den berømte påske 1

  • Skrevet:18.04.2014 Pixel Icons Klokken:11:53 Pixel Icons Kategori: Dagbok


Jeg må helt ærlig si det, at med skole, praksis og jobb så har det blitt litt vel lite tid til andre ting. Stakkars kjæresten har jo nesten vert heldig om han har fått nattakyss når jeg har kommet hjem. Jeg har vert helt utkjørt så godt som hver dag, noe som tilsier at jeg har vert i seng før 24 hver dag. I påsken har jeg totalt 2(kanskje 3) fridager, og dagen idag er en av de. For å fullføre opplæring så fort som mulig har jeg jobbet mest mulig i starten, slik at det blir lettere å kunne ta ting på egenhånd. Dette tilsier faktisk at jeg allerede er ferdig på opplæring, så jeg har faktisk allerede hjulpet til med opplæring av andre. Sjefen er tydeligvis litt imponert av meg, og jeg har en stor fordel som går blomsterdekoratør og derfor kan navn og stell av så godt som alle plantene. Dette har virkelig hjulpet meg med både priser og kundebehandling! 

Dagen idag skal jeg bruke til å slappe av, nyte solskinnet og ikke minst nyte et par øl med gode venner på stranda ikveld. Nå feirer vi at det er nesten-sommer, ved å samles på stranda! Såå deilig at jeg ikke har lyst til å gi slipp på det! Allerede imorgen er det tilbake på jobb, og på søndag er det påskemiddag hos farmor. Påsken blir fortreffelig uansett hvordan jeg vender på det, spør du meg. Jeg får være med gode personer OG mer penger i lommeboka. 

Forresten har jeg byttet hårfarge igjen også, fra rosa til rødt! Etterveksten tok overhånd sammen med at fargen ble rett og slett utvasket og stygg, så da gikk vi til innkjøp av ny farge! Har jeg ikke søte figurer i jorden til treet mitt? hihi

#Foto #Nikon #Plante #Myrt #Barnslig #Jobb #Sommer #Påske #Kos #Hverdag #Blomster

nydeligt bilde :)

Vil du si noe om "den berømte påske" ?

hits