Ukens bloggvurdering; Mmarika.com 1

Print screen av Mmarika.com - Klikk her for å komme til bloggen

 Advarsel: Jeg er ærlig, ikke bare snill for å vise noen form for "medlidenhet". Bloggen vil bli vurdert med karakterer fra 1 til 6.

Design: Designet her er veldig, ja jeg mener veldig "plane" og enkelt. Det er rett og slett helt hvitt, med en tilhørende enkel header. Enkle design er i grunnen helt greit det, men akuratt her syntes jeg det blir litt kjedelig. Litt enkle innspill med noen farger i hadde gjort veldig mye.
Karakter: 3

Innlegg: Personlig vil jeg kategorisere bloggen under "fotoblogg". Det er vel hva den er, samtidig som hun har noen få innspill av hverdagen eller andre ting. Når man vet at man kan forvente en fotoblogg så er jeg veldig fornøyd med måten hun gjør det med innleggene dine, men det hadde ikke tatt skade med et bitelitt større skrivefelt, for bildene sin del. 
Karakter: 5

Generellt: Jeg må ærlig si jeg liker bloggen, men at designet vil trekke endel ned. Designet gjør på en måte bloggen litt kjedelig desverre. Dette er en blogg som trenger oppmerksomhet da hun er veldig flink til å ta bilder, og jeg håper hun selv kan se at det er kun hvis du har fargebilder at dette faktisk kan bli noe annet enn ganske kjedelig. Svart-hvitt bilder kommer ikke nok frem om hun ikke får noe som helst farge rundt..
Karakter: 4

Dette innlegget skulle egentlig vert postet på onsdag, men jeg eier ikke blogginspirasjon for tiden, så jeg beklager mye til dere som eventuellt hadde ventet på dette..

Meld deg på ukens bloggvurdering - AVSLUTTET 3


Legg igjen en kommentar hvor du formulerer på en eller annen måte at du er med, så trekker jeg ut en blogg på onsdag!  AVSLUTTET!!

Ukens bloggvurdering; Stordajento91.blogg.no 2

// Ukens bloggvurdering blir av stordajento91.blogg.no - klikk på bildet for å komme til bloggen\\

 Advarsel: Jeg er ærlig, ikke bare snill for å vise "medlidenhet". Bloggen vil bli vurdert med karakterer fra 1 til 6.

Design: Dette er jo et gratisdesign, men med en egen header. Headeren er forresten veldig fin og den passet til resten av bloggen. Noe jeg vil trekke ned for, er at sidemenyen på venstre side ikke er enten på linje med headeren, eller på linje med "blogg-delen". Dette regner jeg med at ikke er hennes egen feil, men på alle gratisdesign er det lov å endre på enkelt-ting, så lenge man ikke fjerner copyrighten. 
Karakter: 3-4

Innlegg: Relativt korte innlegg, noe som i og for seg kan være positivt. Mye smilefjes, som derimot er negativt. Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke liker smilefjes. De hører hjemme under chatting, ikke i et blogginnlegg. Dette er nok noe som trekker mye ned i mine øyne. På bloggen er det mye bilder, som da er bra, men alikevel er de veldig små. Det går ann å få lastet de opp mye større, men får du det ikke til, kunne det vert en fordel å midtstille de, eller ha flere bilder bortover. Innlegget blir fryktelig kjedelig når bildene er så små, samt at du må bla milevis for å komme til teksten. 
Karakter: 3

Generellt: Du skriver mye variert, samt har mye fine bilder, men du trekkes ned for å ha mye smilefjes og små bilder. Gratisdesignet du har valgt deg ut er også et veldig fint og ryddig design, noe som er veldig positivt, med unntak av glippen med sidemenyen.
Karakter: 3+

Beklager om du føler jeg er slem, men jeg advarer alltid om at jeg er ærlig og sier mine ordentlige meninger.

Meld deg på ukens bloggvurdering - AVSLUTTET 2

Klar på en eller annen måte å få skrivi at du er med i kommentarfeltet, så trekker jeg ut en random blogg på onsdag!  Avsluttet, innlegget med ukens bloggvurdering kommer snart!

Ukens bloggvurdering; Motebloggen.com 2

// Print Screen av motebloggen.com Klikk på bildet for å komme til bloggen\\

Advarsel: Jeg er ærlig, ikke bare snill for å vise "medlidenhet". Bloggen vil bli vurdert med karakterer fra 1 til 6.

Først av alt vil jeg jo si at dette er en blogg jeg leser selv, så jeg har faktisk litt grunnlag for å prate om den, hehe.  Når jeg sier jeg leser den så mener jeg også at jeg liker den, så Benedicte har en fare for å komme godt ut av dette.

Design: Designet er et veldig trygt design, veldig oversiktelig og enkelt. Et slikt design har lett for å bli kjedelig, men her vil jeg ikke si at det har blitt det. Du har bilder i mange forskjellige farger som frisker det opp, samtidig som mye inntressangt i sidemenyen din. Et minus er at når du er inne på innleggene så ser du ikke overskriftene. Dette er vertfall noe som har plaget meg endel.
Karakter: 4

Innlegg: Du har jo temaet mote på bloggen din, og dette er du flink med å oppfylle. Samtidig mener jeg du er flink til å legge til det lille ekstra da du skriver litt fra hverdagen din og jobben din. Dette føler vertfall jeg at gjør bloggen mer inntresang. Du har lite eller ingen skrivefeil og mange fine bilder, så jeg vil si at du er veldig flink slik.
Karakter: 5 

Generellt: Du er flink til å variere innlegg, du er snill mot leserene dine og du har et helt greit og fint design. Noen minuspoeng grunnet dette med overskriftene, men alt i alt syntes vertfall jeg at bloggen er veldig bra. Du kunne kanskje hatt en litt mer ryddig sidemeny, men dette trekker ikke så mye ned, syntes jeg.
Karakter: 4+ 

Så morsomt at det var så mange som  meldte seg på ukens bloggvurdering. Til dere som ikke ble trukket ut denne uken, har dere en ny mulighet til å melde dere på på mandag! Og jeg skal også annbefale blogger jeg liker snart!

Vinneren av ukens bloggvurdering 2

Da er vinneren av ukens bloggvurdering ble kommentar nr.3 ifølge random.org. Benedicte Haugaard fra bloggen motebloggen.com.

Jeg må ærlig innrømme det at jeg har rotet meg helt bort i koder og design i dag, så beklager at dette kom sent. Derfor kommer også vurderingen imorgen. Og til alle dere andre som ikke vant denne gangen, neste mandag har dere muligheten til å melde dere på igjen!

Vurdere din blogg? -AVSLUTTET 9


Formuler på en eller annen måte at du er med, i kommentarfeltet, så trekker jeg ut minst en blogg på onsdag!

AVSLUTTET

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits