Noe jeg virkelig ikke skjønner 1

Stort sett alle foreldre/besteforeldre, lærere, generellt voksne personer ser med som noe jeg velger å kalle et englebarn. Jeg røyker, jeg fester og drikker alkohol, jeg farger håret i sprø farger, har hatt forskjellige merkelige klesstiler og jeg kan være en stor drittsekk om jeg føler for det. Enda så skal alle være så "glad i meg", og at den tyrkiske veninna mi med superduper strenge foreldre fikk lov til å være venner med meg, er noe jeg virkelig ikke skjønner. Jeg hadde rødt, blått, svart og lilla hår mens jeg var ofte der, jeg klippte meg så jeg hadde hanekam og enda var de bare utrolig stolte for at veninnen min var venner med meg. De viste meg frem til familie i Tyrkia på cam og de inviterte meg hjem hele tiden. Greit nok, så visste de ikke at jeg røyket og var på fest, men jeg var fortsatt en super jente i deres øyne. De vet fortsatt ikke at jeg røyker eller drikker, det samme vet de heller ikke om sin egen datter.

Eneste bildet jeg fant fra tiden med blått hår.. Kusina mi med rosa jakke.

Lærerene jeg har hatt opp igjennom har, til tross for at de har visst at jeg røyker, sett meg som et englebarn. På Hurum så skulket jeg, jeg stod på rektors kontor og kjeftet læreren min opp og ned i mente, jeg skjellte ut lærerene som tok meg i røyking og gjorde aldri ei eneste lekse. Men jeg var fortsatt et englebarn? Er det kun fordi jeg faktisk følger med i timen, gjør det jeg skal og ikke prater med alle rundt meg om abolutt alt annet? 

Lærerene nå ser meg også slik. Jeg skulker ikke, jeg blir ikke "tatt" for røyking, rett og slett bare for at det er Vgs, og jeg gir lærerene respekt. Jeg lever for at jeg oftest er snill mot de som er snill mot meg, og det har jeg en følelse av at jeg kommer langt med. Besteforeldre og andre voksne personer ser meg som mer voksen i hodet enn de fleste andre på min alder, de ser meg som en person med mye respekt og en form for et englebarn. Ja, det er greit at jeg har respekt og at jeg ikke oppfører meg som en 3-åring, men alikevel vil jeg ikke kalle meg selv et englebarn. Jeg tok opp dette med mamma også, og hun også syntes det er merkelig, haha.

Hva bestevenner er til for 0

// Kilde til bildet \\

Jeg har tilbrakt dagen idag sammen med besteveninnen min på hjemstedet mitt, Tofte idag. Desverre er det så alt for lenge mellom hver gang jeg får sett henne nå etter jeg flyttet, så jeg tror virkelig vi har lært det å sette pris på tiden vi har sammen. 

Denne dagen har egentlig vert helt fantastisk til tross for at det ikke akuratt er så varmt ute enda. Vi har virkelig fått pratet endel, samtidig som vi har spøkt og hatt det morsomt sammen. Besteveninnen min, altså Line er virkelig en god venn. Vi kan gråte, le, være alvorlige og dele alt. Jeg kunne aldri ønsket meg noen bedre bestevenninne, for vi er virkelig der for hverandre når det trengs, enten det er alvorlig, trist eller morsomt. Gutteproblemer, venneproblemer, skole, ja alt kan vi dele, diskutere og hjelpe hverandre med. 

Nei, nok positive ting om min beste venn. Dagen min har vert super, noe jeg virkelig trengte! Så da gleder vi oss bare til imorgen.

Har du en slik bestevenn, som du virkelig kan dele alt med? 

Gratulerer med dagen 0


I annledning dagen her, vil jeg få gratulere min herlige mamma med 41 års dagen. Desverre er ikke mamma så fotogen at det gjør noe, så dette var det beste bildet jeg fant av henne. Gratulerer masse med dagen mamma! Kos deg, det fortjener du. Selvom dagen kanskje ikke har vert den beste hittil, så håper jeg den kan ta en positiv vending snart. Så da håper vi på det beste, og gratulerer vidre.

Skrivesperre sa du? 0

Det har blitt lite blogging i det siste og grunnen er relativt enkel, for jeg har opplevd noe jeg utrolig skjelden opplever, nemlig skrivesperre. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive om og føler aldri jeg har "nok" å skrive om for å lage et helt innlegg som kunne ha vert av interesse. Jeg føler ikke jeg klarer å skrive noe som kunne vert av interesse for noen, ikke en gang meg selv! Så derfor har jeg heller lagt bloggen litt på hylla, slik at jeg kan prøve å oppleve litt istede for å skrive bullshit som ikke intresserer noen. Så om dere ikke hører fra meg på noen dager, kan nok dette være grunnen. For nå skal jeg endelig få dra i stallen igjen og det er ikke lenge igjen før kjæresten kommer nedover, så jeg har stort sett bare gleder fremover. I en stund, hvertfall. Så nei, jeg er verken dø, skadet eller forsvunnet, det er bare skrivesperren som har tatt taket....

Things to do, before I die - 1

Som de fleste andre, har jeg noen mål i livet, om hva jeg rett og slett bare må gjøre før jeg en gang dør. Her er en liten liste over hva jeg vil gjøre:

Alle bildene er lånt fra WeHeartIt.com og redigert av meg

Jepp, jeg har utrolig mange ting jeg virkelig har lyst til å gjøre i løpet av livet. Så for min del burde jeg få et langt liv, med en jobb som gir meg ganske mye fri og endel penger, hvis jeg skal klare alt, hehe. Men klarer jeg å gjennomføre planene mine, og komme dit jeg vil med karriære, så skal det nok gå bra. Eller så får jeg hoppe over til plan B, og finne med en rik mann som kan spandere alt på meg, hahaha

Har du noe du gjøre før du dør?

Et innlegg dedikert til min kjære 2

Mens dagene tusler og går slik som de normalt skal og de fleste har det helt greit, sitter jeg med nedtelling. Jeg teller dager til jeg får se gutten min igjen. Det er noe som er litt negativt med avstandsforhold, man får ikke se hverandre så ofte som det man ofte får om man ikke bor så langt unnav hverandre. Men, jeg kan faktisk snu det litt til noe positivt også, for når man ikke ser hverandre så utrolig ofte så savner man hverandre mer og lærer å verdsette tiden man har sammen ekstra mye, samtidig som man må ha tillit til den man er sammen med fordi du ikke kan være med personen hele tiden. Så egentlig tror jeg det styrker et forhold ganske mye, for å være helt ærlig.

Daisypath Anniversary tickers

 Vi har virkelig hatt en herlig tid sammen, og jeg vil virkelig få si at denne gutten er alt jeg ønsker meg! Han er verdens snilleste, han er verdens herligste. Jeg vet, stort sett alle jenter sier dette om kjæresten sin, men hvem er det som kjøper nye sko til dama si, fordi han fant en muskelknute i leggen hennes, å mener hun burde slutte å gå med høye heler, for å tenke på helsen hennes? Hvem er det som sendte med en masse pakker med Beef Jerky sammen med julegavene til kjæresten og lillesøsteren, fordi han visste hun ikke hadde fler? 
Jeg må virkelig si det, at jeg har funnet en person jeg virkelig liker utrolig godt, og som jeg ikke minst har blitt utrolig glad i! En person som jeg virkelig håper jeg kan tilbringe en god tid sammen med, og en som virkelig har tatt meg med storm. Jeg hadde selv aldri trodd at jeg noen gang kom til å finne en person som Eskild, helt sant. Vi har så utrolig mye til felles, samtidig som vi har egne interesser. Vi er utrolig like på mange punkter, og når vi sitter å diskuterer ting, kommer vi ofte frem til akuratt samme løsning, begge to. Dette, samtidig som at han er så utrolig snill og så omtenksom, ja-Jeg har virkelig funnet verdens herligste gutt!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits