Endringer i designet 5

Som et resultat av en kjedelig engelsk time, hvor jeg ikke hadde noe som helst å gjøre, endte jeg opp med å gjøre dette, nemlig småendringer i designet mitt, ved å lage og sette inn en header. Jeg har også endret skrifttype på mesteparten av bloggen. Ser du ikke den samme skrifttypen som meg, vær veldig snill og fortell meg dette! 

Flere småendringer kommer nok etterhvert, jeg har endel ideer, som jeg tror jeg kan få gjennomført samtidig som jeg jobber med design til dere. 

Hva syntes du?

Helomvending på mitt eget design 0

Fra dette, litt skate-aktige designet(med litt andre modifiseringer enn på bildet), til dette, stort sett helt hvite designet jeg har nå. Jeg hadde seriøst aldri trodd jeg ville lage et så hvitt design til meg selv, men etter å ha sett to forskjellige hvite design, fikk jeg inspirasjon til et nytt design til meg selv. Det endte ut i dette, som da er noe helt annerledes enn hva jeg har hatt før. Så, da vil jeg virkelig få si takk til  "PowFlip" på DeviantArt, som har laget kamera sketch'en som er under profilbildet i sidemenyen, samt takk til jenta bak justbcoz.co.za som har tegnet de fine facebook-, twitter-, Flickr- og Rss-knappene i sidemenyen. Dæven for noen tegne-egenskaper de begge har! De er linket nederst, under Copyright-delen i sidemenyen! 

Kritikk til det nye designet? Forandringer igjen 2

// Designet jeg hadde rett før jeg endret om til dette, blå designet.

Ser du en forskjell? Den er ganske stor, for disse designene er ganske forskjellige. Jeg har brukt dagen på å kode designet jeg nå har publisert, og må egentlig si meg fornøyd med det. Skateren til venstre i headeren er egentlig et bilde av Ryan Sheckler som jeg har redigert en gang for lenge siden, og inspirasjonen til designet er funnet i designet jeg har på den gamle bloggen min, altså dette:


Og jeg vil nesten si meg mer fornøyd med dette jeg har laget til denne bloggen, enn det jeg brukte på den gamle bloggen. Hvorfor vet jeg ikke, men slik er det nå bare, hehe.

Jeg har alltid vert glad i skating, samtidig som jeg alltid har vert fan av Ryan Sheckler, så da føler jeg egentlig at headeren passer litt til meg, hehe.

Hva syntes du om designet jeg har nå? Hvem likte du best, det jeg har nå, det forrige eller det til den andre bloggen min?

// Nåverende design

Kanskje jeg også kan bli fornøyd 1

... og beholde et bloggdesign i litt mer enn èn uke.

Ja, jeg har laget meg nytt design. Ikke nok med det, har jeg også fått klage fra kjæresten, han er lei av at jeg klager over at jeg ikke får til ting i HTML og/eller CSS. Jeg har krangla med HTML og CSS editoren i hele går, så jeg kan egentlig forstå at han er lei av klaginga mi. Så nå håper vi at jeg ikke går lei desingnet mitt så voldsomt fort, slikt at kjæresten ikke blir enda mer oppgitt, hehe.

Desinet nå er litt forskjellig fra hvordan oppløsning du har, men det skal se greit ut uansett. Håper jeg, vertfall.

Hvem design likte du best? Det øverste "filmstripe-designet" jeg hadde, eller det jeg har nå?
-Jeg likte begge godt, men jeg syntes det er mer oversiktelig å luftig det deisnet jeg har nå. Men din mening da?

Designet ferdig raskere enn forventet 4

Store deler av gårsdagen og enda større deler av dagen idag, har jeg sittet med designet mitt. Nå er jeg ferdig, tror jeg. En smule annerledes en de andre designene jeg har hatt på denne bloggen, men også noen likheter. Jeg har den samme drop-down menyen, bare at jeg har flyttet den, endret fra runde kanter til firkantet(slik at den passer bedre til resten av designet) og endret fargen på teksten når du holder musepekeren over. Jeg har fortsatt sidemenyen på venstre side, bare at nå er den ikke oppdelt i bokser og enkelte slike småting. Men alikevel, er det en stor forandring.
Jeg hadde ikke forventet at jeg skulle bli ferdig så raskt, med tanke på hvor mye jeg egentlig knotet, men jeg fikk nå til det jeg ville til slutt, så da skal jeg være fornøyd!

Fra dette designet:
Til dette designet:
En ganske så stor forskjell, ja. Helt ærlig, så liker jeg begge designene godt, på to forskjellige måter. Og jeg ser både fordeler og ulemper ved begge, hehe.

Hvem av designene likte du best?

Lager design i photoshop! Sneekpeek 0Jeg har tatt motet til meg, jeg har begynt å lage ting i photoshop! Tid tar det, men headeren er ferdig, wohoo! Etter å ha brukt rundt en halv time med leting for å finne det ène verktøyet jeg trengte her, og en ny halvtime for å finne det verktøye jeg trengte der, så ble det ferdig til slutt, gitt! Nå sitter jeg med kodingen, noe jeg har en følelse av at kan ta veldig lang tid, ettersom jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg vil ha alt, samtidig som at jeg ikke helt klarer å få til det jeg vil. Med andre ord; Et nytt design kommer, spørsmålet er bare når!

Nytt design, ferdig og publisert 1


Da er designet mitt ferdig, eller vertfall så ferdig jeg kan bli med nettop dette designet. Selvførgelig har jeg fått andre idèer til enda et nytt design, samtidig som jeg har fått tilbake dillen med å lage design og holde på med koding. Jeg merker nå hvor mye jeg egentlig har savnet det med å ha en blogg, på det viset. Jeg vurderer også å starte opp igjen med å lage design, så etterhvert kommer det nok noen gratisdesign, og det kan også hende jeg starter med å lage personlige design. Men om det blir 100% gratis er jeg ikke helt sikker på enda, vi får se hvor stor interesse det blir. For helt ærlig så syntes jeg nesten det blir feil å ta betalt for et design.. Men tiden får vise hva det blir til, for det vet jeg helt ærlig ikke for øyeblikket.

Designet jeg har nå, er nok veldig likt det forrige jeg brukte, altså et gratis design fra Silje Lien, med tanke på at jeg har brukt samme type oppsett og "lånt" endel koder fra henne. Det er også grunnen til at jeg har nevnt henne i "Copyright"-boksen i sidemenyen(den helt nederste boksen)

Hva syntes du om denne varianten av et design?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits