fastelavens-boller med krem! Så jeg må jo si det, at denne søndagen kan jeg ikke påstå at jeg var på noe annet enn en fetnings-diett! Men for al del, det var en kjempe kos dag, med masse ukjente folk, og endel folk jeg mest sannsynlig vil se mer til senere.

Jeg og Sten kunne faktisk feire våre 400 dager sammen på fastelavens, til og med! 

#Fastelavens #Russisk #Norsk #Tradisjon #Kjærlighet #Gård #Polaroid #Kjæreste #Kjærlighet #Love #Feiring

lucky day 0

 • Skrevet:25.02.2014 Pixel Icons Klokken:21:41 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Bildekilde

Etter vi hadde vert på huggern med en bil idag, skulle vi hente svigerfar på gården hvor han hjelper til, i denne sammenheng blir jeg tatt med ut av bilen for å hjelpe til med å få av hesten på gården en grime. Dette resulterte i at jeg også ble spurt om jeg kunne hjelpe til å ta meg av hesten litt, ettersom den ikke har fått noe serlig form for dresur, samt at hun er en ung jente, som ikke er innridd. Å innri en hest er en altfor stor oppgave for meg alene, men det å gi den kjærlighet, gå turer med den, få den til å bli mer åpen mot andre mennesker, det kan jeg gjøre. Ikke nok med det, men hun er skjønn som bare det! Hun er oppmerksomhetssyk og en skikkerlig godjente, som bare trenger litt kjærlighet. Jeg er virkelig glad for å ha fått denne muligheten, så lykkedag, det kan du virkelig kalle det!

#Hest #Bestevenn #Foto #Dyr #Lykke

fordi det er greit å skryte litt ekstra av ferie 0

 • Skrevet:23.02.2014 Pixel Icons Klokken:12:06 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Endelig er det vinterferie, noe som absolutt skal nytes! På fredag hadde svigerfar bursdag, så da syntes jeg det var koselig å ta med litt blomster hjem, mens kjæresten dro på polet for å kjøpe en liten gave. (Jeg syntes forresten det var utrolig viktig å få med askebegeret i bildet over....). Vi fikk også huset fullt denne helgen, så mellom krampetakene med menssmerter så har jeg vert nede å lekt med verdens hærligste lille skjønnhet. Jeg er virkelig så glad i barn, at jeg klarer ikke å la være, hihi! Men nå har jeg planer om en legetur på mandag, ellers skal jeg bare slappe av og virkelig lade opp batteriet til neste uke med skole. 

Har du ferie nå? Isåfall, hva skal du gjøre?

 

#Ferie #Bursdag #Blomster #Svigerfar #Barn 

09.02.2014 0

 • Skrevet:09.02.2014 Pixel Icons Klokken:16:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Kombinert bursdags og morsdagsgave til mamma ser du på bildet over, sammen med en rosa borddekorasjon. Dette som henger på veggen er faktisk laget som et alternativt brudearbeid. Ettersom blomstene lever og jeg har laget det på skolen leverte jeg det på fredag. Men idag skal jeg hjem til mamma en tur for å spise oreokake og feire bursdagen til både mamma og lillesøster. Det kan absolutt bli koselig, vertfall oreokaken, for den vet jeg står i kjøleskapet der borte og venter på meg! Så nå skal jeg gjøre med klar så jeg får i meg så mye kake som over hodet mulig, hihi.

Gratulerer masse med morsdag til alle mødre!

#Morsdag #Blomster #Brud #Vifte #Porselensplante #Ranunkel #Oreokake #Kake #Bursdag #Kakemoms

the good girl 0

 • Skrevet:08.02.2014 Pixel Icons Klokken:15:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Husker du jeg sa på torsdag at jeg skulle være så flink jente å gjøre et isfjell med lekser? -Vel, sannheten er at jeg endte med å sovne midt i en episode med supernatural.. MEN, idag er det lørdag og jeg har faktisk vert så flink at jeg har droppet å bli med i garagen, fordi jeg vet at jeg har lekser som må gjøres! Er faktisk veldig stolt av meg selv nå, for jeg elsker virkelig å holde på med bilen.. Så nå jobbes det straks på spreng med botaniske plantenavn for å huske de til prøven på mandag, før jeg hopper over til engelsk fremføring. Kanskje dere faktisk er så heldige at dere får se hva jeg har holdt på med på skolen den siste uken! Uff, jeg syntes nesten synd på leserene mine.. dere får jo bare høre om lekser, skole og supernatural.. Fy for en kjedelig blogg jeg har!

#Skole #Blomster #Lekser #Foto #Supernatural #Nikon

to love a thursday 0

 • Skrevet:06.02.2014 Pixel Icons Klokken:18:06 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Finally torsdag, med godt overstått skoledag, turbulent hjemvei og altfor mye å gjøre. Hvorfor jeg liker torsdager? Vel, de er dagen før fredag, vi slutter så tidlig som 13:25 på skolen(ikke det at jeg vanligvis er hjemme før 4 uansett, men) og sist men ikke minst er det en dag jeg (forhåpentligvis)kan bruke til å slappe av litt. 
Ikke det at jeg beholder så altfor store forhåpninger om det at jeg får slappet av og lagt med tidlig, ettersom jeg føler jeg har et isfjell med skolearbeid som må gjøres. Men nei, vertfall frem til middag holder jeg meg til netfilx, litt avslappning må jeg kunne unne meg, når jeg tross alt er borte 11 timer av dagen hver dag bare for å være på skolen!

#Skole #Supernatural #Netflix #JensenAckles

debet og kredit til du spyr 0

 • Skrevet:05.02.2014 Pixel Icons Klokken:22:36 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Regnskap ja.. Det er hva jeg holder på med for øyeblikket. Jeg er nemlig "regnskapsfører" i ungdomsbedriften jeg er med i klassen. Jeg har også annsvar for markedsføring, så jeg har to ganske brede felt å jobbe med. Fordelen med meg og regnskap, er vel at jeg alltid har vert veldig glad i tall, samt at jeg er glad i orden. Jeg takler ikke en mnd her hjemme uten at jeg har skrevet ned samtlige regninger og andre utgifter, samt hva vi får inn, for å holde oversikten over hva vi sitter igjen med. Samtidig så har jeg en tante som jobber til daglig som regnskapsfører. Hun er også mentor i bedriften vår og hjelper mye til, overalt hvor det trengs. 

Over til debet og kredit, så må jeg si jeg virkelig har fått det inn med teskje. Det er nemlig ikke så "enkelt" som at "Debet er alltid minus, mens Kredit er alltid pluss" som jeg engang fikk høre. For det er forskjellig på balanseregnskapet i forhold til resultatregnskapet, og derfor så må du klare huskeregelene om når du skal ha debet og når du skal ha kredit. På regnskapskurset jeg var på(hvor jeg fikk permen på bildet over) så hadde vi et 6 timers intensivkurs hvor vi knapt fikk pauser, på dette kurset gikk debet og kredit igjen hele tiden. Og enda må jeg nesten si jeg var usikker når jeg kom ut derfra! Tall er virkelig noen forvirrende faktorer, vertfall når man ikke bare kan bruke + eller -.

Men, å holde orden i tingene ut og inn i bedriften må vi og nå som jeg føler jeg har fått til ting ordentlig så går det lett som en lek! Da er det morsomt å se at man lykkes, så når jeg er ferdig skal jeg feire med enda en episode med supernatural før jeg legger meg.

Lurer forresten på hvorfor håret mitt ser rødlig ut på bilder.....

#Regnskap #Skole #UB #UE #Hårfarge #Skjønnhet #Foto #Nikon #Bilder

sleep tight, little world 1

 • Skrevet:03.02.2014 Pixel Icons Klokken:21:17 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Mens resten av verden sitter med fjeset i dataskjermen, fysikkboka, glanekassa(TV) og alle disse fine tingene vi kan finne på å gjøre en mandags kveld, skal jeg personlig finne min varme dyne, fluffy pute og altfor himmelske seng. Det er altfor lenge siden jeg fikk ordentlig kvalitetstid med den, og etter en helt grei skoledag, skal det neimen ikke bli vondt! 

Sov godt verden!

 

#Sove #Skole #Seng #Foto #Nikon #Bilde #Intriør

long time no see 2

 • Skrevet:02.02.2014 Pixel Icons Klokken:09:33 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Mens jeg har vert borte, har jeg skrudd mye bil, vert utallige turer til numedal, feiret jul med kjæresten, feiret 1 år med kjæresten, lekt samlivsterapaut, farget håret rosa/lilla, malt en hel vegg blå-lilla og sikkert en hel del annet jeg ikke kommer på i farten. Så kom det store spørsmålet.... Vil jeg/klarer jeg å starte å blogge aktivt igjen? Jeg mener, kameraet ligger mer på hylla enn det er i hånden min(ja, faktisk bokstavelig talt..), og jeg har blitt en mellomting av netflix-addict og spilleavhengi. At jeg får tid til å gå på skole, ha kjæreste og skru bil innimellom der, det er helt utrolig at jeg klarer.. 

nesten flaut 1

 • Skrevet:07.11.2013 Pixel Icons Klokken:23:04 Pixel Icons Kategori: Dagbok

nittendeseptember 1

 • Skrevet:19.09.2013 Pixel Icons Klokken:22:02 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg har så utrolig mye jeg kan deppe om, hvis jeg vil. Slik som at vi ikke har penger til mat, slik at vi blir tvungne anoreksia-pasienter, eller at jeg ikke mer får kontakt med kjæresten, da han har flyttet inn i stolen og GTA V verdnen sin, eller som at jeg er lei av stappfulle busser og altfor lang vei til bussen osv osv osv. Men nei. Jeg prøver heller å se det positive i ting. Joda, jeg blir sur når jeg ikke får til det jeg vil, som når hestene spruter meg ned i søle, men at the end, så er de gode skapninger som bare ikke har så mye tolmodighet når de vet at det er mat inne og venter på de. Det at kjæresten sitter lenket til TV'en er vel kanskje positivt på noen måter, slik som at jeg får tid til å gjøre det jeg selv vil, og at jeg har mye tid for meg selv. 

Jeg ser til og med det positive i å ha gloseprøver i latinske blomsternavn - JEG KLARER DET! Jeg fikk 5+ på sist prøve og denne uken gikk det heller ikke så altfor værst! Jeg bor på et idyllisk sted, jeg har mine favorittdyr rett utenfor døra, jeg har enda tak over hodet, jeg går på den skolen jeg ville på, jeg har fått meg jobb, jeg har en fantastisk kjæreste... Hva skal jeg egentlig klage på? 

 

#GTAV #GTA5 #Kjæreste #Penger #Hverdag #Lykke #Jobb #Skole #Latinsk #Blomster #Spill #Foto #Nikon #Bilder

tekos og latinske gloser 3

 • Skrevet:17.09.2013 Pixel Icons Klokken:23:14 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Mens kjæresten og lillebroren sitter som støpt fast forran tv-skjermen og loker med GTA V, så sitter jeg i sofaen med min gigantiske tekopp og de latinske glosene mine. Har fått utsatt gloseprøven til imorgen, men sikter ikke etter noen toppkarakterer denne uken heller. Selvom sist uke imponerte jeg meg selv og gikk fornøyd ut med en 5+! 
Til tross for lang vei til/fra bussen, så liker jeg plassen jeg bor på. Følelsen av å bety noe når du står opp ekstra tidlig for å fore og sette ut hestene, eller å fore og slukke, det betyr mye. Samtidig som å se morgentåken når jeg står opp er vidunderlig. For ja, pent landskap har vi virkelig ut verandaen!

Men nå må jeg virkelig snart komme meg opp av sofaen og rydde litt før vi drukner i tomme snusbokser, colabokser og annet rot som ligger strøtt utover stua.. Livet sammen med en gamer viser seg tydelig i leiligheten, for å si det slik..... 

 

#Te #Latinsk #Blomster #Tåke #Foto #Nikon #Bilde #Lekser #GTAV #GTA #Gaming #Spill #Cola #Snus #Hverdag

just a waste 0

 • Skrevet:14.09.2013 Pixel Icons Klokken:22:55 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg får rett og slett ikke tid til noen ting for tiden, eller jo altså, skolen og å holde hjemmet ved like tar opp så mye tid at jeg ikke har tid til noe annet. Bloggen ligger med andre ord absolutt ikke i første rekke.. Så derfor bildene også, som er en litt random collage fra gatebil i sommer. 
Jeg har dager som går fra 08:34 til 15:45 store deler av uken, som tilsier at jeg ikke er hjemme før etter klokken 18:00. Jeg har sykehus-timer og legetimer i øst og vest, og har da fått vite at jeg trenger ny operasjon på venstre-armen min for å få den i orden igjen. Jeg må være borte fra skolen hele mandagen fordi jeg må til legen for å få henvisning til fysioterapaut(og buss på landet er ikke noe å skryte av....) samtidig som at jeg sitter nesten døgnet rundt med skolearbeid. Seriøst, jeg har aldri gledet meg mer i hele mitt liv til høstferie, eller en praksis-periode!

Idag har jeg vert på en "halveis-planlagt-ikke-planlagt-spontantur til sverige" slik at vi fikk sikret oss snus før lommeboken er tom igjen. Det er det nærmeste jeg har kommet til sosialliv hittil denne mnd...

 

#Hverdag #Gatebil #Rudskogen #Skole #Blomster #Blomsterfaget #Blomsterdekoratør #Sykehus #Operasjon #Fysioterapaut #Trening 

an heart is only made out of love 1

 • Skrevet:07.09.2013 Pixel Icons Klokken:17:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Fredagens skoleprosjekt, et lite åpent hjerte med blomstene vi har brukt før i uka. Vel, rett og slett fordi vi ikke kan bruke disse blomstene neste uke da vi neste uke må ha lang stilk. Greit å få med seg noe hjem innimellom, slik at bordet  ikke blir så kjedelig!
Nå derimot, skal jeg hoppe tilbake inn i "Pretty little liars-bobblen" min, hvor jeg har planer om å tilbringe en del tid i helgen. Endelig et pusterom jeg kan beholde for meg selv!

'

#PrettyLittleLiars #Serie #Blomster #Blomsterdekoratør #Hjerte #Skole #Helg #Foto #Bilde

De siste dagene 2

 • Skrevet:03.09.2013 Pixel Icons Klokken:22:57 Pixel Icons Kategori: DagbokDet er mye blomster for tiden, som dere ser på bildene. Her er mine to første buketter noen sinne og helt ærlig må jeg si meg fornøyd med den siste, den som er pakket inn. Jeg må vel kanskje beklage for den crappy mobil-kvaliteten på bildene, men på skolen har jeg ikke hatt annet før nå, så da har det blitt til at bildene har blitt tatt med telefon. 

Jeg har blitt en skikkerlig WOW-geek, noe som tilsier at når jeg først kommer hjem fra skolen, sånn i 18-tiden, så er det første jeg gjør å sette meg på pc'en og geeke. Jeg farmer pets, gjør dungens med typen og prater med folk i guildet. Ok, for dere som ikke spiller noe serlig, så er det kanskje litt uforståelig, men jeg bruker i alle fall altfor mye tid på det.. 

Annet enn å game, så bruker jeg mye tid på å jobbe med latinsk. Vi i klassen må lage et kartotek av planter, så jeg lager da en fysisk perm hvor jeg har plantene i alfabetisk rekkefølge. Vi må også kunne alle de botaniske navnene(på godt norsk latinsk) og plantestell, holdbarhet osv utenat. Weeehuu, hvem i all verden mener at jeg skal huske 10 navn som "Zantadeschia Aetiopica"(Cala) eller "Asteraceae"(kurvblomstfamilien) og samtidig klare å huske hvem av disse som er hvem, hvilke planter som skal ha hvordan stell osv på EN UKE??? -Jo, læreren vår mener det..

 

Funfact; Solsikke heter faktisk noe slikt som Helliantus Annuus på latinsk!

 

#Blomster #Blomsterdekoratør #Skole #Latinsk #Lekser #Spill #Gaming #WOW #WorldOfWarcraft

Tilbake på skolebenken 0

 • Skrevet:28.08.2013 Pixel Icons Klokken:12:24 Pixel Icons Kategori: DagbokEndelig er jeg tilbake på skolebenken, og skoleuken har gått supert. Blomstene florerer rundt meg og jeg har det bra. Jeg trives kjempegodt, selvom jeg er dritsliten når skoledagen er over, og lurer på hvordan jeg skal få til å gjøre alt annet som skulle ha blitt gjort. Men, verden rundt meg kan ikke gå under fordi vi har lange skoledager, så jeg får vel finne en måte å fikse det på! 

Jo, og forresten så kanskje jeg begynner å bli litt mer aktiv her også igjen, når jeg finner ut hvordan jeg skal få alt til å gå rundt. 

 

#Skole #Blomster #Hverdag

sykehus og null skole 1

 • Skrevet:22.08.2013 Pixel Icons Klokken:11:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Mandag var første skoledag for min del. Det var deilig å være andreklassing og endelig se at målet mitt nermet seg. "Dette året skal vi endelig jobbe med de produktene jeg har tenkt til å jobbe med resten av livet!" - var tankene mine. Tirsdag fikk jeg fri, ettersom dagen skulle gå til individuelle samtaler, og jeg fikk samtale på onsdag. Det passet meg bra, ettersom jeg hadde time på sykehuset hvor jeg skulle fjerne gipsen og ta ut tre stålpinner i tommelen min. Kort opsummering; AUU! Og sinnsykt mye blod og gørr...æsj.. Etter dette ble jeg sittende å vente på ergoterapaut som ga meg noen øvelser for å starte å bevege hånden og rette ut leddene og senene som var stive. Jeg hadde fortsatt bare positive tanker, frem til jeg kom hjem. Da startet helvete, med at jeg hadde så godt som null matlyst, skyhøy feber og hånda verket som jeg aldri før har vert borti. Når jeg omsider kom meg i seng, ble det ikke mye søvn, da jeg våknet så fort jeg kom borti tommelen, eller jeg flyttet på armen. Men alikevel stod jeg opp klokka 7, og dro til skolen for å ha samtale med læreren. På vei til skolen ringte mamma, og jeg fortalte hun hvordan jeg hadde vert og hun ba meg å ringe sykehuset med en gang. Der fikk jeg beskjed om å dra til fastlegen. Jeg rakk å ha samtalen med læreren, før jeg måtte ned til hovedveien å ta bussen i 1,5 time til legen, hvor han så på armen min og sendte meg rett på sykehuset. Når jeg kom på sykehuset, måtte jeg ut og inn til sykepleiere, ta blodprøver å rilbringe hele 3,5 timer der, for å bli sendt ut med antibiotika, sterke smertestillende og beskjed om å holde meg i ro i et par dager. Dette var nederlaget for meg.. Null skole resten av uka!

Så nå ligger jeg da i sofaen og misunner folkene i klassen min som har det gøy med blomster.. Har egentlig mest lyst til å blåse i legene å dra på skolen, men vet desverre hvor dumt det er...

 

#Sykehus #Svane #Foto #Nikon #Brudd #Gips #Skole #Blomster #Smerte 

DIY; fake-flower decoration 2

 • Skrevet:18.08.2013 Pixel Icons Klokken:23:20 Pixel Icons Kategori: Dagbok


I alle år har vi hatt en søppelsekk på loftet merket "Hobby". Jeg har egentligh aldri brydd meg om den, før den nå ble sendt med meg når jeg flyttet ut. Så idag gikk jeg igjennom søppelsekken, og endte opp med å sitte på gulvet en god stund. Jeg fant nemlig helt sinnsykt masse falske blomster! Dette ga meg selvførgelig inspirasjon, og dere kan jo selv se hva jeg endte opp med på bildet over..

Hva syntes du? Og er det ikke bare nydelig det lille fugleburet jeg også fant? Klarte ikke la vær å bruke det, virkelig!

 

#DIY #Blomster #Rydding #Oppsats #Intriør #Farger

birthday girl 2

 • Skrevet:16.08.2013 Pixel Icons Klokken:22:39 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Idag er det nøyaktig 17 år siden jeg kom til verden og nøyaktig 17 år med faenskap..neida..joda.. Men når jeg ser tilbake på bildene av hvordan jeg har vert, så må jeg le. Noe av de savner jeg jo, men jeg tenker tilbake på blått hår, lilla hår, hanekam, svart hår osv.. Joda, jeg har virkelig hatt mine tider!

Men en ting er jo kanskje positivt da, dette er den mest produktive bursdagen jeg har hatt noen sinne. Jeg har sittet på gulvet og feid hele leiligheten med en liten feiekost(jeg ønsker meg støvsuger, virkelig!!) og vi har fått oppvaskmaskin i hus! Endelig slipper vi oppvask for hånd, det skal virkelig bli godt....

 

#Bursdag #Gammelt #Savn #Leilighet

blir aldri fornøyd 0

 • Skrevet:15.08.2013 Pixel Icons Klokken:14:50 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg kommer nesten garantert aldri til å bli fornøyd med designet mitt. Jeg sitter å gjør små endringer ganske ofte og lurer hele tiden på hva jeg kan endre på, forbedre, legge til osv. Skifter fargene mellom lysere og mørkere, prøver å fylle ut tomrom rundt omkring og ja.. Jeg ender vel opp med noe heeelt anner før jeg er fornøyd.. Du har vel ikke et tips til hvordan jeg kan gjøre ting bedre?
Annet en dette, så er jeg drit lei av å bare sitte hjemme, innenfor leilighetens fire vegger å stirre i en skjerm, enten det er pc-skjermen eller TV-skjermen.. Jeg er også lei av å nesten måtte telle kronestykker for å dra i butikken å kjøpe brød. Yah, livet etter å ha flyttet hjemmefra er ikke akuratt ekslusivt, sånn på den økonomiske fronten. Gleder meg til å få inn stipendet, så i alle fall regningsbunken blir litt mindre!(Gleder meg forsåvidt også til å få tak i resten av møblene jeg trenger, slik at det ene rommet ikke ser bombet ut, med søplesekker og slik over alt..)
Jeg lover, ikke forlat foreldrene dine i håp om å bli rik på stipend..! 

 

 #Student #Hverdag #Design #Bloggdesign #Foto #Stipend

they're always there to nuzzle you and make your life a better place. 3

 • Skrevet:08.08.2013 Pixel Icons Klokken:12:20 Pixel Icons Kategori: Dagbok

To superdupermegaultra herlige giganter står rett nedenfor huset mitt og koser seg, og hvordan skal jeg da klare å ikke være glad i noen som kommer mot meg så fort jeg nermer meg gjerdet, og følger etter meg til jeg går utenfor gjerdet igjen? De dytter seg inntil meg og viser hvor mye jeg er verdsatt, de skal ha meg med opp i skogen, og de virker som at de setter pris på selskapet jeg gir de. Koselig, eller hva?

 

#Hest #Natur #Skog #Dyr 

lykkelig i drittvær 1

 • Skrevet:04.08.2013 Pixel Icons Klokken:19:10 Pixel Icons Kategori: Dagbok


De to siste dagene har været utenfor sett slik ut. Vannet på bildet kommer kun fra den oversvømte takrenna, og utenfor hveranda-taket har det øst ned. Det har også vert en masse torden, så brutalt at igår våknet jeg av at huset ristet..

-Men, jeg er lykkelig! Jeg har fått av gipsen på høyrearmen, noe som tilsier at jeg bare har gips på 1 arm. Det har vert så deilig å gå på toalettet på egenhånd, å dusje på egenhånd og diverse andre ting, at jeg kan virkelig ikke beskrive det. Tenk om noen måtte være med deg på toalettet for å tørke deg hver gang du skulle på do i flere uker, høres festelig ut, eller hva?
Jeg er virkelig så glad for øyeblikket, selvom jeg kan se oppå håndflaten min nøyaktig hvor bruddet var og til tross for at jeg ikke gjør noe mer produktivt enn å snuse og spille minecraft.

Lykkelig  

#Regn #Torden #Gips #Lykke #Lykkelig #Minecraft

jeg savner 1

 • Skrevet:02.08.2013 Pixel Icons Klokken:18:50 Pixel Icons Kategori: Dagbok


... Å ri! -Du aner ikke hvor forferdelig det er å bo på samme sted som hestene, uten å kunne bruke de, bare fordi jeg går rundt med noen klumper jeg har på armene...
...Å spise sushi! Det er virkelig så altfor lenge siden, og jeg savner smaken av all fisk tror jeg..(kjæresten spiser ikke fisk, mens jeg elsker det)
...Å være på hyttetur med herlige folk! Det er alt for lenge mellom hver gang jeg er ute av døren, og en hyttetur hadde det vert gøy å fått til igjen snart..
...Glowsticks-party! Det eneste som ikke var så gøy var vel å rydde å vaske dagen derpå...
...Kald Ben&Jerry's og kald Corona i varmen! Det er noe av det beste jeg vet i varmen, virkelig..
...Flott natur! Enten det er i skogen eller langs vannet så er natur som dette helt nydelig. Jeg elsker det, virkelig!

Det er garantert en masse mer jeg kunne ført inn på denne listen, men jeg orker virkelig ikke. Jeg tror jeg kan si at jeg savner nesten alt ved våren, samt sommeren, både av det jeg har gjort, og det som er normalt å gjøre.
Hva med deg? Hva savner du?

 

#Hest #Sushi #Fisk #Hyttetur #Party #Fest #Ben&Jerry's #Corona #Øl #Natur #Foto #Nikon 

august 0

 • Skrevet:01.08.2013 Pixel Icons Klokken:14:41 Pixel Icons Kategori: Dagbok


August blir en mnd fyllt med mye rart. Jeg har bursdag, det er skolestart, jeg og kjæresten har vert samboere i en mnd, og sammen i 7. Jeg skal ta av den første gipsen, jeg må begynne å ta buss igjen hver dag og ting begynner å komme tilbake i normale rutiner igjen. For å være helt ærlig, så er det en mnd jeg gleder og gruer meg til, samtidig!

Hva med deg, hva gleder/gruer du deg til i august?

 

#august #bursdag #skole #kjærlighet

Hey, miss sunshine 1

 • Skrevet:31.07.2013 Pixel Icons Klokken:21:02 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Meg og kjæresten på Gatebil Rudskogen 2013

Med tanke på at alle dagligdagse gjøremål er utrolig vanskelig med bare 2 fingre til rådighet, og at jeg er mildt sagt lei av å fly opp, ned, bort og frem på sykehus så er humøret faktisk fortsatt sånn halvveis greit. Følelsen av å ikke klare noen verdens ting selv er ganske nedbrytende, samtidig som beskjeden jeg fikk på sykehuset igår, om at jeg kan ta av den første gipsen om en uke, var absolutt helt fantastisk! Det skal bli en så stor befrielse bare det å kunne gå på toalettet på egenhånd!

Det positive oppi alt dette er vel det at jeg tok en liten pause fra minecraft her om dagen, noe som resulterte i et nytt design på bloggen! Var deilig å få det litt lysere og mer oversiktelig igjen, noe jeg selv har sett negativt på lenge.. Men, nå tror jeg at jeg skal "geek on" igjen, og gå tilbake til minecraft boblen min. Følg forresten prosjektet til meg og kjæresten her! 

 

#Gatebil #Gips #Sykehus #Minecraft

Gips meg her og gips meg der! 0

 • Skrevet:26.07.2013 Pixel Icons Klokken:11:19 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Tro det eller ei, men flaksen min har vert ute på tur igjen, og her sitter jeg da, med totalt 4 brudd og to gipsede armer. Etter en bilulykke måtte jeg tilbringe 3 dager på Fredrikstad sykehus og har nå venstrearmen full av metallplater. Da var det bare å tusle rundt med gipsen i vertfall 8 uker, da..."yeey"!

Heldigvis har jeg en god kamerat som kom meg til utsetning, og lånte meg en laptop som jeg kan spille minecraft på, så nå jobber jeg og kjæresten med et gigantisk prosjekt sammen. Prosjektet kan du følge med på HER, hvis du vil!

Blogg, hva er det? 0

 • Skrevet:15.05.2013 Pixel Icons Klokken:14:54 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Kilde

Det eneste jeg gjør på pc'en for tiden, er skolearbeid og gaming. Jeg er mye utendørs med venner og kjæreste, samtidig som at mamma skal flytte straks, og jeg flytter rett etterpå. Mamma har 2 uker på å pakke og flytte, mens jeg vet enda ikke når jeg og kjæresten kan overta leiligheten vi skal leie. Det eneste vi vet, er at det er veldig snart, det også. Samtidig som jeg vet dette, vet jeg også at jeg skal på hyttetur igjen neste helg, og at denne helgen er det 17.Mai. Hvordan klarer jeg alltid å få stablet absolutt alt opp samtidig i kalenderen? Med dette, vil jeg meddele at bloggen ikke akuratt blir førsteprioritet, samtidig som at jeg ikke vet om jeg vil ha nett når jeg flytter. Jippii, eller hva?

Men, til fordel for dette, gleder jeg meg til sommer, skolefri og nyting av livet i egen leilighet. Hva kan vel være bedre enn det?

Våren er inspirasjon 0

 • Skrevet:23.04.2013 Pixel Icons Klokken:17:28 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Har jeg ikke en kjekk kjæreste? Og er jeg ikke flink til å klippe hår?(HAHA!)

...sa jeg en gang. Joda, de siste ukene føler jeg bare har vert stress frem og tilbake uansett. Jeg får desverre ingen tid til å løpe rundt med kameraet å kose meg på samme måte som før for øyeblikket. I helgen endte jeg og kjæresten opp med å gå tur når klokken var 2 på natten, fordi det var den eneste gangen vi hadde tid til å kunne gjøre noe slikt. Jeg har forflyttet meg mellom Hurum, Lier, Oslo, Skien og Drammen på bare en helg, og resultatet av det endte med flere dager hjemme fra skolen. Jeg håper virkelig ting roer seg på enkelte plan når jeg får flyttet. Må si det er noe jeg gleder meg veldig til, da nye(men alikevel kjente) omgivelser kan gjøre meg godt. Samtidig som det å bo nesten vegg-i-vegg med hestene kommer til å bli en befrielse!

James Cosmo i Oslo 0

 • Skrevet:16.04.2013 Pixel Icons Klokken:12:36 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Games of Thrones, Braveheart, Sons of Anarchy, Merlin, The Last Legion osv. har denne mannen vert med i, og på lørdag var han i oslo, på Kongresssenteret, på Desucon: Fantasy. James Cosmo fra Scottland var med, og mange kule kostymer. Jeg hadde en super dag sammen med gode venner og kjæresten, og gleder meg til neste gang, virkelig! Tusen takk for en flott dag!

Hyttekos både i nord og i sør 0

 • Skrevet:29.03.2013 Pixel Icons Klokken:11:00 Pixel Icons Kategori: Dagbok

To Volkswagen Passat, en hvit, en svart, kjørte onsdag formiddag nedover i retning sverige. Etter mange timer på 3 forskjellige senter, var vi fremme ved hytta rundt klokken 8, hvor ting bare ble mer koselig. 6 herlige personer, som jeg har hatt det super med. På motorveien gikk det i walkie talkie for å holde følge, og vidre gikk det i mobiltelefoner som musikkstasjoner. Høyttalere, hva er det? Vi kunne desverre ikke vekke hele campingen...

Igår kveld, var vi hjemme igjen, etter å ha turet innom strømstad og sett på en verden av biler og folk. Idag er jeg igjen klar, for hyttebesøk med mamma. Påskeferien har jeg ikke forholdt meg på samme plass mer enn maks 1 dag av gangen, der har du samtidig grunn for at jeg ikke har fått blogget!

Hjemmeoppgaver i tegning 1

 • Skrevet:21.03.2013 Pixel Icons Klokken:18:48 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg tok påskeferie klokken 12 igår, det eneste jeg sitter igjen med, er hjemmeoppgaven i tegning av øyne, øre, munn og nese. Disse skal egentlig leveres på skolen imorgen, men ettersom jeg ikke skal på skolen, leverer jeg de etter påskeferien. Jeg ser virkelig at enkelte organer må øves på og jeg er i full gang med øvelse i øyne. Det organet på kroppen jeg liker best!

Hva syntes du om resultatene så langt? Jeg selv er ikke direkte fornøyd...

Prøveretting og hjemmelekser 1

 • Skrevet:14.03.2013 Pixel Icons Klokken:19:21 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Intressant hverdag, eller hva? Her sitter jeg, å bytter mellom å rette prøvene til de jeg har kurset, samt å gjøre engelsklekser som skal leveres imorgen. Jeg annbefaler, ikke ha stort fravær på VGS, da du har valget mellom en masse arbeid å ta igjen, eller å få dårlige/ingen karakterer! Jeg prater desverre av erfaring.....

Har du en mer innholdsrik hverdag enn meg?

Blåmandag nei, not at all! 1

 • Skrevet:04.03.2013 Pixel Icons Klokken:22:01 Pixel Icons Kategori: DagbokJeg har fått smake blåmandag. Du vet følelsen av å være sent ute? Du kan plusse på punget dekk på bilen, bensinpumper som nekter å ta bankkortet ditt, glattis og skravlete/repeterende lærere. 
Men dagen ble bemerkelsesverdig bedre når jeg møtte denne herlige bestejenta og fikk pratet litt. Enda bedre ble den da jeg møtte kjæresten igjen etterpå. Nå derimot sitter jeg i senga til kjæresten og bare slapper av. Klokken begynner å nerme seg sengetid, og vi er begge flinke og holder på med skolearbeid. Er det ikke slik det skal være, en mandags kveld? 

Mens man lengter mot sommer, sol og sjøbris 2

 • Skrevet:01.03.2013 Pixel Icons Klokken:11:12 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Kjæresten fortalte meg akuratt på melding at de tok med seg SFO på stranden for å nyte det flotte været å grille pølser. Jeg merker jeg savner virkelig å bo nærme vannet. Selv sitter jeg fortsatt i sengen, halvnaken med altfor bustete hår. Jeg har i det minste en nydelig liten hund rett ved meg, som holder meg med selvskap.
Men jeg må si jeg gleder meg til å bli kvitt kulden, til man kan begynne å finne frem shorts og sommerkjoler, til man begynner å feste på strendene om kvelden og til det blir så varmt at man kaster 10-liters bøtter med vann etter hverandre. Jeg er et sommermenneske, rett og slett. Vinter tilsier egentlig bare en masse klær, blåmerker og stølhet for min del. Ikke det at alle disse klærne hjelper noe serlig uansett, for jeg fryser like mye med 40 lag på meg.. Nei, kom med sommer'n, så slutter jeg å klag'a! 

