desktop backround 0


Det bare falt meg inn, sånn helt plutselig. Jeg var så lei av den gamle bakgrunnen jeg hadde på pc'en, samtidig som jeg ville ha noe litt mer unikt. Så ja, hvorfor ikke da lage en egen bakgrunn, hvor jeg bruker måndentlige temaer? Dette er garantert noe jeg kommer til å fortsette med, ettersom jeg definitivt ikke kan ha en august-kalender igjennom hele året, right? Vurderer faktisk å lage noe for september allerede idag, ettersom jeg ikke har noe mer produktivt å gjøre...

Yah, så det var vel det jeg hadde å si, though..

 

#Pc #Design #Tema #Månede #August

Jeg setter igang med å lage design igjen! 0

Jeg beklager virkelig den lange ventetiden til dere som har bestilt design av meg. Jeg har rett og slett måttet ta meg en lang ferie fra det da jeg ikke har eid noen form for inspirasjon eller hatt ork(beklager igjen), men nå er jeg forhåpentligvis tilbake også på den fronten. Ettersom jeg ikke har fått svar/blogger har blitt slettet av de øverste på listen, begynner jeg nå med bloggen til Benedicte. Så fort jeg kommer ned venteliste kan det også hende jeg åpner for å ta imot nye bestillinger igjen, men jeg orker desverre ikke milevis-lange ventelister.

 

To nye design er ferdig 0

June Johansen og hennes søte Thea Sofie har fått nytt design. Et par små modifiseringer siden print-screen ble tatt, men stort sett likt. Det virker i alle fall som at hun trives med designet. Klikk her for å se bloggen.

Ulla og hundene har også fått seg nytt design, hun også virker utrolig fornøyd! Har aldri vert borti noen som har så mye pent og si! Hun har også dedikert et innlegg til meg. Tusen takk, Ulla! Se bloggen her.

Forhåpentligvis får jeg levert ut kodene til to nye design innen de neste dagene, så jeg har mulighet til å starte på noen nye! Med andre ord, det er nok ikke lenge til det kommer enda et slikt innlegg, hehe

NB: Viktig informasjon om design-bestillinger!! 4

Må virkelig si jeg har blitt mye mer populær enn hva jeg hadde beregnet. Jeg har for øyeblikket 16 stykker på venteliste (Helt seriøst hele SEKSTEN stykker!) og begynner å føle litt tidspress. De som står nederst må jo virkelig vente lenge, stakkars! Jeg syntes det er fælt at jeg må la folk vente så lenge på et design, så derfor har jeg bestemt meg for å "pause" forespørslene på design. Noe som tilsier at jeg ikke tar imot flere forespørler på design før ventelisten har blitt betraktlig mye mindre! 

Men; Selvførgelig kommer jeg tilbake med dette. Dette er noe jeg virkelig liker å holde på med, samtidig som jeg lærer mye nytt hele tiden. Så vil du virkelig ha design, så må du forbrede deg på å vente til jeg er tilbake, eller så finnes det utrolig mange andre flinke designere der ute! Også er det jo også mange fine gratisdesign hvis du vil ha dette i mellomtiden.

EDIT; Alle som allerede har sendt forespørsel om design får design, men jeg gjør dette for å jobbe med ventelisten! Det vil tilsi, ingen NYE blir satt opp på liste, men de som står der allerede får design!


Jeg har også hatt lyst utrolig mange ganger til å starte ordentlig opp å blogge igjen. Men hvorfor starter jeg ikke? -Jo, fordi jeg ikke kan skryte på meg at livet mitt er serlig innholdsrikt for tiden. Jeg er heller ikke flinkest til tema-innlegg. Så derfor, har jeg bestemt meg for å ikke direkte komme tilbake, men blogge litt innimellom. Sånn type kanskje et foto-innlegg eller to, eller om det plutselig skulle skje noe ikke fullt så kjedelig i hverdagen min!

Photo by me

Nytt gratisdesign er ute! 3


Nytt gratisdesign, denne gangen ble det blått. Jeg brukte et ordtak om musikk i headeren. Guider på hvordan du bytter header kommer på bloggen etterhvert, men for øyeblikket må du spørre meg om du ikke får det til.
Du kan finne gratisdesignet ved å klikke her, eller å gå under kolonnen "Design" i menyen under headeren.

Hva syntes du om gratisdesignet?
Forslag/ønsker til neste gratisdesign? 

Nye design ferdig 3

Den siste tiden har jeg brukt ganske mye tid på design. Jeg har blandt annet vert så heldig å få lov å lage design til Leneogmine.blogg.no og til Holmeslet.blogg.no. Dette har vert utrolig morsomt, så her kan dere få se hva som har blitt gjort. 

Lene sin blogg går mest ut på trening, så hun endte opp med dette designet, som det også virker som hun ble veldig fornøyd med:
Klikk her for å komme til hennes blogg

Holmeslet derimot er ikke veldig rosa av seg, og ville ha noe som ikke inneholdt rosa. Med ganske frie tøyler lagde jeg først dette designet til henne:

Dette designet syntes hun var fint, men alikevel ble for søtt til sin egen blogg, så jeg fikk da en litt bedre beskrivelse og en header hun hadde laget selv, og jobbet vidre. Da kom vi frem til det designet her, som hun ble kjempefornøyd med:
Klikk her for å komme til hennes blogg

Dette designet har jeg da som sagt ikke laget headeren på, men resten når det kommer til koding er gjort av meg. Jeg vil også takke for et utrolig koselig innlegg på bloggen hennes, som hun har skrevet om meg.

Hva syntes du om designene? Jeg tar gjerne imot både positiv og negativ kritikk!

Disse designene kommer også snart opp under portefoljen min, så dere lettere kan finne frem til de.

Design-jobbing for fullt 1


// Stilig takpynt inni en låve i Christiania i Kjøbenhavn \\

 

Denne dagen har jeg tenkt til å ta fri fra stort sett alt og tilbringe lang tid forran pc-skjermen med design-jobbing. Dette har rett og slett blitt litt nedprioritert i det siste da jeg har hatt endel annet å gjøre, samt å pleie formen min. Innimellom skole og venner så blir jeg generellt veldig sliten, så da har jeg ikke overskudd til å klare alt. Jeg beklager så mye for dette, men håper ikke dere som har satt dere opp på venteliste blir så altfor sure for dette. For min del syntes jeg det er viktigere å klare å holde meg unnav sykehuset, enn å klare å få ferdig alle designene fortest mulig.

Men, idag håper jeg å få ferdig i det minste èt design, så håper vi i alle fall at jeg klarer å få til dette.

Oppdateringer på design-fronten 1

Portefoljen min er blitt oppdatert i det siste, jeg har vert flink pike å gjort ferdig endel design, slik at det nå gjenstår 2 personer på ventelisten. Så derfor vil du finne de nyeste designene jeg har laget øverst i portefoljen min og eldre design lenger ned. I det siste så har jeg da klart å fullføre dette;


Design til Bjørn Fredrik. Designet ble laget rett før jeg fikk lagt ut her på bloggen at jeg lager design. Morsom utfordring!


Design til Eline og Gina. Desverre bruker de nå ikke designet mitt, tror de fant et annet gratisdesign de heller ville bruke.


Design til Pleasure and Teasing. En utrolig spennende oppgave som var veldig morsom å utføre. 

Tusen takk for at dere velger å få design fra meg, til tross for at det kan ta litt tid. Er kjempemorsomt å få lov til å jobbe for dere, virkelig! Om du også vil ha design, så lager jeg dette gratis, og du kan lese mer om det ved å klikke her.

Alle bildene er linket direkte til deres blogg, så du kan få se bloggene og designene. 

Kritikk til designene?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits