Praksiselev og ny jobb 2

  • Skrevet:02.04.2014 Pixel Icons Klokken:20:55 Pixel Icons Kategori: Dagbok

Helt ærlig, hva mer kan en blomsterdekoratør(-elev) drømme om, enn å bugne i blomster på alle kanter? Vel, på fredag var jeg på jobbintervju på Lier Planteland, et gartneri ikke langt fra skolen min og på tirsdag stakk jeg en tur innom for å høre hvordan sjefen lå an med søknadene og bestemmelsene. Dette resulterte i en kort samtale, som ga grunnlaget for at jeg også fikk jobben. Samme dag, jobbet jeg mine tre første timer, hvor jeg ble opplært i kassa, lærte presset på å måtte huske alle priser i hodet og virkelig teste mine kunnskaper både på plantenavn, stell, redskaper og endel annet som har med dette å gjøre. Vel, jeg skal virkelig si at jeg ikke har peiling på gjødsel, jord og insektmiddel, men for al del, dette tar det ikke lang tid før jeg skal ha peiling på! Jeg er bare superglad for at jeg får lov til å jobbe i et slikt fantastisk drivhus(ja, butikken er faktisk inne i et drivhus, hvor vi også produserer våre egne planter!), det å ha blomster rundt seg på alle kanter. Det eneste jeg savner er snittblomstene, jeg er jo vant til å måtte sette opp buketter, jeg!

Idag derimot, har jeg fått være praksiselev hos Tulipa på Konnerud i Drammen. En koselig blomsterbutikk med gale ansatte. Virkelig en koselig dag, morsomme folk og god stemning. Ikke minst har jeg fått prøve meg på ting som å skrive begravelseskort, lage bestillinger, sortere ut bestillinger, snitte haugevis med blomster og oppleve et nytt morsomt miljø! Jeg gleder meg til imorgen, og resten av dagene med denne gjengen! 

Haha, det er nesten bare helt sært hvor mye jeg setter pris på og elsker yrket mitt. Men, jeg tror da det er en god ting?

#Blomster #Jobb #Gartneri #Gartner #Blomsterdekoratør #Tulipa #Blomsterbutikk #Skole #Yrke #Hverdag #Elske #Love #Life

Jannicke

10.04.2014 kl.16:47

så herlig! :)

Therese Nybu

13.05.2014 kl.22:26

Så flott <3

Vil du si noe om "Praksiselev og ny jobb" ?

hits