En hektisk hverdag 1

 • Skrevet:28.02.2013 Pixel Icons Klokken:10:32 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg merker jeg ikke helt er vandt til å leve et liv hvor skole, venner, kjæreste, jobb og hobby skal kombineres på fulltid. Kjæresten bor en time unnav meg, men går på skole i drammen, ikke langt fra der jeg går på skole, og hobbyene mine tar ofte hele dager. Bloggen må jeg virkelig si at ikke har blitt noen førsteprioritet i det siste, men jeg har prøvd, selvom jeg aldri har kommet til mer enn et blankt ark, og ingen nye bilder. Nå sitter jeg for øyeblikket i senga til kjæresten og prøver å jobbe litt, mens han er på jobb. Er godt i det minste en av oss har vinterferie, haha! 

Men jeg har faktisk savnet bloggen en god del, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sette meg ned litt oftere. Kanskje til og med endre litt design også?

Forresten, fikk jeg ikke nydelige roser på valentinsdagen?

Smil til livet og det smiler tilbake 1

 • Skrevet:31.01.2013 Pixel Icons Klokken:21:13 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Livet smiler til meg, og jeg prøver så godt jeg kan å smile tilbake. Jeg har igjen blitt en glad jente, med humor, et smil og livsglød. Jeg har begynnt å undervise annenhver uke, jeg har mer tid til å være med venner og jeg har det utrolig bra. Jeg merker det selv på skole at ting begynner å gå bedre! 

Jeg prioriterer heller å være ute med venner når jeg har muligheten til det, enn å sitte inne på pc'en. Jeg har mange upcoming arrangementer jeg skal bli med på, og den første er allerede til neste helg. Jeg vil heller kunne blomstre med hva jeg holder på med utenfor pc'en, når jeg alikevel holder så mye på med pc på skolen for tiden. Der har dere en av grunnene til at jeg ikke rekker å blogge så mye for tiden, hehe. 

Ha en strålende kveld, og en fin helg!

Lets play around 2

 • Skrevet:20.01.2013 Pixel Icons Klokken:22:50 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 

 

 

Outfiten for dagen ble enkel, da jeg fant ut at at jeg hadde dårlig tid da jeg våknet.. 

Men jeg ser det, at å opprettholde bloggen kan bli en utfording i alt jeg tar på meg.. Jeg har ikke bare skole og venner som venter, jeg har ganske mye mer. Men jeg prøver så godt jeg kan, selvom kameraet ikke blir så flittig brukt, og jeg ikke har altfor mye å dele med dere for tiden. Håper dere har forståelse for dette.

Jeg driver fortiden å underviser en gruppe fjordårskonfirmanter, samt å ta de med på endel arrangementer. Dette er en jobb jeg trives veldig godt i, ved siden av min orginale jobb. Jeg har en hund jeg prøver så godt jeg kan å holde liv i, jeg har venner og hobbyer. Rekker man alt, når man har 24 timer i døgnet og bare 7 dager i en uke? Joda, jeg prøver i alle fall, hehe! 

To stk herligheter på vei hjem 1

 • Skrevet:16.01.2013 Pixel Icons Klokken:14:41 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 

Nydelige, eller hva? Jeg har nemlig klart å gjøre et skikkerlig kupp på ebay idag. Jeg har fått gratis frakt og shipping, så det ble billig. Jeg tror det kom på ca 54 norske kroner, for begge to! Gleder meg til at disse to tar plass i postkassen min! Og senere på smykkestativet mitt, hehe. 

Har du noen piercinger? Var ikke disse søte?

Because I can 0

 • Skrevet:07.01.2013 Pixel Icons Klokken:20:03 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Meg og Hanne, før jul en gang, fordi maleskjorta jeg har på meg er kul! 

Ville bare meddele til akuratt deg, at jeg for øyeblikket hater mattelærerern min. Han tror vi trenger å få barneskolepensum inn med teskje, mens derimot det pensumet vi aldri har vert igjennom før, det kan vi vel fra før av? Jeg har forresten fått to dager på meg til å gjøre både mattelekser OG øve til en prøve, et helt kapittel av matteboka.. Flott! Nevnte jeg at han nesten er pensjonist, men fortsatt forteller oss om sin karriære som aktmodell? Jo, det er faktisk sant, desverre...

I don't wanna be left in this world tonight 1

 • Skrevet:06.01.2013 Pixel Icons Klokken:18:03 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Og hopp og sprett og tjo og hei, og fire kvister deler seg. Så brummer Nøtteliten: "Her er jeg!"

Både du og jeg vet det, jeg har ikke blogget på lenge. Har jeg noen voldsom grunn? Nei egentlig ikke.. Det har bare skjedd så mye rundt meg, jeg har vert deprimert og alt har kommet på en gang.. Jula da? Nei den har egentlig bare vert dritt den å.. Starten på året da? Jo takk, enda mer dritt.. Helt seriøst har slutten på det gamle og starten på det nye året kun gått ut på dritt for meg. Såpass mye at det var såvidt jeg orket å pynte meg på julaften.. Og hva skjer når alt dette kommer sammen? Jo, man drikker alt for mye og spiseforstyrrelsene kommer tilbake. Man glemmer å ta tablettene sine og man holder på å få noen ekstra turer på sykehuset.. Flott, eller hva? 

Jeg skal virkelig jobbe så godt jeg kan for noen oppturer fremover, tror jeg trenger det. Noen fler nedturer akuratt for øyeblikket tror jeg virkelig er dråpen for mye, og at begeret renner over, desverre...

Jo, før jeg glemmer det, Hvordan har din start på det nye året vert? :)

Skolenerd 2

 • Skrevet:27.11.2012 Pixel Icons Klokken:12:29 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Føler bare jeg mangler briller og blyanter i håret. Jeg bruker matpausen til å sitte å gjøre ferdig interiøroppgaven min, flink pike, eller hva?

Ønsk meg lykke til, for den dokumentasjonen blir annerledes og vanskelig å skrive!

I mellom hekser og troll 0

 • Skrevet:21.11.2012 Pixel Icons Klokken:15:14 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Noen av jentene i klassen, inkludert meg. Helt normal klasse jeg har!

Denne dagen har vert lang, altfor lang. Jeg er utrolig sliten og lei, og er glad den snart er ferdig. Ikke fordi at dagen er helt ferdig, ettersom jeg fortsatt må ta bussen langt ut i huttiheita, samtidig som at jeg skal klare å gå av på rett sted(ønsk meg lykke til), jeg skal også hjem og jobbe mer med perspektiv.. Så nå ble jeg lei av at læreren bablet i vei om troll og hekser, som hun er hellig overbevist om at finnes, så jeg pluttet i ørepluggene og satte på musikk. Med tanke på denne læreren, håper jeg det er ferie snart! 

Har dere en slik lærer?

JEG TEGNER I 3D B!TCH 1

 • Skrevet:14.11.2012 Pixel Icons Klokken:18:29 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Siden vi holder på med perspektiv på skolen, kan du jo tro, at selvførgelig så må vi gjøre det på pc-også. Vi måtte laste ned gratis-versjonen av google sketchUp og bruke denne. Jeg som da ikke har vert på skolen i det siste, satt hjemme og måtte finne ut hvordan jeg gjorde dette, på egenhånd. Dette ble resultatet mitt(jeg fant forresten ingen måte å få døren på, haha), og det virket som om læreren ble meget fornøyd da jeg var den eneste i klassen som hadde klart et vinklet hus. yay me! 

Er jeg ikke flink?

Den røde L 2

 • Skrevet:12.11.2012 Pixel Icons Klokken:22:17 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Søndag stod jeg opp tidlig og ble hentet og kjørt til et fjell langt uti gokk et eller annet sted. Her fikk jeg beskjed om å bytte plass med sjaføren, og vise hva jeg kunne. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og fikk høre hva jeg gjorde riktig og ikke, i litt over 11 mil. Det var en lærerik dag, og jeg må virkelig si jeg gleder meg til neste gang. Bare jeg blir litt flinkere med føling av clutch, så får jeg lov til å bruke bilen til mamma også, men fetteren min mener jeg snart egner meg på ordentlige veier(hvor det faktisk går ann å oppdrive folk).

Dagen idag har jeg tilbringt på en bilvask, sittende på kontoret å se på polsk tv, brukt opp strømmen på mobilen min på SongPop og kjedet meg. Jeg har kjørt til gulskogen for å finne et verksted bare for å låne en trykkpresse, og sittet der i en halv time. Vert vitne til at tre stk. må jobbe en time overtid fordi bilen vår ikke er villig til å samarbeide og alt i alt bare hatt en utrolig kjedelig dag.. Hva med deg?

Friday, friday, I don't love you anymore 1

 • Skrevet:09.11.2012 Pixel Icons Klokken:14:09 Pixel Icons Kategori: Dagbok

joda...neida...joda...

Jeg skal på visning, kjøre lillesøstra mi til pappa'n hennes, og ellers ikke gjøre en damn shit. Hørtes ut som en kul fredag? -tenkte meg det. Det positive er kanskje at jeg skal få lov til å sove i min egen seng i natt, som jeg ikke har kunnet gjort siden forrige helg. Har heller ikke vert mer enn èn dag på skolen denne uken.. Tjohei, dette går jo unna! Ønsk meg lykke til på visning, jeg vil ha den leiligheten, hihi.

HUSK spørsmålsrunden, klikk her

Når døgnet ikke strekker til 0

 • Skrevet:26.10.2012 Pixel Icons Klokken:18:17 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Arkivbilde

Sykehusbesøk, møter, kurskvelder, skole, innleveringer, prosjekter, gjøre ferdig kursmateriale, ikke være helt frisk, venner, kjæreste, blogg. Det er desverre ikke alltid at døgnet ikke strekker helt til. Det skulle gjerne ha hatt et par timer ekstra et par dager i uken i alle fall. Å få altfor lite søvn, istede for å gå ned i karakterer og ikke bli ferdig med ting, har vist seg å ikke være så lønnsomt i det lange løp. Nå er jeg utkjørt og endte opp med å måtte tilbringe dagen hjemme. Uken har vert et komplett kaos, og ukeplanleggeren blir bare fullere og fullere. Jeg tror jeg må ta en pause fra et eller annet om jeg skal få alt til å gå opp i opp. Problemet, jo det er vel bare at jeg ikke kan ta pause fra noe. Aller helst vil jeg at legen kan gjøre et eller annet som gjør at jeg kan bli friskmeldt og kanskje klare alt. Syntes det er på tide.

Jeg får prøve å komme sterkere tilbake, samt ikke takke ja til flere ting på en gang utover!

Why should I keep going? 0

 • Skrevet:23.10.2012 Pixel Icons Klokken:16:59 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Mitt første bilde med en 35mm

 Det skjer egentlig ganske ofte at tanken streifer meg. Hva er det egentlig som får meg til å stå opp av senga, dra på skolen og være flink der? Det er til tider veldig lite føler jeg, ettersom jeg vet det er en laang vei igjen til dit jeg engang vil, samtidig som at det ikke skjer stort rundt meg for øyeblikket. For å ikke trykke meg selv så altfor langt ned, har jeg derfor laget en liten liste, som jeg vet at jeg blir glad av, og som faktisk får meg ut av sengen og ut døra hver dag! 

 • Alle de søte jentene i klassen min, og vår humor når vi er sammen
 • Fotomulighetene jeg har rundt meg
 • Hunden min som viser at han er glad i meg uansett hva
 • Hestene, som også nettopp har kommet hjem

Det er kanskje ikke så mange punkter jeg kom med her, men ofte klarer jeg å finne mange fler, utfra småting som en kaffe jeg har råd til eller en blomst jeg er glad i. Nå foreksempel, skal jeg nyte et deilig måltid, en varm kopp te og litt Pretty little liars!

 Har du også en slik liste?

Monstret tar avstand 0

 • Skrevet:22.10.2012 Pixel Icons Klokken:11:36 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Siden skolen sluttet på fredag og frem til i går har jeg ikke toutchet pc'en mer enn for å sette på et par episoder av Pretty Little Liars. Jeg har omtrendt spydd bare ved tanken på å åpne den, titte rundt på facebook og twitter. Jeg har heller brukt tiden til å lese og holde på her hjemme. Blandt annet så har hunden min fått mye oppmerksomhet, jeg har vert på kino og i går var jeg i stallen og hilste på de fire nydelige hestene som endelig har kommet hjem. Dagen idag blir enkel, rett og slett å bli ferdig på skolen, for så å forflytte meg ned til hovedveien og inn på Learn, for trafikalt grunnkurs. Det eneste negative med dagen er at jeg slutter akuratt tidsnok til ikke å rekke hjem og tilbake før jeg skal på tg, samtidig som at det blir lenge å vente på skolen og jeg er blakk.. Greit at boka mi ikke er ferdig utlest, men det hadde vert en fordel å kunne ta seg en kaffe samtidig......Kanskje det er tigging jeg skal dediekre livet mitt til...?

Oslo rundt som kattepus 0

 • Skrevet:15.10.2012 Pixel Icons Klokken:19:47 Pixel Icons Kategori: Dagbok

På lørdag gikk jeg da rundt som oslo seende ut slik. Jeg hadde katteører med søte små bjeller på, værhår og lilla øyne. Jeg hadde en fantastisk dag, hvor jeg blandt annet fikk kjøpt meg en ny, supersøt lommebok med Domo-kun motiv! En flott dag, med fantastiske folk og en masse utrolig bra kostymer å se på, både i konkurransen og rundt om ute og inne. Utrolig hvor mange som tar turen til disse eventene, og jeg kan love dere det, at dette er ikke min siste gang jeg skal dit! Neste gang, kommer vertfall 1 av oss tre jentene til å ha eget, selvlaget kostyme, som vi kommer til å sette igang med ganske så kvikt!

Har du noen gang vert på eller hørt om Desucon eller Coscon? 

3 stk biletter til en fantastisk helg 1

 • Skrevet:12.10.2012 Pixel Icons Klokken:16:26 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Foto: Hanne Brenden

Litt i siste liten, men igår var Hanne i oslo for å kjøpe biletter til Desucon for oss. Jeg gleder meg en hel masse til å endelig få oppleve dette. Helt ærlig tror jeg dette kommer til å bli en fin helg, hvorav morgendagen vil bli brukt dette, mens idag og søndag skal jeg slappe av. Jeg gleder meg, jeg!

Har du forresten sett at jeg er med å støtte rosa sløyfe aksjonen? Bli med du også da, klikk på banneret til høyre og ha en super helg vidre.

Full ukeplanlegger 3

 • Skrevet:10.10.2012 Pixel Icons Klokken:22:10 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Bilde kilde

Ukeplanleggeren min er fullere enn noen gang, både av post-it lapper, notater og annet skribleri. Happenings, møter, "huskenotes" osv. Det er så altfor mye jeg skal, så altfor mye som burde ha fått plass, men det er ikke tid til mer. Desverre kan jeg ikke legge ut bilde av min egen bok, grunnet at mye av det som står der ikke skal ut i offentligheten helt enda. Jeg har mye på hjertet, gleder meg til å komme i gang med alt som skal skje utover høsten og vinteren, og jeg gleder meg også til å kunne fortelle offentligheten hva jeg egentlig holder på med. Annet enn å strikke skjerf, er det nemlig endel rariteter som foregår! 

To iverige karer 2

 • Skrevet:08.10.2012 Pixel Icons Klokken:23:40 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Igår kveld endte jeg opp med å lære kjæresten å strikke, det samme gjorde mamma med kjæresten sin. Flinke var de, men hadde aldri trodd de kunne være så iverige, hihi. 
Jeg er overlykkelig for å ha fått robbet europris for garn, mens de fortsatt hadde igjen noe. De er den eneste butikken på hele liertoppen som selger garnet jeg bruker, og nå får de det ikke inn igjen på vertfall tre uker. Skal jeg på ulla og kjøpe dette garnet må jeg betale 130,- per bunt(altså 100,- mer enn hva jeg gjør på europris) samtidig som jeg må dra lengre enn hva jeg må til europris. Jeg har nå tenkt til å finne alle nille butikker i hele drammen, for å finne ut om i det minste èn av de har garnet jeg er på jakt etter. Tror jeg skal være glad jeg har busskort!

Liker du å strikke?

Solskinn og kurdisk mat 0

 • Skrevet:07.10.2012 Pixel Icons Klokken:21:45 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Til tross for ikke så altfor bra mobilbilder, så har jeg hatt en helt grei avsluttning av høstferien. Igår traff jeg som sagt bestekompisen min, og idag har jeg vert på kurdisk resturant. Noe av den beste maten jeg kan spise, virkelig. Og samtidig er det sunt! Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal bruke opp den siste bunten med garn eller om jeg skal vente til imorgen så jeg får kjøpt litt rosa garn. Strikketøy har blitt en koselig vane allerede! 

Har forresten blitt aktiv på instagram i det siste. Følg meg, eller legg igjen brukernavnet ditt. Jeg heter chrisius

Kreativiteten tar over for julegavene 0

 • Skrevet:05.10.2012 Pixel Icons Klokken:22:15 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Silig skjerf, eller hva? Jeg brukte en kveld på å stikke dette, og det var egentlig veldig enkelt, bare du har god tolmodighet. Det var også et morsomt skjerf å strikke, samtidig som det blir fantastiske julegaver. Har allerede begynnt på mitt andre skjerf, og har tenkt til å strikke et par til, både hvite og i andre farger, for å få unnav et par julegaver. Samtidig skal jeg også lage noen bilder av decoupage og scrapping-artikler på lerret, som også blir fine julegaver. I år blir det endel kreative julegaver, med andre ord!

Hvordan forbreder du årets julegaver? 
Visste du at det bare er nøyaktig 80 dager til julaften?  

Farmor er alltid den beste 0

 • Skrevet:28.09.2012 Pixel Icons Klokken:22:54 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Jeg drar sjeldent tomhendt fra farmor. Enten det er noen svert kloke ord, nye tips eller konkrete ting jeg har med meg, så har jeg alltid med meg noe når jeg drar derfra. Desverre ser jeg ikke farmor så altfor ofte etter at jeg flyttet fra hjemstedet mitt, men de gangene jeg er innom, setter jeg virkelig pris på å prate litt. Idag var farmor veldig spent på å høre hvordan jeg har fått det på ny skole med nye folk. Hun ble utrolig glad da hun hørte at jeg hadde det kjempebra, og det virker som at hun er veldig fornøyd med at det i alle fall er en i familien som har fulgt litt i hennes fotspor når det kommer til det kreative. Hun vet at jeg er veldig glad i å sy, og i den situasjonen kom hun på denne boken som hun ikke har fått bruk for selv. Derfor lurte hun på om den kunne være noe for meg. Hun har også vert på ferie i Hellas, og i den forbindelse har hun(som alltid) kjøpt med Anton Berg til meg. Dette, eller Toblerone har jeg fått så lenge jeg kan huske når farmor har har vert utenlands. Det er jo også høstferie nå, og derfor var jeg i tillegg heldig og fikk 200,- i feriepenger. Snille, snille farmor. Er så glad jeg har henne til tider, full av gode, inspirerende, beskyttende og varmende ord. Er det noen jeg alltid kan gå til når jeg trenger støtte, så er det farmor!

Har du noen besteforeldre du kan besøke, og få noen gode ord fra?

Konsentrasjon, hva er det? 0

 • Skrevet:27.09.2012 Pixel Icons Klokken:21:07 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Selv om det ikke er skolearbeid jeg holder på med for øyeblikket, så er det viktig arbeid. Men etter vertfall 5 kopper te og utallige sanger spillt, har jeg ikke fått skrevet mer enn nesten 3 sider og tatt 1 telefonsamtale. Jeg burde vert ferdig med 5-6 kurskvelder, og jeg driver fortsatt med nr.3(som jeg startet på idag). Egentlig så går jeg bare å venter på at presten skal komme hjem og ringe meg, slik at jeg kan få en fastsatt dato for første møte, slik at vi kommer i gang med noe som helst. Men konsentrasjonen til å gjøre det som må være i boks først, hvor ble det av den? Istede for å jobbe med kursmatrialet, så ender jeg opp med å bla igjennom facebook, se på forskjellige blogger og finne tilbake endel blogger jeg pleide å lese før. Jeg føler meg fullbooket for tiden. Selvom det er siste skoledag før ferien imorgen, har jeg 2 dokumentasjoner som skal leveres rett etter høstferien samt dette kurset jeg skal få på bena. I tilleg til dette, skal jeg pleie kjæresteforholdet mitt og få gjort endel her hjemme før ferien er over..

Helt ærlig tror jeg bare at jeg skal legge alt på hyllen for i kveld, også får vi heller ta opp ting igjen imorgen kveld eller på lørdag. Ferdig må jeg nå i alle fall bli!

Jeg savner 0

 • Skrevet:27.09.2012 Pixel Icons Klokken:18:17 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Pixel Icons Sverige Pixel Icons Sushi Pixel Icons Ismocca Pixel Icons Nanbrød Pixel Icons God mat i hønefoss Pixel Icons Ben&Jerry is Pixel Icons Kurdisk mat Pixel Icons Alenetid med kjæresten Pixel Icons

Enkeltting jeg savner, kort oppsummert

Hva man har lyst til 2

 • Skrevet:19.09.2012 Pixel Icons Klokken:22:53 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Ja, jeg har faktisk lyst til å være en av de bloggerne som har det perfekte livet, som har timeplanen full av shoppingturer, kinoturer, kaffedater osv. Som har pene klær, alltid sminker seg pent og altfor ofte bruker timevis på badet om morgnen. 

Nei faen heller, jeg er bare meg. Livet mitt suger, ofte sitter jeg bare hjemme etter skolen og gjør ikke en dritt. Jeg farger håret i syke hårfarger fordi jeg føler for det, jeg sminker meg så godt som aldri og klærne mine består av det første jeg finner i skapet om morgnen. På skolen idag lurte stort sett hele klassen på hvordan jeg egentlig ser ut med sminke, og bestemte seg derfor for å rette håret mitt og sminke meg. Dette foregikk i produksjons timene, når vi satt å ventet på at limet skulle tørke! Siden jeg kom hjem har det mest fornuftige jeg har gjort vert å sove. Weeho liksom, så kult liv jeg har! 

Sliten 0

 • Skrevet:18.09.2012 Pixel Icons Klokken:21:30 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Med mindre du har lyst til å se kjedelige bilder av at jeg limer papirbiter til en eske, eller av en arbeidstegning til en lommebok, har jeg absolutt ingen nye bilder for tiden. Jeg husker godt at jeg ble sliten og klagde over livet på ungdomsskolen, hvor jeg var fra halv 9 til 2. Joda, med tanke på at jeg da bodde 1 og en halv time fra drammen(med buss) og at skolen min nå er ca 5-10 min unnav, var jeg før i drammen når jeg gikk på ungdomsskolen, enn hva jeg er nå.. Ofte er jeg ikke hjemme før klokken er mellom 5 og 6 på kvelden, og det tar knekken på meg. Jeg er så sliten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og det eneste jeg har lyst til, er å sove. Jeg får ikke gjort en dritt av hva jeg egentlig burde ha gjort, det frister ikke å gjøre skolearbeid hjemme og det frister ikke engang å bry seg om seg selv.. 

Pga av at jeg har dip-dya håret mitt, fikk jeg høre idag at "du ser ut som en helt normal person du bare går forbi på gata, men egentlig så er du skikkerlig rå, og skikkerlig bad-ass!" Måtte flire litt når jeg fikk denne kommentaren, av verdens kuleste homse, som virkelig er seg selv, uten å dra den for langt. Ja, jeg har det faktisk veldig bra på skolen, selvom den tar knekken på meg...

2 mnd er snart forbi 1

 • Skrevet:13.09.2012 Pixel Icons Klokken:17:13 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Jeg trives så utrolig godt på skolen, og begynner å merke godt nå at vi har kommet igang. Ukene starter å gå raskere og raskere, og vi får mer å gjøre. Lekser, det er det ikke så mye av, men på skolen holder vi gjerne på med 10 prosjekter samtidig. Slik som at på bildet sitter jeg å syr meg lommebok. Det er også grunnen til at busskortet mitt ligger på bordet, fordi jeg driver med kortlommer. Jeg driver også med matrialboks samt at vi har prøvd oss på transfer-teknikk og decorpage. Alt dette er da samtidig, så jeg føler egentlig at vi aldri blir ferdig med noe før vi starter på noe nytt. 

Men, det har utrolig nok snart gått to mnd siden vi startet på skolen, og jeg føler det er helt utrolig, samtidig som at jeg føler at jeg alltid har gått i denne klassen. Vi har et utrolig klassemiljø og alle kommer godt overns. Vi planlegger til og med en klassefest! Må si det er deilig å bare være jenter i klassen, noen ganger!

Trives du på skolen?

Ikke klar for å si hei til vinter 0

 • Skrevet:11.09.2012 Pixel Icons Klokken:20:24 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Skogstur på Åssiden med gps og greier!

Jeg har allerede startet å bruke vinterjakken min, vurderer å finne frem en stor og deilig hals, og jeg fryser som om det skulle vert -20 grader hver gang jeg går ut. Spesiellt på morgenen og kvelden er det utrolig kaldt. Jeg er ikke klar for å si hei til vinteren enda. Det har rett og slett ikke blitt noen form for sommer i år. Den 2mnd lange "sommerferien" vår, har heller føltes mer som en 2mnd land høstferie. Det har vert noen få dager med sol, og ja, jeg fikk ca en uke med sol når jeg var i sverige. 

Men, jeg klarer fortsatt å gå med hullete bukser og tynne topper til tross for det kalde været. Jeg har lært meg til å slappe mer av så jeg ikke fryser helt uten grunn. Er jeg ikke flink?

Den dårligste starten på lenge 0

 • Skrevet:09.09.2012 Pixel Icons Klokken:11:43 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Det er søndag, den eneste dagen i uken jeg faktisk kan sove litt lengre. Joda, dagen startet klokka 9 idag, hvor jeg våknet og trodde det var langt på dag. Når jeg så på klokken ble jeg bare forbannet, og prøvde å sove igjen. Men nyttet det? -Nei. Da lot vi heller tiden gå med å pleie lille firbente, og prøve å få en linerle(en liten fugl) ut av rommet mitt. Hvordan den klarte å komme seg inn, det har jeg ingen anelse om, for å være ærlig! Til slutt orket jeg ikke mer og tuslet ned. Og her sitter jeg da, med musliskåla og tekoppen og håper på at sola kan titte frem så vi kan gå på sopptur idag. 

Hvordan har dagen din vert hittil?

The only good thing is the word Friday 0

 • Skrevet:07.09.2012 Pixel Icons Klokken:21:28 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Villblomster på Hvasser

Helt seriøst, denne uken har vert et ork! Jeg har vert så utrolig sliten når jeg har stått opp om morgnen, når jeg har kommet hjem fra skolen og når jeg har sovnet om kvelden. Den ene dagen har vert værre enn den andre og jeg har hele tiden følt at uken aldri tok slutt. Men endelig kom vi til fredag og vi sluttet klokken 11:30 idag (Tror det var noen ganske fornøyde jenter som forlot klasserommet da!). 

Jeg venter nå på tilbakemelding fra Benedicte, ellers så er jeg nesten ferdig med et av bloggdesignene på listen, hvis hun er fornøyd(ellers får vi bare starte på nytt!). 

Men, nå venter jeg bare på å få med meg typen opp, slik at jeg kan ta kvelden. Jeg er trøtt som ei strømpe og bare klar for å innta senga, under den varme, gode, store, deilige(faen, nå må jeg samle meg sammen) dyna. God natt, og god helg, folkens!

Hvor stakk lærerene? 0

 • Skrevet:04.09.2012 Pixel Icons Klokken:18:29 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Det frister å si at vi drukner i lekser, prøver og alt mulig rart. Men vet du hva sannheten er? Vi gjør ikke det! Vi har hatt et par sider å lese + 6 oppgaver i norsk, et par oppgaver om Amerikansk og Britisk egelsk i engelsk og noen orienteringsoppgaver i gym(fordi vi slipper gym på fredag). Det er absolutt alt vi har hatt av lekser hittil! Forresten så må jeg bare erte litt å fortelle at jeg slutter klokken 11:55 denne fredagen, fordi gymlæreren vår er på tur med 3.klasse, slik at hun ikke kan ha timen vår. Deilig, eller hva?

Sånn på toppen av dette har kontaktlæreren vår vert syk, noe som tilsier at vi ikke hadde lærer i hele går, og endte opp med å gå klokken 12. Idag har vi hatt 4 timer med "lek deg på symaskin" før vi fikk gå en time tidligere fordi det ikke var noen lærere igjen. Må si jeg lurer på hvordan resten av uka kommer til å bli, hvis det fortsetter slik!

Jeg koser meg faktisk på skolen for tiden, jeg! -Hva med deg?

Hva er det egentlig med mandager? 0

 • Skrevet:03.09.2012 Pixel Icons Klokken:15:47 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Helt seriøst, hva er det egentlig med denne dagen vi kaller mandag, som er så utrolig dritt? 

Laget av meg

Buss-blogging 2

 • Skrevet:29.08.2012 Pixel Icons Klokken:22:30 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Lage modeller, tegne arbeidstegninger, kaffedrikking, skogstur i byen, stå i feil ende av gata så du må tusle 100 husnummer lenger ned, rote seg enda mer bort, finne ut at bussen du trodde gikk ikke går alikevel så du må vente en time ektra, møte nye folk, beskriver egentlig dagen min ganske så bra. 
Eller forresten, jeg glemte at jeg også har hatt det superkult med disse jentene! + et par til da, men de stakk av når vi fant ut at vi skulle ta bilder.. Uansett så er disse to helt rå'e. Tror aldri jeg har hatt det så gøy før som etter jeg begynnte på vgs. Tror jeg har kommet i den kuleste(og skeiveste) klassen. 

For å få tak i en kameralinse måtte jeg faktisk gå 100 husnummer nedover en gate, jeg var på skogstur midt i byen for å prøve å finne riktig hus, og alt. Tror du jeg fant det? Neeida, det tok meg nesten TO timer. Ganske irriterende, må jeg si! 

Men, nå fant vi det til slutt, og dagen endte godt, med gratis frappe på 7eleven(takker for superkul fyr som jobbet der!), og at jeg fant ut at det faktisk gikk en buss hjem! Så, da får vi vel bare håpe at bussen kommer seg helskinnet hjem, og at det ikke blir enda mer merkelige ting. 

Hva har du gjort idag? Hatt en like merkelig dag som meg?


 

Du vet den følelsen 1

 • Skrevet:27.08.2012 Pixel Icons Klokken:22:41 Pixel Icons Kategori: Dagbok

kilde

Du vet den følelsen, når du har synt lyst til å blogge, men du har ingen inspirasjon. Du har sykt lyst til å ta bilder, men finner ikke lys eller det du trenger. Når du har sykt lyst til å lage design, men du finner ikke design å lage. Den følelsen når du er totalt rastløs, men ikke har noen verdens ting du kan gjøre. Den følelsen av å skulle ønske du hadde lekser, bare for egentlig å ha noe å gjøre. Å ha lyst til å skrive en hel roman, men du vet jo ikke hva du skal skive eller fylle ut denne romanen med. Når du har lyst til å hoppe tau, men det er mørkt ute. Når du har lyst til å gå tur, men så fort du beveger deg utenfor døren, så fryser du i døden. Den følelsen av å sitte helt rolig, uten egentlig å ville det. Men samtidig som du er helt sykt rastløs, så er du altfor lat til å i det heletatt løfte på den tunge stumpen din. 

Du vet den følelsen? -Den sitter jeg med, nå!

En skremmende gatelykt 0

 • Skrevet:24.08.2012 Pixel Icons Klokken:22:18 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Bilde kilde

Litt lenger oppe i gaten vår, står det en lyktestolpe(en av de få å se her omkring) som det ganske så nylig ble montert bevegelsessensor på. Noen dager virker denne sensoren, andre dager så lyser gatelykten som en helt normal, alminnelig lyktestolpe som du ser alle andre steder. Med tanke på at jeg har hund, må jeg ganske ofte gå ut etter gatelyktene har blitt skrudd på. Ganske mange ganger er jeg og mamma like late om kvelden, og tar med oss hund og røyk bare over veien slik at han får gjort det mest nødvendige. Det er da denne gatelykten blir skummel. De første gangene den skrur seg på, kan du gjerne se et dyr som krysser gaten eller en fugl som flyr i litt for lav høyde, så den slår inn på sensoren. Men etter hvert begynner denne «sensoren» å leve sitt eget liv! Det trenger ikke være noen som helst i veien, ingen som krysser gaten, ikke en sjel i nærheten, annet enn meg, mamma og hunden vår. Som oftest er det vindstille også, noe som gjør ting enda mer skremmende. Hvem/hva får egentlig gatelykten til å lyse? Hvorfor skal den absolutt gå på helt av seg selv?

Ok, det kan jo finnes naturlige årsaker, men jeg kan love deg det, at når du står der og ser på dette, så er det ganske så skremmende. Du skulle nesten tro det var noe/noen som vi ikke kunne se, som gjør dette på pur f.. bare for å få oss skremt!

Har du opplevd noe lignende?

MÅ ha skoleblogg? 1

 • Skrevet:23.08.2012 Pixel Icons Klokken:17:04 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Kilde til bildet

Jeg har nesten nettop startet på Vgs, på Design og håndtverk. For de som tidligere har vert elev ved samme linje på Lier vgs, så vet de at vi, om vi vil eller ei, må ha en fagblogg. Og ikke nok med dette, men vi MÅ lage den igjennom blogspot.com(eller blogger, som det heter nå). Har du noen gang vert borti at noen skoler har sagt at det er "påbudt" med fagblogg? 

Fagblogg eller ikke, jeg trives på linja og tror jeg kommer til å få et kjempefint år. De få oppgavene vi har fått/skal få som vi vet om til nå, høres utrolig gøy ut, og jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg gleder meg. Det første "prosjektet" vårt er å lage en form for eske som vi skal ha på pulten, for så å ha utstyret vårt i. 
Når det kommer til andre ting enn skole så blomstrer det også, jeg har det utrolig bra for tiden og livet smiler. Hunden min er nok min aller beste venn, men alikevel så har jeg mange andre gode mennesker rundt meg!

Hvilken skole/linje går du?

Long time no see 1

 • Skrevet:22.08.2012 Pixel Icons Klokken:11:44 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Jeg tror jeg tok sommerferie når det kom til bloggen, for å være helt ærlig. Men nå skal jeg prøve å komme tilbake, på ordentlig! Sommerferien min har vert bra og jeg har hatt det gøy. Nå er jeg tilbake på skolebenken på vgs. Fortsatt litt spennende fordi jeg nå sitter på bussen på vei til min første ordentlige skoledag.

Så, hvordan er det med deg?

Bildet har jeg tatt av meg selv i sverige, når jeg var på ferie med kjæresten.

En regnfull helg i telt 0

 • Skrevet:27.06.2012 Pixel Icons Klokken:16:34 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Bildet hentet fra KRIK's side på facebook, bildet av vår telt-leir 2011

På torsdagen møtte jeg opp på menighetshuset klokken 10 og hjalp til å bære alt utstyr til et mat-telt ned på veien. Bussen kom og når vi endelig fikk utstyret inn, var det opp på undsomsskolen for å hente konfirmantene. Vi skulle nemlig sette kursen mot Bø i Telemark og innta KRIK sin konfACTION med storm! Været var strålende når vi kom opp og vi lederene var så flinke vi kunne og fikk til alt vi skulle. Men de neste dagene ble det ikke fullt så bra. Med andre ord, gikk dagene til å øse ut telt, prøve alt for å tørke klær i regnværet og holde seg tørr selv. Alle de gangene det var 3-10 minutter opphold, var vi alle overlykkelige. Til tross for alt regnværet, var konfirmantene utrolig positive. 

Med andre ord, har jeg hatt en fin, men regnfull og kald langhelg i telt. Jeg er fortsatt glad jeg er med vidre som leder og skal være med neste år også! Og for dere som ikke kjenner til dette konseptet, kan jeg henvise dere til en video ei jente fra nannestad tok ifjord, da jeg var deltager på leir og konfirmant! Finn videoen her.

HTML og poker, det nye meg? 1

 • Skrevet:19.06.2012 Pixel Icons Klokken:14:44 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Mens nettradioen er stillt inn på NRJ Norge, sitter jeg mye å bruker opp bandbredde på Texas HoldEm Poker på Facebook. De siste dagene har det egentlig tatt helt av, og jeg har spillt mye mer enn hva jeg pleier. 

Igår fikk jeg også et illbefinnende om at jeg skulle begynne å kode litt HTML igjen. Og nå ikke direkte for blogg.no, men heller å lage en hjemmeside helt fra scratch. Med andre ord, har jeg sittet i mange timer med dette: 

For dere som ikke skjønnte så altfor mye av dette, så er det til venste et HTML oppsett jeg har skrevet fra grunnen av, og det til høyre er et CSS oppsett jeg har skrevet fra grunnen av. Jeg bruker Notepad ++ når jeg skriver dette, for å få de riktige fargene, og det riktige oppsettet. Får jeg ikke stillt opp ting ordentlig når jeg holder på, blir jeg gal av leting etterhvert. Dette er ganske så oversiktelig, spør du meg i alle fall. 

Dette er heller ikke første gang jeg holder på med dette, og det er noe jeg syntes er gøy. Jeg har ikke kommet langt på siden enda, men har faktisk tenkt til å lage et helt oppsett for en fremtidig hjemmeside eller portefolje. Jeg har bare gjort en liten feil jeg enda sliter med å finne ut av hvordan jeg har klart. Men tror jeg rett og slett må bruke h-paragrafene mer aktivt i HTML'en for å justere de i CSS'en for å få det fikset.. Uff, nå føler jeg meg nerdete.. 

Nei, egentlig burde jeg heller hive meg rundt og pakke. Jeg drar nemlig til campingvogna imorgen, for at jeg skal være med som leder på en konfirmant-leir på torsdag. Og jeg har ikke startet å pakke enda. Med andre ord, tror jeg at jeg har veldig dårlig tid.. Jeg vet jo ikke engang om jeg har alt jeg trenger, og ikke minst, hva skal man egentlig ha med seg?
Tror jeg skal løpe, jeg.. 

Nytt sommer outfit til 150,- 4

 • Skrevet:31.05.2012 Pixel Icons Klokken:00:12 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 

 

Beklager rotete bilder, men her om dagen tuslet jeg forbi H&M da jeg ikke kunne unngå å legge merke til tilbudsbordet ute ved døren. Tubetopp 49,- stod det, og på bordet fant jeg også shortsen, til hele 99,-. Jeg har lenge ønsket meg en ordentlig shorts, da egentlig Ola shorts, men denne er absolutt helt grei. Så, da må jeg si tusen takk til stefar, som er så snill og kjøpte nytt sommerantrekk til meg, for litt under 150,-


Watcha think?


HUSK FOTOKONKURRANSEN, VINN GAVEKORT PÅ 150,-! KLIKK HER

De siste dagene har gått til 2

 • Skrevet:25.05.2012 Pixel Icons Klokken:10:27 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Blant annet dette; 

VannKamp

VannKamp Tusen takk til mamma for mobilbilder, og sola for at skulderene mine ser ut som vandrene tomater. (Derfor jeg tusler rundt med håndkle på skuldrene)

Hvordan bedriver du tiden i solen?

Gratulerer med dagen, alle herlige sjeler 3

 • Skrevet:17.05.2012 Pixel Icons Klokken:17:20 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Gratulerer med dagen, alle herlige sjeler. Og ikke minst til min herlige veninne i Ski, som faktisk har bursdag idag!
Hittil at jeg gått og stått rundt i hele drammen og føler at jeg ikke har mer bein igjen, stakars beina mine. Glad de høye helene lå godt plassert hjemme, ja.

Ikke glem å stemme frem temaet du vil ha i fotokonkurransen. Klikk her for å lese mer. 

Hvordan har din dag så langt vert?

1 dag gammelt føll, såå nydelig! 0

 • Skrevet:09.05.2012 Pixel Icons Klokken:21:51 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Er det noen som kan si at denne lille saken ikke bare er helt nydelig? Jeg må si at jeg bare smeltet helt når jeg kom til stallen idag. Også så kosete som hun er! Hun ble født igår morges og er allerede ivrig og spretten. Det er så morsomt å se henne gallopere rundt moren sin i boksen, litt ustø som hun er. Arjomine er en super god mor og passer så godt på datteren sin. Gleder meg virkelig til meldingen jeg mest sannsynlig vis våkner opp til. "Nå har Bonnie også fått føll....." Det er nemmlig også en ponni i stallen, som har gått et par dager over tiden. Hun hadde ganske mye rier når vi var der idag, og Hanne, hesteeieren regner med at føllet kommer i løpet av kvelden/natten. 

EDIT: Klokken 22:06 fikk jeg melding fra hesteeier om at føll nr.2 har kommet, noe som tilsier at morgendagen bare blir utroolig koselig!

Pause, på en måte, tror jeg 0

 • Skrevet:30.03.2012 Pixel Icons Klokken:13:25 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 

 

 

Tanker, følelser og generellt alt som har med livet å gjøre er fortiden et stort spørsmålstegn, stress og faenskap for meg. Dette er grunnen til at jeg var hele 2 dager for sent ute med å trekke og vurdere ukens bloggvurdering, samt at jeg ikke har blogget mest de siste dagene, for å si det mildt. 

Jeg har faktisk hatt tankene om hva jeg kan blogge om ferdig i hodet mitt, men så fort jeg har åpnet "nytt-innlegg" funksjonen på blogg.no har de funnet veien ut av hodet mitt fortere enn jeg trodde var mulig..

Derfor og rett og slett fordi jeg ikke har intensjoner om å dele alt som foregår i hodet mitt, samt hele mitt privatliv på bloggen, føler jeg at det passer med en type pause. Om jeg har noen som faktisk følger meg sånn halvveis fast så er det dere jeg i hovedsak sikter til, med at det ikke vil komme noen oppdateringer hver dag fra meg i en periode nå..

Det som vil dukke opp på bloggen innimellom er oppdateringer på design, samt ètt og annet innlegg om andre ting jeg føler for. Dette vil da kun komme når jeg føler for det og har inspirasjonen til å kunne skrive litt..

Så, nå har jeg i det minste fått sagt ifra på en måte, så da har jeg fått det bort fra samvittigheten min. Senere idag regner jeg med å få lagt ut fler av designene jeg har laget den siste tiden. 

Skokupp 0

 • Skrevet:22.03.2012 Pixel Icons Klokken:21:10 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg har trasket rundt på liertoppen alt for lenge sammen med bror idag(bestekompis, men vi er som søsken). Etter jeg hadde blitt sykt ør i beina og sliten i resten av kroppen var det dagens andre tur innom skobutikken, hvor jeg fant disse lekkerbiskene til bare 100,-! 3 Dagers Shopping Varsel er virkelig en fin ting, det er tilbud over alt. 

Følte meg heldig når jeg kom ut med disse. Endelig noe som ikke er like tett som de høye støvlene mine. Nå mangler jeg bare noen flate sko også, til sommersesongen før skoskapet mitt er komplett. 

Har du fått noen nye sko i det siste?

Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music 2

 • Skrevet:19.03.2012 Pixel Icons Klokken:20:38 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// kilde \\

Jeg lever igjen, sånn helt seriøst. Jeg har endelig oppdaget soundrop, en helt genial Spotify-app hvor du kan høre på "spillelister" sammen med andre, samt å legge til og stemme frem de neste sangene. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å overleve uten dette! En helt genial måte å komme vekk fra de kjente spillelistene dine hvor du kan alle sangene. Du får både oppleve ny musikk, blandet med musikken du allerede kjenner til! Jeg befinner meg på party-lista resten av kvelden, hvis noen lurer på hvor det blir av meg.

Mamma fikk lønning igår, så gjett hvem som fikk seg nytt spotify premium abonoment idag? MEGMEGMEG! Jeg er så glad, føler jeg lever i en fantasiverden. Nå overlever jeg denne måneden også, da *altfor-stort-smilefjes*


Klikk her for å kunne melde deg  på ukens bloggvurdering, om du ikke har gjort det enda

Jeg har lov å være sliten 2

 • Skrevet:16.03.2012 Pixel Icons Klokken:21:44 Pixel Icons Kategori: Dagbok


// Arkivbilde \\

Jeg har fullført en hel uke på skolen! Du aner ikke hvor glad jeg er, da dette ikke har skjedd siden en stund før jul. Jeg har klart å være på skolen alle mine 8 timer, selvom jeg må innrømme at dagen idag har vert tøff. Jeg er utrolig sliten nå, så jeg kan ikke akuratt si at jeg har klart å gjennomføre noen stor feiring for meg selv. Jeg skal derimot feire på min helt egne måte om ikke så lenge, for da skal jeg ta meg en sovetablett så jeg kanskje får sove litt i natt. Jeg har nok desverre vert litt vel i underskudd på søvn i det siste da det ofte tar opp til flere timer før jeg får sove om kveldene. Så det blir en feiring i seg selv om pillene virker på meg. Så det er bare å håpe altså.

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på ukens bloggannbefaling, så om du ikke har gjort det enda, kan du gjøre det ved å trykke her.

Har du vert syk i det siste?

Snart tid for å feire 5

 • Skrevet:15.03.2012 Pixel Icons Klokken:16:43 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Mens formen fortsatt føles helt fantastisk nyter jeg sola. Jeg liker ikke å bruke så altfor mye tid på pcen heller for tiden, selvom det alltid ender opp med at jeg gjør det. Imorgen kan jeg forresten mest sannsynlig feire også, om jeg klarer å komme meg på skolen imorgen, har jeg vert på skolen alle skoledagene mine denne uken. Det er første gang jeg har klart siden før jul! Jeg er så glad at det er helt sykt. Man skulle ikke tro at det var mulig å bli så glad for å fullføre en uke på skolen men. 

Skal også komme meg litt ut etterpå da jeg skal besøke tante, noe jeg tror vil bli veldig koselig (og fetende). Tante har alltid en masser av kaker, vaffler osv. Så om jeg går opp et par størrelser i bukser, så vet dere hvorfor!

Det er fortsatt mulighet til å ukens bloggannbefaling. Om du ikke har gjort det enda, kan du gjøre det ved å trykke her.

Våren som inspirasjonskilde 2

 • Skrevet:13.03.2012 Pixel Icons Klokken:17:01 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Klokke-kjede jeg fikk av mamma til jul. Det beste smykket jeg eier \\
 

Våren er her, forhåpentligvis for fullt. Selvom jeg ikke har blitt kvitt vinterjakken enda, så har jeg startet med resten av garderoben. Deriblandt funnet frem mine høyhelte støvletter og begynnt å bevege meg ute i litt mer sommerlige topper. Solbrillene er alltid med meg for tiden også. Våren er en inspirasjon for meg, og mange andre der ute. Hva ellers skulle man tro, når man endelig kjenner varme på kroppen etter en lang, kald og mørk vinter?

Jeg ble flydd på av en veps igår også, den kræsjet i solbrillene mine mens jeg var på vei til skolen. Våren er herlig og jeg gleder meg så utrolig mye til blomstene begynner å vokse, til man kan begynne å vasse i strandkanten og til båtferie med tante, onkel og bestekusine i sommer. Livet er for tiden bare helt herlig, egentlig. Jeg kjenner jeg virkelig vokser når det er sol ute. Sola hjelper både på humøret og på formen. Du aner ikke hvor deilig det er å faktisk føle seg levende!

Sånn over til noe helt annet må jeg nesten fortelle dere at jeg har veldig dårlig samvittighet. Jeg har helt glemt forrige ukes blogg-annbefaling og denne ukens bloggvurdering. Derfor får dere heller et par dager ekstra på denne ukens anmeldelse, som det kommer ut innlegg om etterpå, så får jeg huske å bli flinkere. Nå har jeg jo fått telefonen min tilbake, så kan legge inn huske-note på den.

Møte med bestekompis 0

 • Skrevet:12.03.2012 Pixel Icons Klokken:21:35 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// En piece under jærnbanebrua på brakerøya i drammen \\

Jeg føler meg i superform idag, jeg har det kjempebra! Jeg har vert mine to timer på skolen, jeg dro til drammen for å hente telefonen min som har vert på reperasjon og på veien hjem fikk jeg streng beskjed om å ikke sitte på bussen lengre enn til Liertoppen. Der fikk jeg møte bestekompisen min igjen, eller bror, som jeg kaller han. Det var koselig og jeg gleder meg til å se han igjen neste uke. Nå er det sesongpremiære på Paradise Hotel, som jeg regner med stort sett alle ungdommer sitter klistra til tv-skjermen til. Jeg får vel titte litt jeg også, hah...

Vi priser våren 3

 • Skrevet:09.03.2012 Pixel Icons Klokken:21:06 Pixel Icons Kategori: DagbokJeg savner sommer så uutholdelig mye og nå ser det endelig ut til at våren er på vei. Jeg feirer det ved å ta på meg skjørt og kun en tynn strømpebukse. Det var faktisk ikke kaldt heller, det var utrolig deilig! Så, nå er det bare å fortsette slik utover å håpe på at våren virkelig er her. Jeg er altfor lei av varme og tykke klær, så..

Flere enn meg som virkelig håper at våren er kommet nå?

Herlig fridag 1

 • Skrevet:07.03.2012 Pixel Icons Klokken:19:19 Pixel Icons Kategori: Dagbok


// arkivbilde fra i sommer \\

Det er onsdag og fridag for meg. Denne fridagen tror jeg at jeg trengte, med tanke på at jeg endelig har fått sove ordentlig. Hadde det ikke vert for at jeg hadde fri idag hadde jeg ikke turt å ta sovetablett, som gjorde at jeg fikk sove ordentlig, ikke bare inatt men også litt for langt utover formiddagen. Uff, døgnrytme, hva er det?

Jeg har brukt dagen på å lage et gratisdesign, som jeg tror begynner å bli ferdig, noe som tilsier at det snart kommer dette også. Så stay tuned. 

Vinneren av ukas bloggvurdering blir trukket litt senere i kveld, og det vil være enkelt og se når du ikke lenger har mulighet til å melde deg på. Har du fortsatt ikke meldt det på, kan du gjøre det ved å trykke her.

Koselig besøk 0

 • Skrevet:05.03.2012 Pixel Icons Klokken:17:33 Pixel Icons Kategori: Dagbok


// Koselig besøk av bestekompis Bila, til tross for merkelig lys og det siste mobilbildet \\

Jeg hadde det veldig hyggelig igår, for å være helt ærlig. Latter, sang, dang og god stemning blir det med godt besøk. Noe som derimot ikke ble så godt var bildekvaliteten, haha. Men du kan virkelig si jeg har fått igjen for det idag, ettersom formen absolutt ikke er på topp lenger. Men, man får vel bare tåle steken, så lenge man er med på leken, hehehe.

Ettersom det var hele 2stk som kommenterte det forrige innlegget mitt, og som var posive til at jeg skulle starte opp med bloggvurderinger og annbefalinger tenker jeg å starte opp med dette, noe som tilsier at det kommer et innlegg etterpå, hvor du kan melde deg på.

Flere som hadde en koselig søndag?

Du nydelige solskinn 0

 • Skrevet:04.03.2012 Pixel Icons Klokken:14:28 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Bildet er tatt stående ved fjordparken i drammen, hvor du ser hele jernbanebrua i solskinnet \\

Jeg savner sola. Jeg merker hvor mye humøret stiger når det er sol ute og humøret har også mye å si på formen min for tiden. Men, det er jo i det minste lyst selvom det er overskyet, så jeg skal ikke klage så altfor høyt. Det går jo tross alt ann å stå ute å røyke uten å fryse til en istapp allerede, så det virker som at våren har kommet. Jippii!

Her jeg sitter akuratt nå så må jeg innrømme at jeg er sliten. Jeg har vert flink pike å tatt en dans med støvsugeren og støvkluten for mamma idag, ettersom vi får besøk etterpå, så jeg føler jeg har grunn til å være litt sliten, for en gangs skylld. Jeg gleder meg litt til å få besøk. Lenge siden jeg har sett de som kommer, og de får meg alltid i godt humør, så ja, jeg gleder meg. 

Hva syntes du om bildet?

Pauser er tydeligvis farlige 0

 • Skrevet:03.03.2012 Pixel Icons Klokken:15:46 Pixel Icons Kategori: DagbokJeg har funnet ut at pauser er farlige, ettersom dette var hva som møtte meg da jeg endelig fikk satt meg ned litt for meg selv og slappet av bak pc-skjermen idag. 

Jeg har hatt rundt en uke hvor bloggen ikke har blitt oppdatert rett og slett grunnet hva som har skjedd rundt meg. Jeg har hatt en fin uke, vert ute og tatt bilder og kost meg masse, selvom det også har vert ting som ikke har vert like hyggelige. Men men, slik er nå det. Jeg håper nå å være tilbake igjen, så det er bare å håpe på at det ikke skjer noe mer stort nå. Håper livet heller vender mot lysere tider slik at jeg kanskje kan konsentrere meg om å pleie formen istede. 

Tenker faktisk på å endre designet mitt litt også. Har allerede laget en header jeg har tenkt til å bruke, men vet ikke helt hvordan jeg vil ha resten, så dette kan jo alltids bli spennende!

Har det skjedd noe mens jeg har vert borte?

Lekeland med småkrabatene 0

 • Skrevet:22.02.2012 Pixel Icons Klokken:19:07 Pixel Icons Kategori: DagbokHar vert på lekeland med lillesøster og besteveninne hennes idag og nå føler jeg meg helt skutt. Er visst ikke bare bare å "løpe" rundt med kameraet i hendene for å prøve å få noen bra bilder av ungene som nekter å stå stille, hehe. Ikke det at alle bildene ble så altfor vellykket, da jeg ikke hadde mest strøm på kameraet, som resulterte i at det ikke ville samarbeide helt med meg, men det får nå gå. Ungene har kost seg en masse og det må jeg ærlig innrømme å ha gjort selv også. Selvførgelig måtte jeg ta meg en liten tur i sklien, da man ikke kan si man har vert på lekeland uten å ha gjort dette, men det ble ikke mer enn 1 tur før jeg var utslitt. Helt utslitt!

Resten av kvelden tror jeg at jeg skal bruke på å pleie kroppen litt og samtidig jobbe med design. Gleder meg til å få tilbakemelding på det designet jeg jobber med, slik at jeg vet om jeg er ferdig eller om jeg skal gjøre noe mer på det. Så jo, det får faktisk fremover på design fronten også! 

Man blir aldri for stor til å være med å leke litt på lekeland, eller hva?

A day without sunshine, is like, you know 4

 • Skrevet:21.02.2012 Pixel Icons Klokken:17:35 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Siden formen absolutt ikke er på topp etter alt for lite søvn i natt, tok jeg meg fri idag. Eller, egentlig så kom jeg meg aldri ut av sengen, men fant heller ut at det ble mye bedre å pleie formen litt. Jeg har kommet meg ut av sengen nå og jobber litt med design til dere der ute. Håper forresten på at jeg får laget noen gratisdesign etterhvert også, men må ta det når jeg har tid og inspirasjon. Jeg vurderer å finne sengen min igjen, for å være helt ærlig. Da kan jeg ligge der å daffe mens jeg jobber med design, under dyna. Jeg er så glad i dyna mi, at det er helt sykt. Wow, her snakker vi om å være random, ja...

A new pair of sunglasses 0

 • Skrevet:20.02.2012 Pixel Icons Klokken:18:20 Pixel Icons Kategori: Dagbok
Kjøpte meg et par solbriller på lørdag og må si jeg er forelsket altså. Må nesten beklage det at det ikke har blitt blogging i helgen heller, men den har vert stressende. Fredagen ble kjempebra og tusen takk til snille kompiser som orker å kjøre meg heelt hjem. 
Huset har vert fullt helt frem til søndagen, så jeg har rett og slett ikke hatt verken tid eller overskudd til å titte innom blogg. Ikke at ting har gått helt bra heller, som da ikke har gitt meg mer overskudd..

Så da starter vi ny uke med nye muligheter og håper den ender med ett smil. Så får vi gjøre det aller beste ut av det.

Helgen din tatt noen spesiell retning da?
Synts om solbrillene? 

Jeg ligner et fargekart 1

 • Skrevet:17.02.2012 Pixel Icons Klokken:18:55 Pixel Icons Kategori: Dagbok

// Thumbs up for autofokos som ikke helt vil samarbeide. Jaja, den fikk nå i hvertfall noe i fokos \\

Da var jeg på vei ut døren, mens fingrene mine ligner et fargekart. Tror de fungerer bedre enn pinnene vi skulle lage til et fargekart på skolen idag, haha. Gleder meg til å se noen kjente fjes ikveld som det er lenge siden jeg har sett, så får vi bare håpe at formen holder seg sånn nogen lunde.

Det er virkelig så morsomt å se at det er så mange som liker det jeg lager av design og at det er så mange som vil ha design av meg. Gleder meg masse til å fortsette å jobbe på dette, men arbeidstiden min kan bli noe redusert da vi har besøk hele helgen og jeg i tilleg skal være barnevakt i morgen da mamma og en veninne skal på Plumbo-konsert. Må si jeg er litt misunnerlig på de, altså!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits