#20 days - day 20 1

 • Skrevet:08.02.2012 Pixel Icons Klokken:18:18 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.

Gatas Parlament - Vårkåt Isabell. 

Yves Larock - Rise Up

Train - Marry Me

Virkelig, jeg klarer ikke å gå lei disse sangene. Tre vidt forskjellige sanger forsjåvidt, men alikvel så er det ikke mulig å gå lei. For de som har hørt den midterste før, så vet de nok at denne er greit gammel men dette stopper ikke meg, jeg har hørt på den siden første gang den gikk på MTV. Ja, den gang MTV faktisk var en musikk-kanal, ikke slik som nå. Den siste, altså Marry me, den kom i 2010, så denne er heller ikke akuratt av de nyeste, men hallo, hvem blir lei slik musikk? Sangene er både fengene og jeg klarer vertfall ikke å gå lei de.

Nå skal jeg sette meg ned å jobbe litt mer med designene jeg har fått bestilling på, for øyeblikket står det fire stk. på venteliste noe jeg syntes er ganske morsomt. Har du lyst på et design også kan du komme til innlegget ved å trykke her!

#20 days - day 19 0

 • Skrevet:07.02.2012 Pixel Icons Klokken:17:44 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 19 - Et bilde av håndskriften din

Lekse om Nyrealismen
Litt random bilde av en lekse om Nyrealismen, men slik ser vertfall min håndskrift ut. Sånn halvveis leselig, håper jeg haha.

Etter å ha hatt rørleggere løpende inn og ut i hele dag, samtidig som snekkerene, så er det virkelig deilig å endelig ha en do som virker igjen og vinduet på do er endelig på plass, med lister. Til tross for at det ser ut som at vinduet er satt opp ned, så er jeg fornøyd. Ingen ting er bedre enn å kunne sitte uforstyrret på do, hah, er nok mye som er bedre enn det, men. 

#20 days - day 17 & 18 0

 • Skrevet:06.02.2012 Pixel Icons Klokken:22:52 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 17 - En artist du liker. (jente)

Day 18 - En artist du liker. (gutt)

Siden jeg rett og slett glemte dette igår blir det dobbelt opp i innlegget idag, men siden det var ca likt, så går vel det også bra.

Jeg må virkelig si at jeg liker Hayley Williams, dama er jo bare råtøff, helt seriøst!
Hu har helt sykt kule hårfarger, samtidig som hun rett og slett bare er dødskul. Beklager men klarer ikke å forklare mer om hvorfor jeg egentlig liker denne dama så godt, men jeg syntes bare hun er rå. Stygg kan jeg heller ikke akuratt påstå at hun er, hehe.

Når det kommer til gutter, må være Chris Brown tror jeg. Jeg misunner virkelig danseferdighetene hans. Han har stemme, utseende og kan virkelig danse. Hva mer trenger han? Bra sanger lager han også forresten, hehe


Jeg har forresten fått inn to forespørsler om jeg kan lage design, så morsomt! Jeg syntes det er utrolig morsomt å holde på med design og tidligere idag endret jeg designet på fotobloggen min også. Har altså sittet med Notepad++ og skrevet HTML en god stund, hehe. (Jeg må innrømme at jeg har lastet ned designet fra Theme garden, men jeg har endret greit mye i HTML på egen hånd). Så, da har jeg noe å holde på med imorgen! Vil du også ha design? Klikk her

#20 days - day 16 0

 • Skrevet:04.02.2012 Pixel Icons Klokken:13:22 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten


Bildet tatt i 2001(?), her kysser jeg fetteren(?) til lillesøster på kinnet, hahaha

Pappa og meg utenfor barnehagen. Bildet tatt i 2002(?) Jeg savner pappa, jeg

Jepp, jeg har nok vokst litt, men jeg har nå fått høre at jeg var en sjarmør som liten, haha. Har jeg forandret meg mye?

#20 days - day 15 1

 • Skrevet:03.02.2012 Pixel Icons Klokken:20:41 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 15 - Ti ting du ønsker deg

1. Et ordentlig macro-objektiv til kameraet mitt
2. En ordentlig kamerasekk(Kameraveska jeg har nå er så liten, så jeg får ikke plass til annet en standarobjektiv PÅ kameraet.
3. UV-filter og Polaroid-filter til kameraet
4. En stasjonær pc til bilde oppbevaring og bildebehandling
5.  Et av disse håndlagde mobildesklene fra Fokiva _link_ eller _link_
6. At formen min skal bli bra, slik at jeg kan klare å fullføre skoleåret
7. En sommerjobb
8. Gode karakterer, slik at jeg har mulighet for vgs
9.  Å kunne tilbringe mer tid med kjæresten
10. Å få eget domene
 
Det var så utrolig pent lys ute istad, så jeg klarte ikke å la vær å knipse noen bilder

Ønsker vi noe likt? 

#20 days - day 13 0

 • Skrevet:01.02.2012 Pixel Icons Klokken:12:29 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.

Jeg har ikke noen sånne voldsomt store "forelskelser" innen kjendisvernen, og jeg er nok også en av de som har innsett at det bare hadde blitt for dumt å vente hele livet på at den du syntes er hot, skal bli din. Jeg har også innsett fakta om at det er mange pene gutter der ute, men kjærlighet er så utroolig mye mer enn bare et utseende.
Men, jeg kan jo skrive om en fra kjendisverdenen jeg virkelig jeg må si det kribler litt ekstra i busene når jeg ser. Det er jo selvførgelig ingen andre enn, Taylor Lautner!
Helt seriøst, hvem jente der ute kan med hånden på hjerte si at de ikke finner noe som helst tiltrekkende hos denne fyren? Herlighet, bare se på han da! Det er nam nam, men samtidig uoppnåelig.

#20 days - day 12 1

 • Skrevet:31.01.2012 Pixel Icons Klokken:19:57 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 12 - Sminken du bruker.

I hovedsak bruker ikke jeg serlig med sminke, men om jeg først sminker meg så bruker jeg dette;
 
På det siste bildet har jeg på meg sminke, slik ser jeg altså ut om jeg først sminker meg. Natural beauty, thats me! Haha, beauty, yeah right! 

#20 days - day 11 0

 • Skrevet:30.01.2012 Pixel Icons Klokken:19:21 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.

Living in love, ja. Det er vel kanskje ikke av de aller vanligste bloggnavnene, etter hva jeg har fått med meg, ettersom disse gjerne skal inneholde vertfall for- eller etternavn. Men bloggnavnet mitt er ikke akuratt dette. Jeg har faktisk skrevet et innlegg om grunnen til bloggnavnet, så jeg kan jo referere litt til det. Som jeg har skrevet i innlegget om kun dette; "Bakgrunnen for dette navnet kommer hovedsakelig fra da jeg skulle lage en fotoblogg, men jeg kom ikke på et eneste navn jeg kunne bruke. På den tiden var jeg da rimelig forelska i x-en min, som da utgjorde navnet. Men jeg ser ikke noe negativt i navnet, med tanke på at det ikke inneholder noe navn eller slikt. Ettersom jeg også er en ganske poetisk person, passer også navnet. Og jeg kommer alltid til å være forelsket i kameraet mitt, hehe" 
Slutter heller aldri å være forelsket i denne herlige skapningen, altså hesten Storm. En virkelig viktig støttespiller i mitt liv!

#20 days - day 10 3

 • Skrevet:29.01.2012 Pixel Icons Klokken:22:01 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 10 - Din verste uvane.

Jeg tror jeg har to store uvaner, for å være helt ærlig. Det ene er å bite negler, noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske.  Jeg har ikke klart å slutte til dags dato, men jeg har blitt flinkere, så nå klarer jeg faktisk å spare litt på neglene. Jeg har blant annet blitt flink til å spare opp en og en negl, slik at jeg bevisst "holder meg unnav" den/de neglene. Dette kan også være et tips til andre som sliter med dette, slutt på en og en negl av gangen. Dette kan faktisk være enklere enn å slutte med alle på en gang!

Min andre store uvane, er at jeg er en godtemoms. Det trenger i hovedsak ikke være godteri heller, men hvis noen setter noe på bordet(jeg er værre hjemme enn borte), så er jeg veldig flink til å tømme det. Jeg kan ikke noe for det, men det står der og frister meg konstant, så da klarer jeg ikke å la være. Så derfor er jeg egentlig glad når mamma setter noe sundt på bordet, for da tømmer jeg det istede for sjokolade, kaker eller lignende. Hehehe
Bildet er av godteboksen på rommet mitt. Alt for mye godt, hvor av alt for lite av det er sunt.....

Nå skal jeg stupe tilbake til TV'en og Åndenes Makt. Etter dette er planen å finne senga for å prøve å få seg litt søvn. Det er jo tross alt skole imorgen.

Hva er din verste uvane?

#20 days - day 9 1

 • Skrevet:28.01.2012 Pixel Icons Klokken:23:33 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 9 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.

 • Jeg gleder meg til høsten, da skal jeg begynne på ny skole og jeg håper jeg kommer inn på linjen jeg vil. Jeg gleder meg til nye folk, nye fag og rett og slett å begynne litt på nytt. 
 • Jeg gleder meg til jeg blir 18. Ikke mest fordi da kan jeg kjøpe alkohol og røyk selv, men fordi da kan jeg ta lappen på bil, så jeg ikke er avhengi av noen andre sånnset lenger, jeg kan flytte ut, uten at noen kan si noe på det, jeg har lov til å gjøre stort sett som jeg vil. 
 • Jeg gleder meg til jeg får se kjæresten igjen, noe som egentlig burde si seg selv.
 • Jeg gleder meg til at jeg kan se mot litt lysere tider, for jeg er bokstavelig talt dritt lei av å være syk. Jeg føler jeg har vert syk i et halvt år, nå..

Må si jeg også gleder meg til det hvite som ligger på bakken her blir borte. Da blir jeg glad, for da kommer varmen

#20 days - day 8++ 0

 • Skrevet:27.01.2012 Pixel Icons Klokken:15:36 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 8 - Hva gjorde du idag?

Joda, med tanke på formen min som er så utrolig fin for tiden, så har dagen gått med til soving, prate med kjæresten, mer soving, litt mer prating med kjæresten og å få på plass "Følg bloggen"-boksen i sidemenyen. Så da kan du følge bloggen på bloglovin og Blogkeen. Se til venstre, til sidemenyen, eller nederst i dette inlegget så vil du finne linker. I tilegg har dagen vert toppet med smerter både i hodet og magen, mellom soveøktene.

Litt bokeh stil fra jeg var i Oslo
 

Sånn ellers så er det slik dagene går, men derimot nettene er værre. Ser du bort  i fra i natt har jeg sovet totalt 4 timer på to døgn, og disse fire timene var da det ene døgnet fordelt på to økter. Så utrolig morsomt med så utrolig mye søvn, når jeg er vant til å sove så utrolig lite fra før. Dovendyret som jeg er, så har jeg totalt klart å sove 18 timer i strekk. Ja, faktisk helt sant. Så thumbs up for alt for mye søvn for tiden!

Dette innlegget skulle også vært postet igår..

#20 days - day 5 1

 • Skrevet:24.01.2012 Pixel Icons Klokken:17:18 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 5 - Noe du savner.

Her må jeg virkelig trå til med noe ganske orginalt, altså sommer! Jeg tror virkelig ikke jeg er den eneste som savner sommer og jeg må si dette er noe av det jeg ser oftest som facebook-statuser og som svar på spørsmål om savn. Men jeg må ærlig si det at jeg ikke er så veldig glad i snø. Greit nok, så er det morro å ha snøballkrig eller å ake litt, men jeg syntes det er kaldt, altfor hvitt og glatt. Helt ærlig er ikke vinteren noe jeg er veldig glad i, for stort annet en fotomulighetene. 

_Kilde_

Hvem savner vel ikke denne tiden? Varmt i vannet, sol og en masse venner samles på kveldene, ingen store jakker eller luer og bare kos.

Men det er noe helt annet jeg også savner, eller ikke noe, men noen. Jeg savner kjæresten utrolig mye og det er grunnen til at jeg hater avstandsforhold, rett og slett fordi man ikke har mulighet til å se hverandre så ofte, noe som gir et utrolig stort savn. Jeg gleder meg utrolig mye til å se han igjen og endelig få klemme han, kose han og vite at han bare er min igjen. Det er en så utrolig deilig følelse når jeg endelig ser han, og jeg tror det at vi ikke kan se hverandre så utrolig ofte, jeg tror at det gjør at vi setter ekstra pris på tiden vi har sammen. Guud som jeg savner han.

Dette innlegget skulle egentlig vert postet igår

#20 days - day 4 2

 • Skrevet:22.01.2012 Pixel Icons Klokken:16:05 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day 4 - Noe du gruer deg til.

Er det noe jeg gruer meg til, så er det å få vite hva jeg kommer opp i på eksamen. Ikke eksamen direkte, men å få vite hva jeg kommer opp i. Rett og slett av den grunn, at hvis jeg kommer opp i for eksempel matte, så er jeg død. Hadde det ikke vert for hvem lærer jeg hadde i 8 og 9ende klasse, så hadde jeg ikke hatt problemer med matte, men desverre så har hun ødelagt for meg.. Det har faktisk streifet meg å ta opp matte som enkelt fag, hvis jeg ikke klarer å forbedre karakteren min etter et år på vgs. 

Det er også noe annet jeg gruer meg til, i ca samme kategori, og det er når vi får vite hva vi har kommet inn på på vgs. Jeg gruer meg til dette, rett og slett fordi at jeg har en stygg følelse av at jeg ikke kommer inn på det jeg egentlig vil, med tanke på at karakterene mine har sunket så utrolig mye det siste halve året. Men det er rett og slett bare tiden som får vise hva som egentlig skjer, for det er bare en måte å finne ut av det på, og det er rett og slett og ikke tenke alt for mye på det, samtidig som man venter.

Hva gruer du deg til?

#20 days - day 3 3

 • Skrevet:21.01.2012 Pixel Icons Klokken:17:11 Pixel Icons Kategori: Challenges

#Day 3 - Et magasin du leser.

Når jeg så hva dagens challenge gikk ut på, ble jeg nesten litt lettet over at jeg kjøpte meg et foto-magasin i oslo. I hovedsak så leser jeg ingen blader, og jeg tror det er flere år siden jeg sist kjøpte meg et blad, før jeg kjøpte det siste nå nylig. Men nå har jeg virkelig blitt en fast tilhenger av foto-magasiner. Jeg vet ikke om jeg nødvendigvis vil kjøpe samme blad hver månede, men jeg vil vertfall kjøpe meg et foto-magasin. Etterhvert kommer jeg vel også til å finne min favoritt, håper jeg. Så jeg kan ikke peke til èt spesifikt magasin jeg leser, men heller til kategorien foto

Dette er bladet jeg kjøpte sist, altså Digital Camera World. Hvis du vil lese mer om bladet vil jeg referere til et innlegg jeg har skrevet spesifikt om det, som du da kan finne her >link<

Hva slags magasin leser du?

#20 days - day 2 0

 • Skrevet:20.01.2012 Pixel Icons Klokken:19:28 Pixel Icons Kategori: Challenges

Å finne mine tre favorittsanger for øyeblikket har faktisk vert noe jeg har tenkt lenge over. Jeg har bokstavelig talt sliti med å klare å sette opp en "Topp 3-liste". Jeg har kanskje en merkelig musikksmak, ettersom (vertfall etter det jeg har fått med meg) så er stort sett alle på min alder utrolig opphengt i liste-pop, og nesten bare det. Ja, jeg hører endel på liste-pop jeg også, men med en god blanding av bla 80-talls, metall og diverse annet innblandet. Jeg hører egentlig på noe av nesten alt av musikk-stiler, for å være ærlig. Men, tilbake til topplisten, så tror jeg det blir disse sangene, for øyeblikket:

musicnodes
1:Train - Marry Me
musicnodes
2: Cobra Starship ft. Sabi  - You Make Me Feel...
musicnodes
3: Don Omar - Reggaeton Latino
(Nå håper jeg at den musikkspilleren blogg.no bruker virker, ettersom dette er første gangen jeg bruker den, hehe)

#20 days-challenge 0

 • Skrevet:19.01.2012 Pixel Icons Klokken:23:38 Pixel Icons Kategori: Challenges

Day1 - Et bilde fra i dag.

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.

Day 3 - Et magasin du leser.

Day 4 - Noe du gruer deg til.

Day 5 - Noe du savner.

Day 6 - Antrekket ditt i dag.

Day 7 - Det du kjøpte deg sist.

Day 8 - Hva gjorde du idag?

Day 9 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.

Day 10 - Din verste uvane.

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.

Day 12 - Sminken du bruker.

Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.

Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.

Day 15 - Ti ting du ønsker deg

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten

Day 17 - En artist du liker. (jente)

Day 18 - En artist du liker. (gutt)

Day 19 - Et bilde av håndskriften din

Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.

For å kunne klare å få noe inspirasjon om hva jeg kan blogge om, så tenkte jeg å prøve meg på denne 20-dagers utfordringen. Jeg tror jeg skal klare det, og jeg håper jeg klarer å gjøre litt mer ut av det en hva jeg har sett på enkelte blogger, hvor de bruker kjedelige bilder og lite tekst. Ikke noe styggt ment mot noen, men jeg vil prøve å gjøre det slik jeg liker det. Så da kan jeg vel egentlig begynne med dag 1 i dette inlegget:

 

Dag 1: Et bilde fra i dag 

Kanskje ikke av de aller beste bildene jeg har tatt, men konseptet så bedre ut i virkeligheten en hva det endte opp som i gjennom kameraet. Bildet er tatt av en te-lysestake som dette da er hvordan de ser ut på utsiden når du brenner lys i de. Det lyser opp ganske godt og er veldig pent å se på, men ble ikke så pent på bildet. Men det var verdt forsjøket. 

Hensikten bak bildet var å få med bevegelsene som blir gjort av flammen i lysestaken, men med tanke på at lillesøster ikke ville la meg være i fred, samtidig som jeg ikke fikk kameraet til å stå alt for stødig heller. Er ikke bare bare å ta bilder i totalt hjemme-mekket "studio" med en serviettholder som kamerastativ(jeg brukte det første jeg fant) og en bordbrikke som bakgrunn. 

Huff, man har sine dager, haha!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits