jippi-ka-yay og litt til 0

  • Skrevet:05.10.2014 Pixel Icons Klokken:18:29 Pixel Icons Kategori: Blomster

Jeg er nok av de man kan si ikke klarer å legge fra seg jobben, på jobben. Jeg er like glad i blomster og planter når jeg kommer hjem, som når jeg kommer på jobb om morgenen. Med andre ord, har jeg ørtogførti planter på den lille plassen jeg kan kalle et hjem. 
Jeg hadde da tatt med med en konge begonia hjem fra skolen når jeg sluttet i våres, noe som ikke gikk fullt så bra, den ble bare sturseligere og sturseligere utover sommeren. Så i et siste forsøk på å redde den, satt jeg den ut. Der glemte jeg den selvfølgelig og hadde egentlig bare tenkt til å hente potten, for å tømme den idag. Men neida, der spirte det som bare det! Se på alle  de små nye bladene som har kommet! Selvfølgelig måtte jeg luke bort litt ugress og ta bort litt døde blader fra andre trær i nærheten, men nå står den så praktfull på skjenken min. *happyface*

Vel, nok blomstersnakk, jeg klarte ikke å holde meg unna strikking heller da, etter det forrige innlegget mitt. Jeg er i full gang med en skjerf, og planene i orden om neste prosjekt. Haha, farlige greier det der med alt det nydelige garnet og oppskriftene som finnes! Og så klarer jeg jo selvfølgelig å få presset inn litt spilling. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke skjønner helt hvordan jeg har tid til alt jeg får til... Hmm..

#Blomst #Plante #Jobb #Hverdag #Elsk #Love #Lidenskap #Strikke #Hobby

Vil du si noe om "jippi-ka-yay og litt til" ?

hits