back on track..? 2

  • Skrevet:26.01.2015 Pixel Icons Klokken:18:26 Pixel Icons Kategori: Blomster

Det må jeg si, at må er virkelig lenge siden jeg har vert innom her. Men det har jeg nå tenkt til å gjøre noe med. Jeg savner egentlig bloggen litt, så, ikke det er ikke sikkert at jeg kommer til å være innom hver eneste dag, men jeg kan garantere noen oppdateringer i uka. 

Idag har jeg lyst til å starte med å fortelle om de fantastiske islyktene vi har laget på jobben. Disse er super enkle å lage, enten du har form eller ikke. På jobben hadde vi stjerneformede islykt-former, men på moseplassen.no kan du finne flotte måter å lage islykter på uten å bruke forhåndskjøpte former. 
Ved å følge denne linken vil du komme til Moseplassen, og finne gode forklaringer på ulike metoder å lage islykter på!Det siste bildet ble desverre veldig dårlig når jeg ikke har noe kamera for øyeblikket. Minnekortet mitt har blitt ødelagt, så det er noe jeg må få tak i snart.. 
Men var ikke lyktene bare nydelige? En helt super måte å bruke opp blomster som du vet at bare vil holde en kort stund til. Holder det seg på minusgrader kan jo disse lyktene holde i en evighet! 

 #Islykt #Blomster #Vann #Dekor #DIY #Vinter #Lys 

Danian. Gutteblogger

26.01.2015 kl.18:28

Så bra du begynner å blogge igjen

Iselin Renée

30.01.2015 kl.09:58

Så stilig :)

Vil du si noe om "back on track..?" ?

hits