Sliter du med tørre lepper? 0Jeg er en av de som rett og slett er drittlei av at leppene mine er supertørre. De er, merkelig nok, ikke såre, bare super duper tørre. Jeg er også en av de som vanligvis aldri har noe form for håndkrem i hus, ettersom jeg har bebi-myk hud hele året rundt. Derfor hadde jeg egentlig bare flaks ettersom mamma hadde en slik flaske som på bildet. Hun ba meg smøre det på leppene, til tross for at det ikke akuratt smaker godt. Den trakk inn på 2 sekunder, selvom jeg smurte på et godt lag. Jeg smurte på en gang til, og jeg merker stoor forskjell allerede. 

 

Jeg må si jeg aldri hadde tenkt ut dette selv, men hva gjør man ikke når det er krise? 
Skal jeg fortsette med slike tips?  

Pixlr på mobil 1

Jeg tittet litt Inne på Google Play og fant ut at pixlr har kommet til mobil. Pixlr ekspress heter det faktisk, og det var ganske genialt. Du har ikke så mange effekter på telefonen fra før, men med pixlr, blir det endret. Dette bildet har jeg redigert med pixlr. Hva syntes du?

Grave Encounters 3

Jeg fant denne filmen helt tilfeldig da jeg kjedet meg og bokstavelig talt loket rundt på facebook, fallt inn på en side som omhandlet Gamle Lier Mentalsykehus, for de som vet hva det er (Dette mentalsykehuset er et av de berømte spøkrlses-sykehusene som alle vil besøke. Det foregikk bland annet lobotomering her i de gamle dager, samt mye annet grusomt). 

Filmen virker kanskje veldig overdreven på traileren, men jeg må si det at det er den første skrekkfilmen jeg noen gang har måtte se i flere etapper. Filmen virker veldig troverdig helt frem til slutten. De spiller veldig på at de skal spille inn en episode av programmet "Grave Encounters", hvor de som vanlig har med mye juks, slik som at de betaler en vaktmester for å fortelle en løgn om at han har sett gjenferd, samt å ha en falsk klarsynt med seg. Dette, samt at de får senene til å virke ekte med å bruke endel amatørtrekk, som at de holder på å le seg ihjel og at telefonen ringer osv. 

Filmen fikk meg til å måtte sjekke IMDB for å finne ut om den faktisk var basert på en ekte historie eller at de hadde brukt noen ekte klipp. Desverre var den ikke det, men det er først mot slutten at du føler at filmen ikke er ekte. Da blir den litt overdreven med "gjenferdene". Jeg må virkelig annbefale denne filmen til folk som ikke kan kalle seg lettskremte, men derimot andre burde kanskje vurdere litt om de vil se den. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke er lettskremt og har sett en rekke skrekkfilmer!

Har du sett/hørt om filmen?


Jeg har meldt meg på en konkurranse her, hvor du kan vinne en personlig almanakk. Dette tror jeg er mitt største ønske for tiden, for å være helt ærlig.

Gratis backup av dine bilder 3Har du noen gang tenkt på å lagre dine bilder, dokumenter, skolearbeid, musikk eller lignende et annet sted enn på din egen pc eller eksterne harddisk? Har du noen gang tenkt på hva du skal gjøre hvis pcen din eller den eksterne harddisken din blir stjelt, eller hvis huset brenner ned? 

Med Jotta kan du ta backup av alle slags filer, gratis. Selvførgelig er det også en betalingsfunksjon, hvor du kan få ubegrenset med lagringsplass. Filene dine blir kryptert allerede før de blir sendt fra din maskin, noe som tilsier at ingen kan få tak i de. Tjenesten er også norsk noe det ligger fordeler i, ettersom de går etter norske lover, retningslinjer og personvern.

Om du registrerer deg får du 5gb gratis lagring, om du derimot bruker linken du får fra meg, får du 10gb! Helt sant. Jeg får 2gb for hver som bruker min link, samtidig som alle som bruker linken de får fra meg, får starte med 10gb. Er det ikke bedre med 10gb gratis lagringsplass istede for 5gb?Jotta har 13års aldersgrense, men spør du meg er ikke det for ille. Du kan også ta med deg Jotta overalt, grunnet appen for Iphone, Ipad og Android. 

Du kan også få 2gb ekstra lagringsplass for hver person du verver. 

Hvis du vil bruke Jotta, kan du klikke på denne teksten, da får du 10GB istede for 5GB gratis lagringsplass!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Oktober 2014
hits