Just take a moment to breathe and look around you 2

 • Skrevet:31.01.2015 Pixel Icons Klokken:17:26 Pixel Icons Kategori: Foto


"Just stop whatever you are doing, take a moment to look around, look at the world"

Jeg er så altfor dårlig til å gjøre dette selv ganske ofte. Det er egentlig helt utrolig hva man kan legge merke til hvis man bare stopper opp, tar et lite pust i bakken og ser på omgivelsene rundt seg. Slik blir blandt annet de beste motivene til en fotograf til.

Dette bildet var helt ærlig bare noe jeg tok av det første jeg hadde i sikte når jeg endelig hadde fått kjøpt meg nytt minnekort til kameraet mitt, det var så deilig å endelig få den kvaliteten jeg er tilfreds med på bildene mine. Så nå gjenstår det bare å huske å ta det med seg rundt omkring og ta seg tid til å titte rundt seg. 

Da vil jeg ønske god helg til deg, samtidig som jeg minner deg på å ta deg tid til å se deg om og titte på omgivelsene dine! 

#Foto #klokke #nikon #helg #motiv #hverdag

"When the sun has set, no candle can replace it." 5

 • Skrevet:28.01.2015 Pixel Icons Klokken:19:18 Pixel Icons Kategori: Foto

Solnedganger på vinterstid er virkelig noe av det vakreste jeg vet om. Naturen overrasker stadig med sine fantastiske farger og nydelige teksturer. 

#Foto #Sol #Solnedgang 

life's a wave, catch it! 2

 • Skrevet:31.07.2014 Pixel Icons Klokken:18:29 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg og kjæresten gikk en lokal kyst sti her om dagen, en tur jeg virkelig elsker. Jeg hadde som vanlig med kameraet, og er sikker på at jeg stod i en time bare ved dette skjæret. Jeg elsker å bli hypnotisert av vannet, og la meg inspirere og drømme. Naturkreftene er noe fascinerende, uansett hvordan du ser det..

#Foto #Vann #Sjø #Sommer #Oslofjorden #Nikon #D3100 #Bølger #Waves #Love #Kjæreste

I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck 2

 • Skrevet:20.04.2014 Pixel Icons Klokken:12:23 Pixel Icons Kategori: Foto


Ja, jeg elsker virkelig blomster. Så mye at jeg har lyst til å bruke opp hele lønninga mi på jobb, haha! Jeg har fått fri fra jobb idag, forresten. Derfor kan det hende at jeg legger ut resultatet av hårfargingen, om jeg ikke sparer det til en annen gang. Jeg og kjæresten skal vertfall på familiemiddag hos farmor idag, noe jeg gleder meg til.

#Nikon #Foto #Blomster #Rose #Roser #Påske #Sol #Hverdag #Jobb

Foto; Vinteridyll 0

 • Skrevet:09.03.2014 Pixel Icons Klokken:20:40 Pixel Icons Kategori: FotoJeg og kjæresten bestemte oss brått for å benytte det fine være til å gå en tur. Her vi bor finnes det ikke snø eller is, men mindre en 5 minutter unna, kommer vi til dette vinteridyllet! Det er fortsatt is på vannet, samt endel snø rundt overalt. Vakkert er det der, uansett hvilken årstid du velger for å dra dit. Røskestadvannet er pent, vår, sommer, høst og vinter ❤ Så, dette var min måte å lade opp til en fullspekket uke, med en masse lange dager! Hva er din måte? 

#Vinter #Foto #Vann #Innsjø #Bilde #Idyll #Idyllisk #Nikon #Tur #Kjæreste #Søndag

foto; Let the light shine so bright 3

 • Skrevet:01.03.2014 Pixel Icons Klokken:21:32 Pixel Icons Kategori: Foto


Er det noe jeg virkelig elsker, så er det levende lys...og blomster. Syntes jeg gjorde et virkelig kupp når jeg fant de to lyseste telysestakene til 10kr, ja faktisk 10kr for 2! 

#Bilde #Foto #Lys #LevendeLys #Telys #Blomster #Ferie #Kveld #Stemning #Koselig

cause earth laughts in flowers 5

 • Skrevet:23.10.2013 Pixel Icons Klokken:19:51 Pixel Icons Kategori: Foto

Fra dagens arbeid på skolen *lovelove*

#Foto #Bilde #Nikon #Blomster #Høst #Bukett #Rose #Skole #Love

foto; Pink roses and ananas 1

 • Skrevet:14.10.2013 Pixel Icons Klokken:11:33 Pixel Icons Kategori: Foto


Arbeid fra praksis i forrige uke. Hvor kult er det ikke å bruke ananas i en bukett? Og den er ROSA!      -Elsker virkelig yrket mitt.


#Foto #Bilde #Nikon #Blomster #Ananas #Bukett #Skole #Jobb #Hverdag #Nydelig #Roser

fighter 1

 • Skrevet:06.10.2013 Pixel Icons Klokken:06:14 Pixel Icons Kategori: FotoHøstferien har vert hektisk. GTA V Online ble lansert. Noe som tilsier altfor mange timer hengende forran pc-skjermen på utkikk etter oppdateringer fra Rockstar, samt altfor mange timer sammenhengende forran tv-skjermen. Wohoo for et liv! Forresten, jeg skal flytte snart *cryface*
Forresten ble jeg akuratt en stor tilhenger av svarthvitt-foto i instagram kvalitet. Love it-seriously! 

 

#Foto #Bilde #Blomster #GTA #GTAV #GTAVOnline #Spill #Ferie 

kronblad pikene 3

 • Skrevet:26.09.2013 Pixel Icons Klokken:21:22 Pixel Icons Kategori: Foto


På skolen jobber vi med oppstart av ungdomsbedrift for tiden. Vi skal jobbe med salg av blomster på bestilling, litt som en vanlig blomsterbutikk, bare at vi tar imot bestillinger over nett og telefon(eventuellt avtaler et møte hvis det er større arrangementer). Vi kaller oss Kronblad Pikene og vi hadde blitt superglade om du hadde vert villig til å følge oss på facebook, som du kan gjøre ved å klikke her!

Ellers så har jeg vert flink jente, jeg har bakt banankake bare til meg selv idag! *leker stolt husmor* Middag derimot, ble det dårlig med.. Men en kan jo ikke forvente alt heller, eller hva?

 

#Blomster #UE #UngdomsBedrift #Blomster #Foto #Nikon #Kake #Banankake

the flowers so bright and harmonic 2

 • Skrevet:24.09.2013 Pixel Icons Klokken:20:09 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg har offesielt levert inn min første tekst på kun èn side idag! Vanligvis, har jeg så sinnsykt mye inspirasjon til å skrive historier og lignende på skolen så har ofte levert inn 7-10 siders arbeider på tentamener osv. Men idag, neida, inspirasjonen var ikke der. Jeg kom opp med den tåpligste historien jeg noen sinne har lest(tror seriøst en hestehistorie jeg skrev i 4-klasse var mer intressant!) og jeg føler meg screwed! So well, bye bye english grades.....

 

#Foto #Blomster #Georgine #Linolyum #Nikon #Skole

foto; something like lavender 1

 • Skrevet:23.08.2013 Pixel Icons Klokken:13:42 Pixel Icons Kategori: Foto


Fant et gammelt bilde fra ifjord sensommer som jeg aldri har sett noe nermere på, men idag så jeg hvordan jeg egentlig likte dette bildet! Tviler sterkt på at det egentlig er lavendel, men det minner meg i alle fall om slike lilla lavendel-åkre, og ettersom jeg da ikke aner hva disse blomstene heter, så var det vel en passende overskrift i alle fall.
Jeg er fortsatt lei av å sitte hjemme, og etter skolen begynnte i begynnelsen av uka har jeg fortsatt døgnrytmen på plass. Jeg legger meg før tolv på kvelden og står opp i ti-tiden på formiddagen, noe som blir tauet inn til enda tidligere nå i helgen, slik at jeg er sikker på å komme meg opp klokken seks på mandag. Men jeg må helt ærlig si at jeg liker det å stå opp tidlig, og legge meg tidlig. Det skjer jo tross alt ikke så mye spennende etter klokken tolv..

 

#Foto #Nikon #Lilla #Natur #Skole #Døgnrytme #Blomster #Gammelt

foto; på beitet 5

 • Skrevet:18.08.2013 Pixel Icons Klokken:13:46 Pixel Icons Kategori: Foto


Jeg har blitt så glad i dette bildet, og spesiellt detaljene i plantene over hodet til Storm. Hvordan lyset treffer de, syntes jeg er nydelig, samtidig som at jeg fikk med de to skapningene som jeg er så glad i. Det mest negative med bildet etter min mening, er vel det som stikker opp forran halen til Storm, og at jeg ikke fikk med halen til Stjerna ordentlig...

Hva syntes du?

 

#Hest #Hester #Foto #Nikon #Sol #Natur 

two hearts, two rings, one love, eternal happiness. 0

 • Skrevet:11.08.2013 Pixel Icons Klokken:22:58 Pixel Icons Kategori: Foto


Gratulerer så mye med bryllupsdagen til det fine brudepar, som straks har vert kjærester i 26 år! Og gratulerer så mye med bursdagen til vakre Lise, bruden. Dere var nydelige begge to, og tusen takk for både å få se toppen av Vikersund hoppbakke og en fin fest etterpå! 

Gratulerer med dagen, 10/8-2013!

 

#Bryllup #Bursdag #Vikersund #Skihopp #Hoppbakke #Fest #Foto 

Foto; The pink and beautiful 3

 • Skrevet:18.06.2013 Pixel Icons Klokken:15:43 Pixel Icons Kategori: Foto


Svigerfar er kjempeflink med blomster, og hagen er adeles nydelig! Måtte bare benytte sjangsen når jeg hadde den, hihi..

Bil shoot 0

 • Skrevet:07.04.2013 Pixel Icons Klokken:13:30 Pixel Icons Kategori: Foto

Pene bilen til kjæresten, rett etter den hadde fått på nye frontlykter. Den har også nye baklykter og litt mer forskjellig småtteri nå.

Foto; Drammen by night 5

 • Skrevet:04.04.2013 Pixel Icons Klokken:12:32 Pixel Icons Kategori: Foto

Drammen by, sett fra spiralen på kveldstid.

Deep blue eyes 1

 • Skrevet:13.03.2013 Pixel Icons Klokken:12:25 Pixel Icons Kategori: Foto

Bildet er uredigert, enda så fikk jeg så blå øyne. Ble litt happy egentlig, haha! Hva syntes du?

Foto; A frosty morning 2

 • Skrevet:09.03.2013 Pixel Icons Klokken:12:13 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg har blitt altfor glad i å ta bilder når det er mørkt, noe som kan bli litt ensformig. Derfor fant jeg dette bilde, som jeg tok ut av stuevinduet hos kjæresten, for rundt en uke siden. Frost er pent! 
Jeg sitter for øyeblikket med skolearbeid, og er fornøyd over at jeg deltok i gymtimen igår. Men tro meg, det merkes godt på kroppen! 

Let the light shine so bright 3

 • Skrevet:07.03.2013 Pixel Icons Klokken:12:48 Pixel Icons Kategori: Foto

Drammen by - sett fra Engersand friluftsområde. 

Frosty beauty 1

 • Skrevet:13.02.2013 Pixel Icons Klokken:12:22 Pixel Icons Kategori: Foto


Var ute å gikk tur sammen med kjæresten, og jeg klarte virkelig ikke å ikke finne frem kameraet. Røskestadvannet er bare nydelig om vinteren! 

Foto: My little place 2

 • Skrevet:17.01.2013 Pixel Icons Klokken:12:45 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg har skaffa meg en egen liten "smykke-krok" hvor jeg kan ha smykker, kremer og det jeg føler for. Er enda ikke helt ferdig, men det er nok ikke så lenge til. "Skålene" er rett og slett en asjett og kaffeskåler fra et servise jeg fikk i julegave. Tusen takk til en herlig mamma 

Rådyr 1

 • Skrevet:15.12.2012 Pixel Icons Klokken:17:00 Pixel Icons Kategori: Foto


Dårlig lysforhold og ikke tilgjengelig stativ. Flott det! Er det noen som vet hvor kaotisk det egentlig blir å flytte i jula? -Jeg tror jeg er på vei til å finne det ut!

Mix me a drink, please 2

 • Skrevet:10.12.2012 Pixel Icons Klokken:22:47 Pixel Icons Kategori: Foto


Jeg er en badass alkoholiker fordi jeg har et drinkbilde på bloggen. Bare sleng på med haters-comments!

