The earth laughts in flowers 3

  • Skrevet:09.02.2015 Pixel Icons Klokken:17:11 Pixel Icons Kategori: Blomster

Jeg er egentlig super glad for at min hvite orkide endelig har begynt å blomstre. Jeg merker godt det at de har en lang hvileperiode, for min brukte ca 1 år på å blomstre igjen. Den har nå i alle fall fått masse nye fine blader da, så litt livstegn har den i alle fall vist!
Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er spesielt glad i hvite blomster, men hvite orkideer er bare nydelig. De ser liksom så uskyldige og har et slikt dust preg over seg, så jeg kan ikke annet enn å være glad i denne vidunderlige skapningen 

Blomster-helg 6

  • Skrevet:06.02.2015 Pixel Icons Klokken:21:12 Pixel Icons Kategori: Blomster

De siste dagene i uka har jeg tilbragt på sofaen så fort jeg har kommet hjem fra jobb. Formen er så absolutt ikke på topp, så jeg er så utrolig sliten når jeg kommer hjem. Har faktisk mest lyst til å gå å legge meg nå, klokken 21 på en fredag! Så derfor har det ikke kommet mest oppdateringer fra meg i det siste. Men idag tenkte jeg at jeg i alle fall kunne vise frem noen bilder og kreasjoner fra jobben den siste uken. Her har man virkelig fordelene med å jobbe i blomsterbransjen 


Så, nå tar jeg helg, med strikketøyet, pleddet og ullsokkene, så får vi håpe på bedre form og at jeg kan komme sterkere tilbake neste uke. Ha en fortreffelig helg! 

Gaven med det lille ekstra 5

  • Skrevet:01.02.2015 Pixel Icons Klokken:18:14 Pixel Icons Kategori: Blomster

Hva med å gi bort en gave, hvor den er dekorert litt ekstra? Dette var noe jeg lagde i november engang, med andre ord kanskje ikke den tiden man tenker mest på å gi bort eller å kjøpe et fuglebad. Men, jeg må si jeg syntes det var utrolig koselig når kunden kom å spurte om vi kunne gjøre noe med dette for å "piffe" det opp litt. 

Dette kunne stå på et bord, sjenk, i gangen eller lignende helt til blomstene ikke lenger var så pene, for så å bli satt ut i hagen til pryd for øyet og glede for fuglene når våren kommer. Ikke trenger det å bli så fryktelig dyrt heller. Om jeg ikke husker helt feil tror jeg fuglebadet med blomster kom på rundt 300,- totalt. Med andre ord, en super gave! 

#Blomster #Høst #Vår #Fuglebad #Hage #Dekor #Dekorasjon #Blomsterdekoratør

så mye mer enn en bolle med vann 7

  • Skrevet:29.01.2015 Pixel Icons Klokken:18:10 Pixel Icons Kategori: Blomster


Jeg må beklage for den rotete bakgrunnen, men en glassbolle som til vanlig veier et par kilo, med sikkert 10 liter vann, stener osv. var ganske tungt, og ikke minst kranglete å flytte på. Det var ille nok fra vannkrana og til kasseområdet på jobben!

Tro det eller ei, innholdet i bollen er ekte, det er Dendrobium Orkidè og Eukalyptus blader. Disse er fullt levende, og holdbare selv druknet i vann på denne måten. Egentlig kan du bruke nesten alt du kommer over i en slik bolle, men jeg syntes det er utrolig koselig med både blomster og lys, så derfor syntes jeg dette er en fantastisk idè. Flytekoppene til telysene er også helt supere, nå slipper du å være trist over at de fleste flytelys ble ulovlig! 
Slike boller kan du egentlig fylle med nesten hva som helst, både blåskjell, stener, sommerfugler(falske såklart), grener, kongler osv.. Her er det bare fantasien som setter grenser! Eneste du på tenke på, er om det du har tenkt til å bruke i den tåler vann. 

Hva med deg, hva syntes du? 

#Dekor #Blomst #Blomster #DIY #Interiør #Vann #Dekorasjon #Hjem

back on track..? 2

  • Skrevet:26.01.2015 Pixel Icons Klokken:18:26 Pixel Icons Kategori: Blomster

Det må jeg si, at må er virkelig lenge siden jeg har vert innom her. Men det har jeg nå tenkt til å gjøre noe med. Jeg savner egentlig bloggen litt, så, ikke det er ikke sikkert at jeg kommer til å være innom hver eneste dag, men jeg kan garantere noen oppdateringer i uka. 

Idag har jeg lyst til å starte med å fortelle om de fantastiske islyktene vi har laget på jobben. Disse er super enkle å lage, enten du har form eller ikke. På jobben hadde vi stjerneformede islykt-former, men på moseplassen.no kan du finne flotte måter å lage islykter på uten å bruke forhåndskjøpte former. 
Ved å følge denne linken vil du komme til Moseplassen, og finne gode forklaringer på ulike metoder å lage islykter på!



Det siste bildet ble desverre veldig dårlig når jeg ikke har noe kamera for øyeblikket. Minnekortet mitt har blitt ødelagt, så det er noe jeg må få tak i snart.. 
Men var ikke lyktene bare nydelige? En helt super måte å bruke opp blomster som du vet at bare vil holde en kort stund til. Holder det seg på minusgrader kan jo disse lyktene holde i en evighet! 

 #Islykt #Blomster #Vann #Dekor #DIY #Vinter #Lys 

jippi-ka-yay og litt til 0

  • Skrevet:05.10.2014 Pixel Icons Klokken:18:29 Pixel Icons Kategori: Blomster

Jeg er nok av de man kan si ikke klarer å legge fra seg jobben, på jobben. Jeg er like glad i blomster og planter når jeg kommer hjem, som når jeg kommer på jobb om morgenen. Med andre ord, har jeg ørtogførti planter på den lille plassen jeg kan kalle et hjem. 
Jeg hadde da tatt med med en konge begonia hjem fra skolen når jeg sluttet i våres, noe som ikke gikk fullt så bra, den ble bare sturseligere og sturseligere utover sommeren. Så i et siste forsøk på å redde den, satt jeg den ut. Der glemte jeg den selvfølgelig og hadde egentlig bare tenkt til å hente potten, for å tømme den idag. Men neida, der spirte det som bare det! Se på alle  de små nye bladene som har kommet! Selvfølgelig måtte jeg luke bort litt ugress og ta bort litt døde blader fra andre trær i nærheten, men nå står den så praktfull på skjenken min. *happyface*

Vel, nok blomstersnakk, jeg klarte ikke å holde meg unna strikking heller da, etter det forrige innlegget mitt. Jeg er i full gang med en skjerf, og planene i orden om neste prosjekt. Haha, farlige greier det der med alt det nydelige garnet og oppskriftene som finnes! Og så klarer jeg jo selvfølgelig å få presset inn litt spilling. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke skjønner helt hvordan jeg har tid til alt jeg får til... Hmm..

#Blomst #Plante #Jobb #Hverdag #Elsk #Love #Lidenskap #Strikke #Hobby

little baby boy 1

  • Skrevet:04.09.2014 Pixel Icons Klokken:20:50 Pixel Icons Kategori: Blomster


Gårsdagens utkjøring; nyfødt gutt. Alltid morsomt å jobbe med slike farger. Er så glad i jobben min, det å få lov til å lage slike ting, å vite at man gleder andre. Helt fantastisk <3 

#Blomster #Roser #Lisianthus #Dekorasjon #DIY #Jobb #Nyfødt #Baby #Gutt #Barn #Gave #Foto #Nikon

that boring bottle 2

  • Skrevet:30.08.2014 Pixel Icons Klokken:16:26 Pixel Icons Kategori: Blomster

For tredje dag på rad, kom det kunder innom butikken, som ville ha noe fint til en flaske. Vel, flaskepynt er jeg glad jeg rakk å øve litt på når jeg gikk på skolen, for nå har jeg virkelig fått prøvd meg ut! Første dagen ble det en bøtte med 2 flasker og høstblomster. Igår ble det en cognac flaske i en avlang potte med snittblomster i blåtoner, mens idag ble det vikling på høyt plan, da pynten skulle sitte rett på flasken. Morsomt er det å utfordre seg selv, og for første gang rakk jeg endelig å få tatt et bilde! Her ser du dagens resultat:

Så, mens stemmen min har blitt mer og mer borte eller over i pipetoner, har jeg da fått gjort noe også. Er jo så typisk at man skal bli syk når man har mye å gjøre, men pytt la gå. Er da heldigvis bare stemmen som er litt på bærtur for tiden, er ikke resten av kroppen, så da får heller kundene noe å flire av. Så man får se det positive i det uansett hvordan det går!

#Blomster #Flaske #Cognac #Flaskepynt #Avskårent #Blomsterbutikk #Jobb #Livet #Elsk #Foto 

another bride, another rose 1

  • Skrevet:26.08.2014 Pixel Icons Klokken:23:24 Pixel Icons Kategori: Blomster


På fredag ble det senjobbing på meg, var ikke ferdig på jobb før 23:30, men da hadde vi jammen meg vert effektive også. 3 bryllup, 3 personer som jobbet. 3 Brudebuketter, 4 brudepike-buketter og 9 knappehulls-blomster, totalt. Mange timer med flott klassekamerat og kollega, samt vår fantastiske sjef.

Er utrolig glad for at jeg har fått jobb på den lokale blomsterbutikken, det er så deilig å kunne gå til jobb, og ikke minst er det en fantastisk flink sjef, med kreativiteten med seg til 1000! Helt fantastisk yrke og alltid koselig å slå av en prat med kundene, da jeg kjenner litt til ca 90% av alle som er innom. 

Livet er herlig!

#Blomster #Jobb #Hverdag #Love #Roser #Bryllup #Brud #Blomsterbutikk #Life

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits