kakesalg på Bondens Marked 0

  • Skrevet:23.03.2014 Pixel Icons Klokken:22:19 Pixel Icons Kategori: Dagbok

 
Igår var det markedsdag i Drammen sentrum og i den sammenheng var jeg, kjæresten og svigerfar på stand for å selge ferske bakevarer fra Sand Gård. Dette var en morsom dag med masse blide folk til tross for det dårlige været. Vi solgte faktisk så bra, at etter bare et par timer måtte vi sende svigerfar til Gulskogen for å hente mer bakervarer. Tro det, til tross for nesten pøsende regnvær! Vi hadde etterspørselen på varer allerede før vi rakk og sette opp party-teltet og dermed også før vi rakk å få ut verken bord eller varer fra hengeren. Gøy var det så absolutt, og jeg gleder meg til neste gang! Jeg må virkelig også få si hvor stolt jeg er over kjæresten, som virkelig ga alt og både overrasket og imponerte utrolig mye! Der viste han virkelig en side jeg ikke har sett av han før. Var også koselig å se igjen vikaren vi har hatt i klassen for tiden, som også maste etter Kesamboller før vi hadde fått opp bordene, for dette var visst fast for henne! Skulle ikke tro, at Sand Gård var de eneste som lagde Kesamboller! Men jeg skal love deg de er gode!

 

Dagen idag derimot, har så absolutt ikke vert så bra som gårsdagen. Den har inneholdt altfor mye smerter, iforhold til oppturer. Største oppturen var å bruke noen kroner av gårsdagens lønn på cheeseburger på stasjonen, thumbs up for godt kosthold! Kesam-boller og Cheeseburger, liksom!

På bildet ser du meg til venstre og svigerfar til høyre, med litt av naboteltet, som solgte hjemmelaget ost. Må si det, at man alltid finner mye godt på bondens marked!

 

#BondensMarked #Stand #Drammen #Bakeri #Kaker #Salg #Kesamboller #Familie #Lørdag

Vil du si noe om "kakesalg på Bondens Marked" ?

hits