I <3 Christmas 1

 • Skrevet:09.12.2012 Pixel Icons Klokken:23:35 Pixel Icons Kategori: Foto


Adventstaken i vinduet var vanskelig å lage hjerter av, men det var vel vert forsjøket? Jeg må si jeg er glad i jul, selvom forventningene ikke er helt de samme som hva de var når jeg var mindre.

Julekrans 1

 • Skrevet:06.12.2012 Pixel Icons Klokken:13:15 Pixel Icons Kategori: Foto
Beklager for null blogging i det siste. Jeg har ingen god grunn, har bare ikke funnet lysten til det. 

Dette er en julekrans jeg lagde på skolen på tirsdag, den står nå på bordet hjemme hos mamma. Hva syntes du?

Fotoskatter 1

 • Skrevet:19.11.2012 Pixel Icons Klokken:22:51 Pixel Icons Kategori: Foto

Disse fotoskattene lå alle i en pose i skapet mitt på skolen når jeg åpnet det idag. Jeg har en herlig veninne som har fått disse av sin far, men hun så ingen vits i å ha de lenger. Dermed fikk jeg alt sammen. Ikke bare er de vakre, med det ser ut til at alle kameraene virker også! Nikon-kameraet til høyre på bildet må man teipe igjen lokket bak på, men ellers er det ingen ting som er feil med kameraene! Det fulgte til og med et kjøpebevis datert 1994 til det ene kameraet(jeg har enda ikke klart å tyde håndskriften til hvilken). Gleder meg til å starte å utforske disse!

Mitt første bilde på lerret! 3

 • Skrevet:16.11.2012 Pixel Icons Klokken:22:28 Pixel Icons Kategori: Foto


Jeg er utrolig stolt, glad og fornøyd. Du aner seriøst ikke! Jeg var nede på Japanphoto å hentet dette istad, og jeg rakk såvidt å komme inn døra hjemme før jeg hadde åpnet det opp og tittet. Dette gjorde meg stolt, mamma ble så glad når jeg hang det opp på veggen og fortalte henne at det var julepresangen hennes, bare litt på forskudd. Hun har hatt lyst på dette bildet så lenge, at jeg klarte ikke å holde igjen mer. Til tross for at den kom tidlig, tror jeg hun ble veldig glad!

JEG HAR FÅTT MITT FØRSTE BILDE PÅ LERRET! -Jeg har vel litt grunn til å være glad?

Foto; The lonley leaf 0

 • Skrevet:08.11.2012 Pixel Icons Klokken:13:29 Pixel Icons Kategori: Foto


Jeg har pusset opp bloggen min. Jeg taklet virkelig ikke det andre designet lenger.. Hva syntes du om det nye? 

Foto; Late day moonlight 4

 • Skrevet:06.11.2012 Pixel Icons Klokken:15:45 Pixel Icons Kategori: Foto

Til dere som venter på design; Jeg beklager virkerlig ventetiden! Jeg har fått en masse uventede problemer som setter en stopper for design-prossessen min..

Still meg gjerne spørsmål i spørsmålsrunden min her

Portrettfoto; The darkness around me 2

 • Skrevet:17.10.2012 Pixel Icons Klokken:14:58 Pixel Icons Kategori: Foto

Portrettfoto av min supersøte veninne! Her er hun, faktisk midt på lyse dagen i et kostyme på desucon.
Mens jeg sitter i bilen på vei til sverige, så er det greit å ha nett på mobilen. Hvis ikke vet jeg helt seriøst ikke hvordan jeg skulle holdt ut. Dette har vert en generellt kjedelig dag på skolen, men kun forelesninger og matte.. Det er ikke det jeg startet på design og håndverk for, du...

Hva syntes du om bildet?

Foto; Sad little kittycat 0

 • Skrevet:16.10.2012 Pixel Icons Klokken:19:57 Pixel Icons Kategori: Foto


While sitting there wondering about life, I realised I'm just a sad little kittycat, in a really big world ♥

Foto; Magisk høstlys 1

 • Skrevet:07.10.2012 Pixel Icons Klokken:01:06 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg er travel for tiden, men fikk heldigvis tid til å møte bestekompisen min idag. Alltid herlig å se igjen fantastiske personer som alltid får en i humør. Tenk at han går på skole så langt unnav at jeg ikke får sett han før i juleferien! Kanskje ikke rart jeg savner han..A cup of tea and a blanket fit me perfect 3

 • Skrevet:04.10.2012 Pixel Icons Klokken:13:05 Pixel Icons Kategori: Foto

Høstfargene er bare fantastiske, naturek klarer virkelig ikke å kombinere farger som ikke blir pent, for alt naturen gjør er nydelig! Jeg liker meg helt ærlig aller best inne, under pleddet med en god kopp te, men å se ut, er helt nydelig

Alt er bare negativt 3

 • Skrevet:03.10.2012 Pixel Icons Klokken:18:00 Pixel Icons Kategori: Foto

Det regner, jeg rakk aldri å ringe sykehuset, jeg pusler for mye med mitt eget design istede for å hjelpe dere, det er kaldt, hunden min vil ikke ut, kameraet tåler ikke vann, kjæresten er på jobb. Det føles som at hele dagen er negativ, og at den ikke skal bringe frem noe fint. 

Fotoinspirasjonen kommer alltid når jeg i hovedsak ikke har mulighet til å fotografere. Jeg vil ut å ta bilder, men ute regner det og jeg vil ikke ødelegge kameraet. Inne har jeg bare kjedelige motiver som jeg har en følelse av at ingen vil se. De jeg skal lage design til svarer ikke på mailer, og jeg må derfor pusle med mitt eget design istede. Weeho!

Foto; Sleep tight, little beauty 1

 • Skrevet:02.10.2012 Pixel Icons Klokken:17:39 Pixel Icons Kategori: Foto

Hunden min er søt, han må ha pute, og gjerne også pleddet sitt for å sove og han elsker at jeg breier over han pleddet som en dyne. 
Jeg var fraværende for deres del igår, jeg driver å lager HTML og CSS guider for dere. Jeg kan ikke garantere noe om når denne blir lagt ut, men jeg jobber i alle fall med det. 

Konstruktiv kritikk til bildene?

Foto; jewelry 3

 • Skrevet:29.09.2012 Pixel Icons Klokken:20:18 Pixel Icons Kategori: Foto

Utklipp av smykkestativet mitt

Jeg er ensom i kveld, kjæresten har reist fra meg for å besøke familie i hønefoss og kommer ikke hjem før imorgen. Godt jeg har tekoppen, musikk og hunden min (♥)

To dager med photoshop for ingenting 1

 • Skrevet:26.09.2012 Pixel Icons Klokken:17:54 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg har sittet å jobbet i photoshop i nesten to dager, fulgt og gjort ca 100 forskjellige tutorials, og ikke fått til en dritt. Joda, jeg fikk til tutorialsene, men ingen ting ble bra til det bildet her. Jeg har prøvd ut å lage bobler, å lage "lysende streker" (den kan være vanskelig å forklare), diverse fargeeffekter osv.. Ingen verdens ting ser bra ut med dette bildet. Og nå, for ca 30 minutter siden, fant mamma ut at jeg ikke trengte å gjøre mer enn dette for å få bildet til å se bra ut. Min ærlige mening? Jeg er ikke fornøyd. langt ifra fornøyd.. 

Hva syntes du?

Foto; Sunskine Rocks 0

 • Skrevet:08.09.2012 Pixel Icons Klokken:22:52 Pixel Icons Kategori: Foto


Følelsen av å glemme at du har bilder du har tatt for en liten stund siden, og gleden av å plutselig få noe å gjøre   

Foto; Halssmykke 3

 • Skrevet:25.08.2012 Pixel Icons Klokken:21:44 Pixel Icons Kategori: Foto

- Tatt i sommerferien

Foto; Hey there doggy 1

 • Skrevet:16.07.2012 Pixel Icons Klokken:17:54 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg har fått meg hund! Kanskje ikke det beste bildet til å vise frem hunden, men. Hehe


Blir også med i en fotokonkurranse med dette bildet. Mer info om konkurransen kan du finne ved å gå inn på hennes blogg, ved å klikke her.

En Viktig huskeregel! 0

 • Skrevet:15.07.2012 Pixel Icons Klokken:23:20 Pixel Icons Kategori: Foto

Kilde til illustrasjonsbilde

 

Er det noe absolutt alle, uansett om du er fotograf, hobbyfotograf eller bare kjenner noen som holder på med foto, så burde du huske på; Det er ikke kameraet som tar bra bilder, det er den som står bak kameraet som avgjør om bildene blir bra eller ikke. Om du har et utrolig "dårlig" kamera, kan du fortsatt få veldig bra bilder, og om du har det som skal være verdens "beste" kamera, så kan du fortsatt ta bra bilder!

Så kommentaren "Så fine bilder du tar, du må ha et bra kamera!" er det  bare å spare seg for. Si heller noe ala "Så fine bilder du tar, du må være flink med kameraet!" 

i love you.gif 2

 • Skrevet:14.07.2012 Pixel Icons Klokken:14:43 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg ble fristet til å lage en gif idag. Ikke verdens beste fordi kameraet måtte stå i den ustø senga mi, og lyset forandret seg litt.. Men det var et forsjøk, hehe

Watcha think?

Foto; Brannliljer 0

 • Skrevet:14.07.2012 Pixel Icons Klokken:12:24 Pixel Icons Kategori: Foto

Foto; bubbles + info 2

 • Skrevet:12.07.2012 Pixel Icons Klokken:13:10 Pixel Icons Kategori: Foto

Bare noe litt morsomt jeg å en venninde prøvde på for en stund siden, hehe.

Inspirasjonen til et blogginlegg er totalt borte. Bare når jeg skulle skrive om den nye fotobloggen min, så slet jeg noe voldsomt.. Dessuten, det mest spennende som har skjedd i livet mitt i det siste er at jeg har sittet 3,5 timer på et helsesenter å ventet... På designfronten eier jeg heller ikke verken inspirasjon eller motivasjon(beklager STERKT til dere som venter!) så jeg har ikke så altfor mye å blogge om der heller.. Temainlegg er jeg ikke akuratt flinkest på, for å være ærlig, samtidig som jeg ikke har hatt så altfor god til til pc i det siste. Og hvordan dette endrer seg fremover? Det kommer helt ann på været!

Men, jeg tenkte jeg kan jo prøve å slenge ut noen "foto-innlegg" innimellom da, i alle fall! 

Sjekk ut fotobloggen min da? 0

 • Skrevet:11.07.2012 Pixel Icons Klokken:16:47 Pixel Icons Kategori: Foto

Da har jeg laget meg fotoblogg! Den foregår på engelsk og inneholder ikke kun bilder jeg har tatt. Den inneholder også ting jeg finner intressangt og tips og triks rundt foto. Rett og slett gode artikler om foto. 
Bloggen kommer til å bli brukt som et slags fristed hvor jeg kan legge ut bilder, behind-the-scene og nyttige linker som kan være til inspirasjon for andre. Jeg har også tenkt til å begynne å ca 1 gang i uka eller lignende å annbefale en eller annen fotograf e.l til dere, som jeg finner inspirerende.

Så, hvis du vil, sjekk ut den nye fotobloggen min; ved å klikke her. 


Foto + annbefaling 0

 • Skrevet:09.07.2012 Pixel Icons Klokken:13:47 Pixel Icons Kategori: Foto

Hadde det ikke vert for en "dum" bil som gjorde at jeg måtte bøye meg ned for å ikke få den med, hadde aldri dette bildet blitt noe av. Kanskje bilen ikke var så dum alikevel?

Vil forresten annbefale alle de som er fotointresserte å lese en liten liste. Jeg annbefaler dere ikke å lese den en gang, men gjerne hundrede ganger. Jeg har selv lest den et par ganger allerede, og oppfatter flere ting for hver gang jeg leser den. Listen jeg snakker om, finner dere ved å klikke her. Ikke bare dette, men jeg vil også annbefale alle å abbonere på "the weekly newsletter" hos Digital Photography School. Uansett hva man sier, så blir man aldri utlært når det kommer til foto, så derfor kan det jo dukke opp noen tips du ikke var så klar over fra før. Du taper tross alt ingen ting på det. 
 

Jeg vurderer sterkt å lage meg en ordentlig fotoblogg, hvor jeg ikke nødvendigvis bare legger ut bilder, men også skriver litt. Denne bloggen vil da foregå på engelsk, fordi jeg både følger andre og har andre som følger meg, som ikke forstår norsk. Men dette er noe jeg da eventuellt kommer tilbake til. Forresten skal jeg også prøve å bli flinkere til å titte innom her også. Det er bare blitt ett ork i det siste.. beklager..

Forresten, har du egentlig lest brukermanualen til kameraet ditt?

Foto; Ekspirimentere med kameraet 6

 • Skrevet:21.06.2012 Pixel Icons Klokken:00:42 Pixel Icons Kategori: Foto

Lang lukkertid og zoome inn mot drømmefangeren. Her er resultatet.  Kritikk?Foto; Måke i solnedgang 0

 • Skrevet:18.06.2012 Pixel Icons Klokken:12:47 Pixel Icons Kategori: Foto

Bildet tatt 14 Januar 2012 på Aker brygge

 

Poker er seriøst en farlig ting. Med tanke på at du ikke bruker dine egne penger på zynga poker på facebook, så spiller jeg litt. Men de siste dagene, har jeg virkelig blitt hektet. Så nå skal jeg tilbake til pokeren atter en gang, mens jeg ønsker lillesøster god bedring, da hun opererte ista.

Foto; Politihesten Tor 0

 • Skrevet:16.06.2012 Pixel Icons Klokken:00:46 Pixel Icons Kategori: Foto

Bildet tatt 14 Januar 2012

Foto; Hvem ble best? 6

 • Skrevet:12.06.2012 Pixel Icons Klokken:16:43 Pixel Icons Kategori: Foto

Bildene ble greit små her, men hvem av bildene syntes du ble best redigert? Jeg klarer helt ærlig ikke å velge..

Foto; Solspillet i skyene 7

 • Skrevet:11.06.2012 Pixel Icons Klokken:18:11 Pixel Icons Kategori: Foto

Bildet er tatt igjennom bilvinduet, i fart på vei hjem. Enda ble jeg greit fornøyd med bildet. 

Konstruktiv kritikk?

Blomsterfoto 2

 • Skrevet:09.06.2012 Pixel Icons Klokken:20:55 Pixel Icons Kategori: Foto

Øverst er en Narcissus poëticus (Pinselilje) med en utrolig liten flue på. Det neste bildet er av en veldig utsprungen Tulipa (Tulipan) og det siste er Plommeblomster med bie på. Biene elsker virkelig dette treet, og bryr seg absolutt ikke om hva jeg holder på med, så lenge de får komme til blomstene sine, hehe.

Konstruktiv kritikk?

Foto; A little fairy 1

 • Skrevet:21.05.2012 Pixel Icons Klokken:19:46 Pixel Icons Kategori: Foto

Urealistiske bilder er ganske morsomt å redigere. Kan du finne sommerfuglen i bildet? (Foruten den i signaturen min)

 


Husk fotokonkurransen hvor du kan vinne et gavekort fra App store. Du finner den Her.

Foto; Verdens herligste 3

 • Skrevet:12.05.2012 Pixel Icons Klokken:13:29 Pixel Icons Kategori: Foto


Bildene ble ganske store, men alikevel. Jeg er forelsket. Helt seriøst, jeg har aldri sett noe så nydelig som denne jenta her! Hun hopper og spretter, hun galloperer rundt moren sin i boksen og ikke minst; hun er super-kosete! Bare tenk når hun får stå ute, hun kommer til å være så glad, løpe rundt i paddocken og kose seg masse! 

Jeg har forresten en følelse av at det kommer til å være endel heste-bilder fremover

Foto; Selvportrett 0

 • Skrevet:30.04.2012 Pixel Icons Klokken:21:07 Pixel Icons Kategori: Foto


Når solen skinner er jeg full av inspirasjon. Dette her ble noe av resultatet etter gårsdagens lille påfunn. På facebook-siden min ligger det fler bilder fra igår. Du kan komme til den ved å klikke her.

Kritikk til bildet?

Christina Blåhella Photography 2

 • Skrevet:10.04.2012 Pixel Icons Klokken:14:45 Pixel Icons Kategori: Foto

// Screenshot av facebook-albumet \\

Da har jeg opprettet en facebook-side til ære for bildene mine. Christina Blåhella Photography heter siden på facebook, og det meste av tekst vil foregå på engelsk. Det er koselig med folk som Liker siden, og alle tilbakemeldinger tas imot med stor takk. Ærlig kritikk er det beste jeg vet, så om du finner noe jeg kan endre på/forbedre på så blir jeg utrolig glad.

Klikk her eller på bildet for å komme til siden

Orchids photography 2

 • Skrevet:24.03.2012 Pixel Icons Klokken:00:06 Pixel Icons Kategori: Foto


Var innom blomsterbutikken til en venninne av mamma på onsdag, klarte selvførgelig ikke å la kameraet ligge da! Har forresten vurdert å lage en copyright-logo istede for den jeg har nå, føler liksom det kan bli litt "penere"..


Har du husket å melde på deg selv eller en blogg du liker til ukens bloggannbefaling? Om du ikke har gjort de enda, kan du gjøre det ved å trykke her.

Foto; vanndråper 4

 • Skrevet:06.03.2012 Pixel Icons Klokken:21:34 Pixel Icons Kategori: Foto


Det nederste bildet var kanskje ikke av best kvalitet, men må si jeg syntes det ble en smule morsomt. Hva syntes du det ser ut som?

Jeg har hilst på hestene idag og jeg må virkelig si at jeg savner å se de mer og ri. Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg endelig får lov til å sette meg på hesteryggen igjen, bare en liten tur! Jeg er så glad i de dyrene altså, og det å ri er så befriende for meg. Nå føler jeg meg mest innelåst egentlig...

Så morsomt at det er så mange som vil ha bloggen sin vurdert! Om du ikke har fått meldt deg på enda, kan du gjøre det ved å trykke her.


Er forresten med i en fotokonkurranse på www.sasara.blogg.no hvor jeg vil delta med det øverste bildet. 

Just like a camera lens 0

 • Skrevet:27.01.2012 Pixel Icons Klokken:18:55 Pixel Icons Kategori: Foto

Life is like a camera lens. Focus only on what's important and you will capture it perfectly ♥

Mitt fotoutstyr 5

 • Skrevet:19.01.2012 Pixel Icons Klokken:15:30 Pixel Icons Kategori: Foto

Kamerahus: Nikon D3100

I våres en gang kjøpte jeg meg et Nikon D3100 med et medfølgene Nikkor 18-55mm VR objektiv. Jeg har lagt min elsk over Nikon og jeg tror det skal ganske mye til for å konvertere meg til noe annet. Helt ærlig har jeg enda ikke funnet noe navn til elskelingen min, så det har bare blitt hetende "Elskelingen". 

Objektiv: Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED VR

Dette objektivet fulgte med kameraet når jeg kjøpte det, og jeg er storfornøyd med det, når jeg skal ta landskapsbilder, portretter og slike ting. Litt upraktisk når det kommer til macro, men det duger som en førstegangs-linse.

Objektiv: Tamron-AF-70-300mm-f4-5.6-Di-LD-Macro

Dette objektivet fikk jeg i konfirmasjonsgave og er et relativt bra objektiv. Zoom'en på objektivet er ganske så kraftig med tanke på at det er opp til 300mm. Jeg har tatt mange bildet med dette objektivet, men det tok litt tid før jeg klarte å bruke det ordentlig. Av de grunnene at glassene inne i linsa er av plastik er ikke linsen veldig egnet til å ta bilder innendørs eller i lavt lys, men den er derimot veldig egnet til utendørs bilder og når det er lyst. 

Dette er da det utstyret jeg bruker når jeg fotograferer. Jeg håper etterhvert å utvide Objektiv-settet mitt, men jeg har en dyr hobby, samtidig som at jeg ikke har så altfor mye med penger, så det er vel da bare å spare.
 

Min foto portefolje 0

 • Skrevet:10.12.2011 Pixel Icons Klokken:23:03 Pixel Icons Kategori: Foto

Jeg er kanskje ung, men jeg har tatt bilder så lenge jeg kan huske, enten det er med mobilkamera, digitalkamera eller speilrefleks. Nei, jeg er nok ikke på noe profesjonellt stadie enda, men det er da noe. Her kan du se noe av mine arbeider:
(Fler bilder kommer etterhvert) 

(trykk på bildet for å se de i større versjon)


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits